Ohuimmat iPhone X -kuoret ostettavissa vuonna 2021

Olemme jo koonneet pitkän luettelon parhaista ohuista koteloista iPhone X: lle. Mutta ajattelimme, että olisi parempi tehdä erillinen kokoelma ohuimmasta iPhone X: stä, ottaen huomioon, kuinka paljon tyylikäs koteloita rakastetaan ja arvostetaan. Hohtava erittäin ohut profiili, nämä ovat ohuimmat tapaukset kohtuullisella etäisyydellä. Kuoret ovat kuitenkin riittävän hyvät suojaamaan iPhonea naarmuilta. Lisäksi he napsahtavat tahrattomasti älypuhelimella ja tekevät kuuma ottelun puhelimen kanssa. Tarpeeksi kiitosta, sukelkaamme suoraan tutkimaan ohuimmat iPhone X -kotelot!

1. Pitaka

Pitaka on tehnyt tämän ohuen kotelon 100% aramidikuitua, jota käytetään laajalti panssarien, suihkumoottoreiden ja avaruusalusten valmistuksessa. Se on erittäin ohut ja kevyt samanaikaisesti, joka antaa iPhone X: lle riittävän suojan naarmuilta, normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta. Ohuena se tukee myös langatonta latausta.

Kotelo on päällystetty manuaalisesti kolmikerroksisella, mikä antaa sille tyylikkään ja tyylikkään ilmeen kädessä pitäen. Saatavilla on myös seitsemän elävää väriä, jotka sopivat iPhonen väriin.

USP: Valmistettu aramidikuidusta

Tutustu iPitakaan

2. totallee

totallee on tunnettu erittäin ohuiden iPhone-koteloiden tuottamisesta. Vain 0,02 tuuman paksuudella tämä on helposti yksi ohuimmista iPhone X -koteloista. Valmistettu korkealaatuisesta polypropyleenimateriaalista, tämä suojus on erittäin joustava ja kiertyy tiiviisti älypuhelimen ympärille.

Puoliläpinäkyvä materiaali varmistaa, että iPhone voi tehdä läsnäolostaan ​​tyylikkään. Matta ja himmeä pinta lisää profiiliinsa lisää charmia. Ominaisuuksien lisäksi totallee on saatavana kahdeksan kauniilla värillä ja 2 vuoden takuun.

USP: Erittäin ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. TOZO

TOZO: lla on uskomattoman ohut (paksuus 0,35 mm) profiili, joka tekee upean ottelun iPhone X: n kanssa. Puoliläpinäkyvästä materiaalista veistetty se antaa älypuhelimen hehkua tyylikkäästi. Matta optinen rakenne tarjoaa paitsi paremman otteen myös estää sormenjäljet.

Kamerarengas pitää kaksois pystykameran suojattuna naarmuilta. Koska kotelo on niin joustava, se on erittäin mukava asentaa ja poistaa. Kameran, portin, kaiuttimien tarkat aukot antavat sille muotoilun. Viimeinkin TOZO on saatavana kahtena värinä: mustana ja valkoisena.

USP: Matta optinen rakenne

Tutustu Amazoniin

4. ESR

ESR on nousemassa yhdeksi johtavista nimistä iPhonen lisävarusteissa. Tämä ohut kotelo iPhone X: lle on nimi, jonka tulee ajatella, koska brändi on suunnitellut tämän ohuen kotelon, joka ei lisää irtotavaraa 1 mm: n paksuudellaan.

Olet ensiluokkaisen iPhone X: n omistaja ja kaikkien tulisi oppia tuntemaan tämä; tätä tarkoitusta varten ESR on luonut kristallinkirkkaan kotelon, joka näyttää iPhonen alkuperäisen tyylin.

USP: Erittäin ohut

Tutustu Amazoniin

5. Humixx

Humixx esittelee erittäin ohuen kotelon, joka tekee iPhonesta tyylikkään. Matta ulkopinta antaa sormillesi pehmeän kosketuksen. Kotelo on vain 0,5 mm ohut, joten voit nopeasti siirtää puhelimesi taskuihin.

Merkittävä piirre tässä tapauksessa on mattapintainen ulkomateriaali, joka säilyttää alkuperäisen värinsä pitkään ja estää väriä haalistumasta. Humixx on käyttänyt haalistumista estävää lakkapinnoitetta, joka suojaa kotelon kauneutta pitkään ja pitää sormenjäljet ​​poissa.

USP: Haalistumista estävä lakkapinnoite

Tutustu Amazoniin

6. elago Origin -sarja

Tämä kadehdittavan ohut kotelo Elago Origin -sarjasta on vertaansa vailla, kun on kyse mukavan ottelun tekemisestä iPhonen kanssa. Valmistettu hienoimmasta polypropeenimateriaalista, sillä on voimaa torjua naarmu. Pääasiassa korkealaatuisen materiaalin ansiosta se pystyy säilyttämään tyylikkyytensä pitkään.

Pehmeä sisempi ydin paitsi auttaa sitä kiertämään iPhonen saumattomasti, myös vastustaa rikkoutumista. Peitetyillä painikkeilla on parempi napsautettavuus ja niitä on helppo painaa. Ominaisuuksien ohella elago Origin -sarjan koteloita on saatavana viidessä värissä, kuten mustana, punaisena, valkoisena, jean indigona ja tummanharmaana.

USP: Huippulaatuista polypropeenimateriaalia

Tutustu Amazoniin

7. X-taso

X-Level on suunnitellut tämän ohuen ja kevyen kotelon yksinomaan iPhone X: lle ja iPhone X: lle. Kotelo ei lisää irtotavaraa laitteellesi ja pitää puhelimesi tuntuvamman. Vaikka olisitkin pannut iholle sopivat farkut, voit helposti siirtää iPhonen taskuihin.

Kosketa koteloa ja koet sen joustavan TPU: n ja mattapinnan; X-Level on käyttänyt pehmeää materiaalia kotelon asentamiseen ja poistamiseen nopeasti. Kotelon rakenne on niin sileä, että kun pidät puhelinta käärittyinä tässä tapauksessa, tuntuu kuin hemmottelisi vauvan ihoa.

USP: Sileä rakenne

Tutustu Amazoniin

8. CASEKOO

CASEKOO on suunnitellut tämän kotelon iPhone X: lle; se ei ole yhteensopiva iPhone Xs: n kanssa, joka on sama ulottuvuus kuin iPhone X: llä. Vaikka kotelo on ohut, se voi kestää iskun premium-joustavalla TPU-materiaalilla. Materiaali antaa sinulle myös mukavan otteen ja silkkisen tunteen.

Tämän kotelon materiaali tuntuu puhelimesi käsineeltä, koska se on vain 1 mm paksu. Läpinäkyvä takakansi näyttää iPhonen X todellisen kauneuden ja voit ylpeänä näyttää omaisuutesi ympärilläsi oleville ihmisille.

USP: Iskunkestävä puskuri

Tutustu Amazoniin

9. Spigen Thin Fit

Jos etsit toimivampaa ohutta koteloa, Spigen Thin Fit voi olla loistava valinta. Muotoiltu huippuluokan tietokoneella, se on naarmuuntumaton. Sileällä viimeistelyllä sinulla on parempi pito.

Suurin kohokohta tässä tapauksessa on kyky työskennellä magneettisen autotelineen kanssa. Siksi voit kiinnittää sen autotelineeseen, jotta saat paremman handsfree-kokemuksen asemasta. Vielä parempi, Spigen Thin Fit on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa. 11 dollaria, tämä on helvetin paljon.

USP: Autotelineen tuki

Tutustu Amazoniin

10. TORRAS Love -sarja

Laatu, joka on kiehtonut minua TORRAS Love -sarjan koteloissa, on pehmeä silikoni ulkokuori. Kuvioitu pinta ei vain hankausta vastaan, vaan tarjoaa myös tarvittavan otteen laitteen pitämiseksi kädessäsi kätevästi.

Toinen tämän ohuen kotelon merkittävä laatu on mikrokuituinen sisustus, joka mahdollistaa sen hajottamisen. Painikkeet on tehty erittäin tasaisiksi, jotta ne tarjoavat kosketettavaa palautetta. Seitsemän värivaihtoehdon saatavuus varmistaa, että voit valita kiehtovan ottelun laitteelle. Lisäksi Love-sarjaan on saatavana elinikäinen takuu.

USP: Laadukas silikonimateriaali

Tutustu Amazoniin

Se on melkein kaikki, ihmiset!

Suosikkisi?

Joten mikä näistä tapauksista tulee pariksi iPhonen kanssa? Olisi hienoa tietää sen nimi. Olenko unohtanut sisällyttää tähän luetteloon upeita ohuita koteloita? Kerro meille myös sen nimi.

Haluat tutkia myös näitä viestejä:

  • Parhaat iPhone X -kotelot
  • Parhaat iPhone X -lompakkokotelot
  • iPhone 12 Mini -ohut kotelo
  • Ohut kotelot iPhone 12: lle ja 12 Prolle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found