Kuinka katsella kaikkia Message App -sovelluksen lähettämiä / vastaanottamia valokuvia iPhonessa tai iPadissa

Jos olet käynyt melko visuaalista keskustelua ystäväsi kanssa Messagesin kautta, lähetät todennäköisesti paljon valokuvia. Mahdollisuudet ovat, että haluat ehkä tarkistaa kaikki keskustelussa lähettämäsi kuvat.

Viestit-sovellus iPhonessa, iPadissa ja iPod Touchissa - tarjoaa sinulle mahdollisuuden tarkastella kaikkia valokuvia albumimaisesti. Katsotaanpa se!

Kuinka katsella kaikkia lähettämiäsi tai vastaanottamiasi valokuvia Viesti-sovelluksen kautta iPhonessa tai iPadissa

Vaihe 1. Avaa Viestit sovellus → Napauta kaikki keskustelut missä olet vaihtanut paljon valokuvia.

Vaihe # 3. Näpäytä Yhteyshenkilön / ryhmän nimi ja napauta sitten "Minä" -kuvaketta.

Vaihe # 4. Selaa alaspäin ja napauta Katso kaikki valokuvat.

Täältä löydät luettelon kaikista tässä keskustelussa vaihdetuista valokuvista. Haluat nähdä vaihtamasi kuvakaappaukset, napauta Kuvakaappaukset välilehti.

Luettelo toimii aivan kuten valokuva-albumiluettelo. Voit napauttaa kuvaa nähdäksesi sen. Siellä on jakopainike, jolla kuva voidaan jakaa kenenkään kanssa Viestien tai Mailin kautta tai sosiaalisesti. Voit myös lisätä kuvan Photo Streamiin, jos olet liittänyt iCloud-tilisi.

Muuten, ei vain valokuvia, vaan kaikkea muuta mediaa on jaettu. Kaikki keskustelussa jaetut multimediakohteet - valokuva, video, äänitiedosto - luetellaan tässä.

Aivan kuten WhatsApp, luettelo näyttää vain valitsemaasi keskusteluun liittyvät mediatiedostot.

Niille teistä, jotka ovat nähneet suuret "Muut" tiedot, kun he yhdistävät iPhonensa ja iPadinsa iTunesiin, nämä mediatiedostot muodostavat suuren osan siitä. Itse asiassa, jos näet hälyttävän suuren ”Muu” -osan, kannattaa ehkä poistaa kokonaiset keskustelut (tai poistaa keskustelujen mediasisältö pyyhkäisemällä). Se tyhjentää osan (tai vähän) muista tiedoista.

Kun poistat kuvat iPhonesta tai iPadista, se ei - ilmeisesti - vaikuta keskustelun toiseen päähän. Vastaanottajan (toisen henkilön) tiedotusvälineet ovat ehjät.

Tässä kaikki tältä erää!

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found