Parhaat iPhone 7- ja iPhone 7 Plus -autolaturit vuonna 2020

Kuukausien odotuksen jälkeen iPhone 7 ja 7 Plus ovat poissa käytöstä. Uusimmat iPhonet ovat saaneet fanien ennennäkemättömän vastaanoton ennustetta vastaan! Otettuani uuden iPhonen tiedän, että tutkit kaikenlaisia ​​vaihtoehtoja, kuten lompakkokotelot, puskurikotelot, näytönsuojat, akkukotelot ja paljon muuta. Entä ostaa erittäin tehokas autolaturi iPhone 7: lle? Jos haluat ladata älypuhelimesi tien päällä, siitä voi olla paljon apua.

# 1. Anker PowerDrive Salama

Anker PowerDrive Lightning on poikkeuksellisen kompakti ja tarjoaa nopean latauksen. Se voi viedä älypuhelimesi 2,4 ampeerin latausnopeudella. Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista sekä laadukkaista siruista ja piireistä, se tarjoaa laitteellesi tarvittavan turvallisuuden latauksen aikana.

Autolaturi on CE- ja FCC-sertifioitu, mikä tekee siitä erittäin turvallisen ja luotettavan. Sen mukana tulee 3 jalan salamakaapeli, jonka avulla voit vaihtaa laitetta mukavasti autossa. Korkealaatuinen materiaali ja tukeva rakenne auttavat sitä kestämään pidempään.

USP: Sisäänrakennettu suoja oikosulkua varten

Tutustu Amazoniin

# 2. AmazonBasics

AmazonBasics on yksi luotettavimmista tuotemerkeistä iPhonen lisävarusteiden suhteen. Tällä AmazonBasicsin autolaturilla on neljä 48 watin pistokeliitäntää neljän laitteen virran saamiseksi tien päällä. Laitetunnistusteknologiansa ansiosta tämä autolaturi tarjoaa nopeimman mahdollisen nopeuden iPhonelle ja iPadille.

Saat jopa 2,4 ampeeria / portti tai yhteensä 9,6 ampeeria. Koska AmazonBasicsin autolaturi tarjoaa sisäänrakennetun turvajärjestelmän, iPhonesi ja iPadisi ovat suojattuja ylikuormitukselta, oikosululta ja ylijännitteiltä.

USP: Neliporttinen autolaturin pistoke

Tutustu Amazoniin

# 3. BitTrendx

BitTrendx on mennyt ylimääräisen mailin tyydyttämään asiakkaansa ainutlaatuisella iPhone-autolaturillaan. Toisin kuin muut autolaturit, tässä on sisäänrakennettu 1,2 metrin nopea salamajohto, jonka avulla voit ladata iPhonesi jopa istuessasi takaistuimella.

Tässä autolaturissa on myös ylimääräinen USB-portti, jotta voit ladata kaksi laitetta samanaikaisesti. Sekä kaapeli että USB-portti tuottavat 2,4 A: n maksimitehon iPhonesi nopeaan lataamiseen.

USP: 1,2 metrin salamakaapeli

Tutustu Amazoniin

# 4. Meagoes

Tässä on erinomainen autolaturi, johon kuuluu MFI-sertifioitu salamakaapeli iPhonen lataamiseen. Siinä on kaksi USB-porttia, joten voit ladata samanaikaisesti kahta laitetta.

Lisäksi se suojaa ylikuormitukselta tai ylikuumenemiselta pitääkseen sinut turvassa. Se on kompakti ja helppo pitää autossasi kaikkina aikoina, kun tarvitset tehostusta.

USP: Kompakti koko

Tutustu Amazoniin

# 5. GemDox

Kun saat autolaturin, jolla on Apple MFi -sertifikaatti, ei ole juurikaan epäilystä sen kyvystä ladata iPhoneasi ja iPadiasi. Nopeimmalla lataustekniikalla varustettu GemDox-autolaturi voi ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Kun lataat laitettasi, et saa virheilmoitusta, koska yritys on käyttänyt sarjakaapelia.

Erittäin pienikokoinen laturi ei aiheuta sotkua autollesi ajaessasi jonnekin. Sen laitteen tunnistustekniikka tunnistaa iPhonen tai iPadin ja tarjoaa nopeimman mahdollisen latauksen.

USP: Turvallinen ja luotettava

Tutustu Amazoniin

# 6. AmazonBasics

AmazonBasics on luotettava veto kaikilta osin. 4.8A-maksimiteholla se on varustettu toimittamaan tavarat aplombilla.

Siinä on täydellinen suoja ylikuormituksen tai oikosulun estämiseksi. Autolaturi on yhteensopiva useiden iOS-laitteiden kanssa, mukaan lukien iPhone 7 ja 7 Plus. Kevyt, kompakti muotoilu antaa sinun kantaa sitä vaivattomasti. Lopuksi AmazonBasics on saatavana kolmessa värissä: musta, valkoinen, musta / punainen.

USP: Täysin kelattu salama-kaapeli

Tutustu Amazoniin

# 7. Syncwire

Tämä MFI-sertifioitu 24 W: n laturi voi rikkoa laitteesi jopa nopeammin kuin alkuperäinen. Salamakaapelin ja ylimääräisen USB-portin yhdistelmä yhdessä sovittimessa mahdollistaa kahden laitteen lataamisen samanaikaisesti.

Mikä erottaa sen muista, on sen venyvä johto, jota voidaan pidentää jopa 1,2 metriin, jos sitä vedetään tiukasti. Sitä on turvallista käyttää polykarbonaattirakenteen ja sisäänrakennetun Smart IC: n ansiosta, joka estää ylikuumenemisen ja ylilatauksen.

USP: Valkoinen LED-merkkivalo

Tutustu Amazoniin

# 8. Maxboost

Lahjaksi kyky ladata iPhonea 2.0amp: lla on kohtuullista toimittaa tavarat haluttuun tahtiin. Erittäin kannettavan muotoilun ansiosta voit kantaa sitä mukavasti.

LED-rengas syttyy, kun kytket iPhonen, jotta se olisi helppoa, kun lataat laitetta yöllä. Se on yhteensopiva minkä tahansa älypuhelimen tai tabletin kanssa.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 9. Gembonics

Jos olet ylpeä iPhonen ja iPadin omistaja, tämä autolaturi sopii täydellisesti tarpeisiisi. Siinä on sisäänrakennettu MFi-sertifioitu kaapeli iPadin lataamiseen, ja ylimääräinen USB-portti iPhonen lataamiseen. Se on pienikokoinen, turvallinen ladata ja tarpeeksi älykäs tunnistamaan laitteen ja vapauttamaan optimaalisen virran, joka on yhteensopiva laitteen kanssa.

Sisäänrakennettu kaapeli on 3 jalkaa pitkä; riittää, että takaistuimella istuva voi ladata laitteen helposti. Lopuksi on kaksi värivaihtoehtoa, jotka sopivat auton kojelautaan - valkoinen ja musta.

USP: Sisäänrakennettu MFi-sertifioitu kaapeli

Tutustu Amazoniin

# 10. Ainope

Ainope tuo mukanaan erittäin pienen mutta tehokkaan autolaturin iPhonillesi. Tämä laturi sekoittuu tarkasti auton tupakansytyttimeen ja pysyy mukavasti pistorasian reunalla. Laturi voi ladata kaksi laitetta samanaikaisesti täydellä nopeudella 2,4 A: n USB-portilla.

Jättäen muut autolaturit taakse, Ainope voi ladata laitteesi jopa 40% nopeammin. Ainope on käyttänyt edistyksellistä alumiiniseosta, jotta laturi olisi tehokas ja naarmuuntumaton.

USP: Kaikki metallimateriaalit

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Sekä laitteen lataamisesta suurella nopeudella että vaaditun turvallisuuden tarjoamisesta oikosululta tai yli / pienemmältä virralta nämä autolaturit elävät erinomaisesti merkin mukaisina. Koska ne ovat suhteellisen pieniä, voit helposti kantaa niitä. Mikä on laatu, josta pidät eniten näissä autolatureissa? Jaa palautteesi alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä katsoa

  • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot
  • iPhone 7: n akkukotelot
  • iPhone 7: n parhaat autotelineet
  • IPhonen ja iPadin nopea lataaminen (Ultimate Guide)

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found