Parhaat joulun taustakuvaohjelmat iPhonelle ja iPadille [2020 Edition]

On kausi olla iloinen, ja miksi ei lisätä sitä juhlallista iloa myös iPhone-näyttösi? Lomateemaiset taustakuvat voivat tuoda hymyn kasvoillesi ja auttaa sinua pysymään positiivisina aina, kun katsot puhelinta. Lisäksi ne näyttävät kauniilta ja tulevat monenlaisiksi. Kanavoi juhlava henki näiden parhaiden joulutapettisovellusten avulla iPhoneen ja iPadiin

 1. Taustakuvat True 4K ja Full HD
 2. Everpix Cool Wallpapers HD 4K
 3. 10000+ taustakuvia ja teemoja
 4. ZEDGE-taustakuvat
 5. Taustakuvat HD
 6. Live-taustakuvat ja taustat +
 7. Joulun taustakuva: Xmas
 8. Joulun HD-taustakuvat
 9. Uusi vuosi HD-taustakuvia
 10. Joulun taustakuvat ja valokuvat

1. Taustakuvat True 4K ja Full HD

Tässä on taustakuvasovellus, joka palvelee sinua hyvin paitsi lomalla, myös koko vuoden ympäri laajan valikoiman luokiteltujen taustakuvien ansiosta. Valokuvat ovat korkealaatuisia, esteettisesti miellyttäviä ja upeita. Valittavana on monia, jotka sopivat tyylillesi täydellisesti.

Uusia kuvia lisätään joka päivä, ja monet ovat yksinomaan sovellusta, joten et löydä niitä mistään muualta. Massiivisen ilmaisen kokoelman lisäksi on joitain kuvia, joissa voit katsella videota saadaksesi taustakuvan.

Hinta: Ilmainen (Wallcraft PRO 1 kuukausi - 0,99 dollaria)

ladata

2. Everpix Cool Wallpapers HD 4K

Tämä on erinomainen sovellus lisätäksesi positiivisia tunnelmia puhelimesi näyttöön ja ilmaisemaan itseäsi ainutlaatuisella, mahtavalla taustalla. Jokaiselle löytyy jotain joulusta muihin lomiin ja luokkiin, kuten luonto, autot jne.

Jokainen taustakuva on valittu huolella, jotta se sopisi puhelimesi näyttöön täydellisesti. Uusia kuvia lisätään joka päivä, ja siellä on tuhansia täysin ilmaisia ​​4K-, Retina- ja HD-taustakuvia.

Hinta: Ilmainen (Everpix Premium Week - 1,99 dollaria)

ladata

3. 10000+ taustakuvia ja teemoja

Oletko valmis lisäämään näytölle juhlavaa kauneutta? Tutustu tämän sovelluksen eläviin taustakuviin, joiden avulla voit mukauttaa laitettasi sydämesi sisältöön.

Lisäksi on paljon live-taustakuvia, jotka animoivat näytön näyttävillä intervallimaisemilla, söpöillä lemmikkeillä, hypnoottisilla kuvioilla ja muulla. Lomateeman lisäksi on paljon muita upeita vaihtoehtoja, jotka pitävät iPhonesi näyttävän ainutlaatuiselta vuodenajasta riippumatta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

4. ZEDGE-taustakuvat

Katso tämä suosituin taustakuva-sovellus joulua, lomia ja muita tilaisuuksia varten. On paljon kauniita kuvia, jotka ovat ilmaisia ​​ja helposti ladattavia ja sovellettavissa ruudulle. Se sisältää myös kuvakepaketit näytön mukauttamiseksi edelleen.

Selaa luokkia, joissa on tuhansia teräväpiirtoisia, verkkokalvon tukemia taustakuvia, jotka kattavat kaiken lomakaudesta eläimiin, abstrakteihin kuvioihin ja paljon muuta. Voit myös hakea musiikkia, videoita ja soittoääniä samasta sovelluksesta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

5. Taustakuvat HD

Tässä on vakiintunut tapettisovellus, joka tarjoaa vaikuttavia laadukkaita kuvia eikä invasiivisia mainosohjelmia. Hakutoiminto toimii upeasti, kun saat juuri etsimäsi, olipa kyseessä jouluteemaiset taustakuvat tai jokin muu.

Voit ladata niin monta kuvaa kuin haluat ilman, että tarvitset pro- tai premium-luokkaa, mikä on harvinaista HD-taustakuvaohjelmien kanssa. Lisäksi päivittäin lisätään vähintään 200 uutta kuvaa pitämään asiat raikkaina ja kauniina.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Live-taustakuvat ja taustat +

Olipa kyseessä joulukuusi ja talven ihmemaa tai akvaario, koralliriutat hailla, takat, kynttilänvalot, kauniit rannat, maisemat, geometriset mallit jne., Tämä sovellus on saanut kaiken.

Pyyhkäise taustakuvien välillä ja tallenna haluamasi taustakuvat valokuvakirjastoosi, josta voit asettaa ne taustakuviksi. Grafiikka ja liike ovat kauniita katsella, mikä tekee tästä sovelluksesta erottuvan kuvien kanssa.

Hinta: $0.99

ladata

7. Joulun taustakuva: Xmas

Tässä on eksklusiivinen joulutapettisovellus iPhonellesi ja iPadillesi, joka tarjoaa upeita valokuvia HD-laadulla. Se on täydellinen valinta räätälöidä aloitusnäyttösi juhlakuvilla, jotka vievät sinut lomahenkeen.

Valoista, joulupukista ja puista talvinäyttöihin, positiivisiin lainauksiin ja muuhun, on jotain houkuttelevaa kaikille. Juhli kauden iloa ja lämpöä kauniilla taustakuvilla, jotka lämmittävät sydämesi ja tuovat hymyn kasvoillesi.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria kaikkien taustakuvien avaamiseen)

ladata

8. Joulun HD-taustakuvat

Hanki Full HD -kuvia koristamaan näyttöä sekä joulu- että halloween-taustakuvina. Sovellus tarjoaa myös joulun lähtölaskennan, joka todella vie sinut tunnelmaan lomille.

Lisäksi voit käyttää tätä sovellusta jopa jakamaan joulutoiveesi sosiaalisessa mediassa, kuten Facebook, Google+, Twitter, Instagram, Pinterest, sähköposti jne. Parasta on, että sovellus on täysin ilmainen ja tarjoaa laajan valikoiman loma-aiheisia taustakuvia.

Hinta: Vapaa

ladata

9. uudenvuoden HD-taustakuvat

Hanki mieliala uuteen alkuun tämän uudenvuoden teemaisen taustakuvasovelluksella iPhonellesi ja iPadillesi. Tämä lisää varmasti jotain erityistä ruudulle inspiroivista lainauksista ja toiveista hämmästyttäviin taustoihin ja ainutlaatuisiin kuviin.

Mukana on myös uuden vuoden lähtölaskenta, joka saa sinut juhlimaan! Sovellus tulee myös pelastamaan, kun haluat lähettää kausiluonteisia terveisiä rakkaillesi tarjoamalla laajan valikoiman ilmaisia ​​juhla-lainauksia ja kuvia.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Joulun taustakuvat ja valokuvat

Tunne Xmas-tunnelmat ja lisää jotain erityistä aloitusnäyttöön tällä sovelluksella. Lomakoristeista lumimiehiin, puihin ja muuhun voit valita näytön suuresta tarkkuuskuvien luettelosta, joka herättää näytön eloon.

Monien vaihtoehtojen joukossa ovat kuviot, abstraktit taideteokset, hienot valokuvat ja paljon muuta, kaikki punaisen, valkoisen, kultaisen ja vihreän allekirjoitusväreinä. On mahdotonta olla tuntematta kaikki lämpimältä ja sumealta joka kerta kun katsot näyttöäsi.

Hinta: Ilmainen (2,99 dollaria mainosten poistamiseksi)

ladata

Valitse nyt mahtavia joulun taustakuvaohjelmia!

Joten, oletko kaikki valmistautunut lomakaudelle? Kerro meille suosikki Xmas-taustakuvasovelluksesi alla olevissa kommenteissa. Ja jos sinulla on Apple Watch, tutustu parhaisiin jouluaiheisiin kellotauluihin.

Voit myös lukea nämä:

 • Parhaat iPhone-taustakuvaohjelmat
 • Talven taustakuvat iPhonelle

Uusimmat viestit