Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -telakointiasemat kaiuttimella vuonna 2021

iPhone 6s ja 6s Plus julkaistiin ominaisuuksien nippuina kuukausi sitten. Usein nähdään, että aina kun uusi laite julkaistaan, käyttäjät etsivät lisävarusteita käyttökokemuksen siirtämiseksi seuraavalle tasolle. Tämän tarpeen tunnetessa meillä on tänään jännittäviä telakointiasemia, joissa on sisäänrakennetut kaiuttimet iPhone 6s: lle ja iPhone 6s Plus: lle. Näiden telakointiasemien avulla voit ladata iPhonen ja kuunnella samanaikaisesti suosikkimusiikkiraitojasi. Joten ei enää tarvitse odottaa, tässä on luettelo viidestä parhaasta iPhone 6s / 6s Plus -telakointiasemasta, joissa on kaiuttimet:

1. DPNAO

DPNAO asettaa valmiiksi telakointiaseman, jolla on Applen rahalaitossertifikaatti. Salamaliittimellä varustettu iPhone voidaan nopeasti laittaa laitteen päälle ja synkronoida laite.

Telakointiasemassa on 20 esiasetettua asemaa, joista voi toistaa kappaleita. Tämä kaiuttimella varustettu telakointiteline on kaunis LED-näyttö, jossa on kosketusnäppäinohjaimet. Älä missaa pölytiivisä liukuovea, joka voi piilottaa telakointiaseman ja kosketusnäppäimen ohjauksen.

USP: Pölytiivis liukuovi

Tutustu Amazoniin

2. iHome iWBT400

iHome on ylin johtaja telakointiasemien alueella. Tämä iWBT400 on Bluetooth-kaksoishälytyslatausteline, joka voi ladata myös Apple Watchisi. Kun olet liittänyt iPhonen telakkaan, voit hallita musiikin suoratoistoa ja saapuvia puheluita helposti. Kojelauta flauned muutamalla painikkeella puhua, lopettaa puhelut, torkkutoiminto, himmennin, hälytyksen nollaus, äänenvoimakkuuden lisääminen ja muut.

Telakointiteline on rakennettu henkilökohtaisella ääniohjatulla musiikkiapulajasovelluksella, jota kutsutaan nimellä Melody. Voit käyttää tätä musiikkiavustajaa telakan ohjaamiseen.

USP: Ääniohjattu musiikkiassistenttisovellus

Tutustu Amazoniin

3. Paina Toista

Press Play tuo ainutlaatuisen muotoilun tähän telakointiasemaan kaiuttimen kanssa. Voit ladata neljä iOS-laitetta samanaikaisesti. IPhonelle / iPadille on yksi salamaliitin; magneettinen latausteline Apple Watchille; ja kaksi USB-paikkaa tämän telakointiaseman pohjassa.

Tämän telakointiaseman lisäksi Press Play sisältää langattoman BeatDROP-kaiuttimen, joka tuottaa erinomaisen äänen. Magneettisen lataustelineen avulla voit asettaa kellosi yöpöytätilaan.

USP: Lataa neljä laitetta

Tutustu Amazoniin

4. iHome iPL23 Stereo

iHome iPL23 -stereovalaistustelakointiasema on jälleen yksi tehokas laite, joka tukee iPhone 6s-, iPhone 6s plus- ja joitain vanhempia malleja. IPL23: n ominaisuudet eivät ole erilaiset kuin yllä.

Ainoa ero, jonka voit havaita, on tuotteen muotoilu ja ulkonäkö. Siinä tapauksessa se näyttää tyylikkäämmältä, ainakin minulle.

Lepo on sinun ostaa paras. Sisäkäyttöön tämä on täydellinen, mutta jos matkustat autolla ja haluat ladata iPhonen, suosittelen, että tarkistat iPhone 6s ja 6s Plus -autolaturit nyt!

USP: Korkean tarkkuuden kaiuttimet

Tutustu Amazoniin

5. VELOR

VELORilla on kaikki peitetyt jalustat hieno latausteline, joka voi myös kaksinkertaistaa vankka kaiutin. Erinomaisen äänenlaadun ansiosta se varmistaa, että musiikkisi voi täysin innostaa sinua. FM-radiovastaanotin, jossa on 20 esiasetettua radioasemaa, ei koskaan anna musiikkiajan mennä raitalta.

Kosketusnäppäimen ohjaus taustavalolla antaa sinun hienosäätää musiikkiasi vaivattomasti. Kaksoishälytys ja uniajastintoiminto parantavat sen toimintaa. Ympäristömuovin vankan rakenteen ansiosta se kykenee kestämään pieniä kolhuja ja kestää pitkään.

USP: Kosketusnäppäimen ohjaus taustavalolla

Tutustu Amazoniin

6. LumiCharge

LumiCharge tarjoaa täydellisen lataus- ja musiikkiratkaisun. Tässä lataustelakassa on Bluetooth-kaiutin, herätyskello, yleinen telakka, langaton laturi, 2 USB-porttia, AUX ja näyttö, jossa on päivämäärä, aika ja lämpötila. Aseta se yöpöydälle ja telakoi iPhone tälle asemalle.

Takana on pyörä, joka auttaa vaihtamaan etupuolella olevan latauspistokkeen. Saatavilla on kolme latauspistoketta: USB type C, Lightning for iPhone ja Micro USB. Puun viimeistely parantaa tämän telakan ulkonäköä, jota voidaan käyttää pala kodinsisustuksena. Voit myös ostaa tämän tuotteen lahjaksi jollekulle, jota rakastat.

USP: Puun viimeistely

Tutustu Amazoniin

7. iHome iPL23

Kokeillut iHomen telakkaa voin sanoa, että löydät sen tarjouksen merkkiin asti. Ja sen iPL23: lla on ominaisuuksia, jotka parantavat iPhonea ja elävöittävät myös musiikkiaikaa.

Äänenlaadusta puhuttaessa se on enemmän kuin tarpeeksi hyvä viihdyttää sinua Reson8-kaiutinkammioiden ansiosta. Katso FM-radio, jossa on 6 aseman esiasetettua muistia, jonka avulla voit nauttia suosikki radio-ohjelmistasi.

Säädettävä uniajastin voi lisätä maustetta sekoitukseen. Puhumattakaan kaksoisherätyskellosta, joka pitää sinut ajan tasalla nopean elämän kanssa.

USP: Reson8-kaiutinkammio

Tutustu Amazoniin

8. Kotiaika

Ollakseni rehellinen, suurin syy miksi olen valinnut Homtime-kyvyn, on mahdollisuus tarkistaa suurin osa välttämättömistä laatikoista. Lisäksi sillä on kilpailukykyinen hinta. Joten saat hyvän iPhone-telakan Bluetooth-kaiuttimella rikkomatta pankkia.

Suunnittelun osalta telakka näyttää pienikokoiselta ja pitää iPhonesi tukevasti mukavaa handsfree-käyttöä varten. Voit käyttää kahta USB-porttia virran kytkemiseen kahteen laitteeseen kerralla.

Kaksi suorituskykyistä ohjainta tuottavat huomattavan äänenlaadun, kun taas digitaalisen FM-radion avulla voit kuunnella suosikkiohjelmasi. Lisäksi on myös aux-in-liitäntä, jonka avulla telakka voidaan liittää mihin tahansa audiolaitteeseen.

USP: Kaksi suorituskykyistä ohjainta

Tutustu Amazoniin

9. Tyler

Tylerin lataustelakka on rakenteeltaan yksinkertainen. Voit ladata iPhonen USB-portin kautta ja liittää laitteen Bluetooth-yhteyden kautta. Seuraavaksi voit toistaa suosikkimusiikkiasi kaiuttimesta, kun iPhonea ladataan. Jos et halua yhdistää laitettasi langattomasti, käytä AUX-linjatuloa musiikin toistamiseen.

Kahden kaiuttimen järjestelmä lähettää koko äänen; voit järjestää pienen juhlan ystävillesi ja nauttia laadukkaista äänitehosteista. Voit säätää pehmeää LED-herätyskellovaloa silmien rasittumisen välttämiseksi.

USP: Kahden kaiuttimen järjestelmä

Tutustu Amazoniin

10. Philips

Sinun tulisi aina antaa ajatus tunnetun yrityksen, kuten Philipsin, tuotteelle, ennen kuin nollataan suosittua vaihtoehtoa. Minusta tämä telakointiasema on merkitty useasta näkökulmasta.

Ensinnäkin telakka toimii tehokkaasti käynnistämällä iPhonen turvallisesti. Äänestäni mielestäni se on kunnollinen (kun otetaan huomioon kohtuullinen hinta 25,99 dollaria). Siinä on myös sisäänrakennettu mikrofoni, jonka avulla voit nauttia handsfree-puheluista.

Lisäksi kaksoishälytyksen ja uniajastimen lisääminen tekee tästä telakasta yhden paremmista vaihtoehdoista.

USP: Sisäänrakennettu mikrofoni

Tutustu Amazoniin

Paketoida!

Joten, nauti musiikista lataamalla iOS-laitettasi. Erinomaisen äänenlaadun ansiosta nämä telakointiasemien cum-kaiuttimet parantavat musiikkikokemustasi. Minkä telakointiaseman valitset iPhonellesi? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä tarkistaa:

  • Parhaat iPhone 7/7 Plus -kuulokkeet
  • Parhaat iPhone 7/7 Plus -autolaturit
  • iPhone 7/7 Plus -virtapankit
  • Parhaat iPhone 7/7 -autotelineet

Uusimmat viestit