Paras Reddit-asiakas iPhone- ja iPad-sovellus vuonna 2021

IPhonelle on paljon Reddit-asiakkaita. Nämä kymmenen sovellusta erottuvat kuitenkin miellyttävimmistä Reddit-asiakkaista iPhonelle, jonka olen nähnyt / käyttänyt jossain vaiheessa. Joten, jos haluat tehdä kokemuksestasi Redditin käytön sujuvampaa, sinun on annettava näille sovelluksille mahdollisuus osoittaa arvonsa. Ne ovat monipuolisia ja suunniteltu toimimaan älykkäästi virallisen sovelluksen kanssa. Sukelletaan eteenpäin saadaksesi selville parhaan Reddit-sovelluksen iOS-laitteellesi!

1. Apollo

Apollo on laajalti luokiteltu Redditin parhaaksi asiakkaaksi, ja se voi pitää sinut mukana kaikessa Redditissä. Pidän eniten tästä sovelluksesta on erityinen media-katseluohjelma, jonka avulla saat kiinni uusimmista GIF-tiedostoista, kuumimmista videoista ja albumeista.

Välilehdellä varustetun käyttöliittymän avulla navigointi on melko helppoa, kun taas muokattavat eleet takaavat paremman käyttökokemuksen. On Safari-näkymäohjain, jonka avulla voit selata artikkeleita ja linkkejä helposti.

Ja kyllä, siinä on myös tumma tila, jonka avulla voit käyttää sovellusta mukavammin yöllä ja suojata silmiäsi rasitukselta.

Hinta: Vapaa

ladata

2. narwhal

Kun on kyse Redditin käyttämisestä eleganssilla, “narwhal” on yhtä hyvä kuin muutkin huippuasiakkaat. Pidän siitä todella kyvystä antaa sinun selata Redditiä nopeasti eleillä. Vain yksinkertaisella pyyhkäisyllä voit äänestää ja kommentoida viestejä välittömästi. Tarkista nopeasti kaikki aliominaisuudet. Sinulla on myös mahdollisuus piilottaa ja tallentaa linkit Reddit-tilille.

Hinta: Vapaa

ladata

3. BeaconReader

”BaconReader” -sovelluksella voit seurata kaikkia Redditin trendejä. Sovelluksen avulla voit jopa lähettää linkkejä, lähettää kuvia ja kommentteja helposti. Voit myös äänestää sisältöä ylemmällä äänellä.

Lisäksi sovelluksella on tuki useille tileille. Joten jos käytät useampaa kuin yhtä tiliä, voit vaihtaa niiden välillä nopeasti. Vielä parempi, kirjaat subredditin kirjanmerkkeihin, jotta voit käyttää sitä myöhemmin helposti.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Liu'uta Redditille

"Slide" näyttää olevan taitava Reddit-asiakasohjelma iOS: lle. Mikä on kiinnittänyt huomiota tässä sovelluksessa, on siisti käyttöliittymä, jossa on paljon mukautusvaihtoehtoja. Tämä tarkoittaa, että voit hienosäätää sen täydellisesti niin, että kaikki, mitä haluat käyttää, on helposti saatavilla.

Dian mukana tulee Read-It-Later -ominaisuus, jonka avulla voit pudottaa artikkelisi paikkaan, josta voit käyttää niitä omaan sopivaan aikaan. Se synkronoi kaikki alaohjelmat ja kommentit automaattisesti, jolloin voit saada ne kiinni myös offline-tilassa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Palkki redditille

Olen löytänyt ”Beam” kunnollisen Reddit-asiakkaan. Sovelluksen avulla on paljon helpompaa kurkistaa uusinta sisältöä. Ja useiden tilien tuen avulla voit vaihtaa saumattomasti niiden välillä.

Etkö halua kenenkään törmäämän Reddit-keskusteluun? Ei hätää, voit lukita sovelluksen salasanalla pitämään uteliaat silmät loitolla. Lisäksi on myös yötila, jonka avulla silmiesi on mukavampaa selata sisältöä yöllä.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Redditin lukija

Readder on Reddit-asiakas steroideilla. Sovelluksella on pitkä luettelo ominaisuuksista, jotka antavat sinulle mahdollisuuden. Voit tehdä kaikki Reddit-perustoiminnot, kuten tarkastella syötteitäsi, esikatsella artikkeleita, elokuvia, kuvia ja seurata kommentteja ja keskusteluja jne.

Sovelluksella on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten tuki useille Reddit-tileille, salasanasuojaus, yötila, lukijamoodi koko näytön syventävään lukemiseen, repost-etsin, sivupalkki luonnolliseen yhden käden valintaan aliasennuksille ja paljon muuta.

Sovellus on erittäin sujuva käyttää ja täydellinen tapa nauttia Reddit-kokemuksestasi.

Hinta: Ilmainen (Premium: 2,99 dollaria)

ladata

7. Antenni

Antenni-asiakasohjelma parantaa huomattavasti käyttökokemustasi Redditin avulla. Voit helposti äänestää, äänestää alhaalla, tallentaa, kommentoida jne. Tarpeestasi riippuen sinulla on mahdollisuus asettaa oletusselaimeksi Safari tai Chrome. Tunnuslukon avulla voit parantaa tilisi turvallisuutta. Sovelluksen pro-versiossa (2,99 dollaria) on yötila, jonka avulla voit käyttää sovellusta mukavasti yöllä tai hämärässä ja mahdollisuus piilottaa luetut kohteet.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Comet for reddit

Vaikka Comet ei ehkä ole yhtä suosittu kuin jotkut tässä yhteenvedossa mainituista nimistä, sillä on kaikki ominaisuudet, jotta redditing olisi helpompaa ja hauskempaa. Sovellus tarjoaa yksinkertaisen tavan hallita aliasemia ja tilejä. Lisäksi se tarjoaa myös mahdollisuuden suodattaa haku, jotta pääset nopeasti haluamaasi aineistoon.

Mielestäni Comet tuntuu käyttöliittymän suhteen melko tutulta. Yksi suosikkini ominaisuuksista tässä sovelluksessa on kätevä medianäkymä, jonka avulla käyttäjät voivat silmukata GIF-tiedostoja ja katsella videoita tarvitsematta poistua sovelluksesta.

Mukautuksen etupuolella sovellus tarjoaa yli 30 asetusta, jotta voit hienosäätää kaikkea makusi mukaan. Viiden miellyttävän teeman, kuten valkoisen, tumman, mustan, sinisen ja seepian, ansiosta se antaa sinun myös liittää käyttöliittymän siten, että silmäsi tuntevat olonsa mukavaksi sisällön selaamisen aikana.

Hinta: Vapaa

ladata

9. ReSurfer for Reddit

Tämän sovelluksen minimaalinen muotoilu tekee siitä erottuvan vastaamaan jokaisen Redditorin tarpeita. Voit tehdä sen kanssa paljon, kuten selata tilauksiasi, seurata uusia yhteisöjä, luoda viestejä, vastauksia, kommentteja jne.

Lisäksi tämä asiakassovellus on suunniteltu täysin muokattavaksi sisällöstä ja lajitteluasetuksista kunkin postin kokoon saakka. Mukana on myös monipuolinen teemakokoelma henkilökohtaista kosketusta varten.

Hinta: Vapaa

ladata

Ja siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Toivottavasti olet pitänyt kaikista näistä Reddit-asiakkaista. Olisi kiva tietää palautteesi heistä. Eikö mikään suosikkisovelluksestasi ole tässä luettelossa? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat uutissovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Facebook-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat WhatsApp-vaihtoehdot iPhonelle
  • Parhaat uudemmat -sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit