Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -näytönsuojat vuonna 2021

IPhone 6 / 6s Plus -laitteen näytönsuojat voivat varmistaa, että näin ei tapahdu. Tavalliset PET-kalvopohjaiset seulasuojat voivat estää naarmuja ja pölyä, kun taas kovemmat, karkaistut lasisuojat voivat tehdä raskaita töitä. Selatkaa näitä iPhone 10 / 6s Plus -laitteen 10 parasta näytönsuojaa suojaamaan kosketusnäyttöä pudotuksilta ja naarmuilta! IPhone 6 / 6s Plus -laitteen näytönsuojat voivat varmistaa, että näin ei tapahdu. Keskimääräiset PET-kalvopohjaiset seulasuojat voivat estää naarmuja ja pölyä, kun taas kovemmat, karkaistut lasisuojat voivat tehdä raskaita töitä.

1. LK

LK tarjoaa kolme kappaletta karkaistua lasisuojaa suurikokoiselle iPhonellesi. Sen sijaan, että se peittäisi koko ruudun, se peittää vain tasaisen alueen. Tämä jättää tarpeeksi tilaa iPhonen kotelolle tehtävänsä suorittamiseen. LK on tuottanut 0,3 mm paksua korkealaatuista lasia, jossa on pyöristetyt reunat ja kovuus.

Tämä näytönsuoja on kovempi kuin veitsi, ja siksi se kestää naarmuja ja naarmuja terävistä materiaaleista. Tämä pölytön ja sormenjälkitön näytönsuoja voidaan asentaa helposti yhdellä painalluksella. Asennuksen jälkeen näytönsuoja pysyy kuplattomana pitkään.

USP: Parempi kosketusnäytön tarkkuus

Tutustu Amazoniin

2. JETech

JETech on yksi johtavista tuotemerkeistä iPhone-lisävarusteiden maailmassa. Tämä näytönsuoja on suunniteltu iPhone 6 Plus ja 6s Plus -puhelimille. Tällä näytönsuojalla on pyöreä reuna, joka antaa sinulle vaivattoman pääsyn puhelimen näyttöön. Tämä ei kuitenkaan peitä puhelimen näyttöä kokonaan. JETech on käyttänyt 0,33 mm paksua, korkealaatuista karkaistua lasia, jossa on pyöristetyt reunat.

JETech tunnetaan erittäin kovan näytönsuojusten valmistuksesta; Tämän tuotteen kovuus on 9H, mikä on kovempaa kuin veitsi. Kovuutensa lisäksi rakastat sen kykyä pitää puhelimesi näyttö pöly- ja sormenjäljettömänä.

USP: Erittäin herkkä

Tutustu Amazoniin

3. amFilm

AmFilm-näytönsuojan erottaa korkea läpinäkyvyys - 99,9%: n kirkkaus, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen. Tämän karkaistun lasin näytönsuojan toinen erittäin tärkeä ominaisuus on vain 0,3 mm: n paksuus, joka tarjoaa hyvän reagoivuuden. Sileiden reunojen ansiosta se asennetaan täydellisesti tarjoamalla koko näytön suojaus. Teollisuuden vakiokovuus yhdessä oleofobisen pinnoitteen kanssa auttaa estämään naarmuja ja likaa.

USP: HD-tarkkuus

Tutustu Amazoniin

4. Witkeen DEFENSLIM

Witkeen DEFENSLIM -näytönsuoja tarjoaa terävän terävyyden, joka parantaa katselukokemusta. Tarkka leikkaus ja pyöreät reunat antavat sen sopia täydellisesti. Paksuudellaan 0,33 mm se on yksi ohuimmista näytönsuojista. Se ei anna sormenjälkien tai tahran vahingoittaa sen herkkyyttä. 3D Touchin käyttäminen iPhone 6s Plus -puhelimessa on erittäin sileä.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

5. Herra Kilpi

Jos asut energistä elämää, tarvitset luotettavaa suojaa premium-iPhonellesi. Shield on käyttänyt ballistista lasia, joka suojaa puhelimesi näyttöä iskuilta ja naarmuilta. Tässä kirkkaassa HD-suojakotelossa on tarkka laserleikattu karkaistu lasi, joka on kiillotettu pyöristettyjen reunojen saamiseksi.

99,99% teräväpiirtotarkkuus on passi, jolla voit nauttia visuaalisesta sisällöstä ja kokea kosketusnäytön tarkkuuden. Shield on käyttänyt 100% kuplattomia piiliimoja tämän 9H kovapäällysteisen suojakilven valmistamiseen.

USP: Silikoniliimat

Tutustu Amazoniin

6. Foxx Electronics

Foxx Electronics on saanut kaikki ominaisuudet luokiteltavaksi yhdeksi hienoimmista näytönsuojista. Ominaisuudet, kuten alan standardikovuus ja teräväpiirtotarkkuus, tekevät tästä näytönsuojasta erittäin käyttäjäystävällisen.

Sileät reunat ja tarkka aukko auttavat sitä asentamaan täydellisesti näyttöön; tarvittavan suojan tarjoaminen tyhjästä. Pinta reagoi hyvin kosketukseen. Kyky pitää poissa sormenjäljet ​​antaa sen säilyttää huipputoimintonsa pitkään.

USP: Kuplaton asennus

Tutustu Amazoniin

7. Manto

Kapeilla reunoilla varustettu Manto sopii saumattomasti kosketusnäyttöön. Oleofobisen pinnoitteen ansiosta näytönsuoja estää lian ja sormenjälkien syntymisen.

Suuri herkkyys varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi laitetta käyttäessäsi. Naarmuilta suojautumisessa näytönsuojalla on alan standardin mukainen kovuus pitää naarmut loitolla. Lopuksi Manto on saatavana kaksoispakkauksissa.

USP: Sormenjälkiä kestävä

Tutustu Amazoniin

8. Tech Armor

Tech Armorin PET-kalvopakkaus iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle on 3-pakkausinen näytönsuoja. Tech Armor -tuotteet tunnetaan tyypillisesti raskaasta suojasta.

Tässä on ominaisuuksia, kuten 5-kerroksinen suojakalvo. Se ei vieläkään ole kovaa esiintyjää: naarmut, pöly, vahingossa tapahtuneet kolhut ja pienet pudotukset hoidetaan hyvin.

USP: Erittäin herkkä

Tutustu Amazoniin

9. DIGITWHALE

“DIGITWHALE” on saanut kaikki ominaisuudet ollakseen luotettava puolustaja kosketusnäytölle. Yksi ominaisuus, joka tekee siitä vaikuttavan, on kaareva reuna.

Tarkkojen aukkojen ja pehmeiden reunojen ansiosta näytönsuoja tarjoaa koko näytön suojan. 99% korkea läpinäkyvyys tarjoaa paremman katselukulman, kun taas oleofobinen pinnoite estää tahroja ja likaa. Lisäksi 9H-kovuus pystyy täysin torjumaan jopa ikävät naarmut.

USP: Sileät kaarevat reunat

Tutustu Amazoniin

10. MagicGuardz

Urheilullinen hiilikuitureuna, MagicGuardz on suunniteltu sopimaan tahrattomasti näytölle. Värillinen kehys täydentää iPhonen alkuperäistä muotoilua.

Korkealaatuisella karkaistulla lasimateriaalilla suojakotelo on kestävä. Siksi kosketusnäytöllä on luotettava suoja naarmuilta.

Lisäksi voit valita MagicGuardzin neljässä värivaihtoehdossa, mukaan lukien musta, kulta, valkoinen ja ruusukulta.

USP: Hiilikuitureuna

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, kaveri!

Bottom Line

Joten, minkä näytönsuojan valitset suojataksesi iPhonen kosketusnäyttöä ja miksi? Kerro meille suosikki karkaistun lasin näytönsuojan nimi ja laatu, josta pidät eniten.

On kolme tärkeää ominaisuutta, kuten teräväpiirtotarkkuus, korkea reagointikyky ja tarvittava suoja alusta alkaen, jotka tekevät näistä näytönsuojuksista erittäin käyttäjäystävällisiä. Lisäksi ne tarjoavat ilman kuplia asennuksen.

Haluaisit katsoa:

  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
  • iPhone 6s Plus -puskurin kotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -tukikotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot

Uusimmat viestit