Kuinka ottaa täydellisiä selfietä iPhonella: Vinkkejä napsauttamalla Awesome Selfie

Kuumien selfien kuvaamisesta ja lataamisesta sosiaaliseen mediaan on tullut pop-kulttuuri. Ja useimmat meistä eivät koskaan menetä mitään mahdollisuutta ampua jokaista upeaa hetkeä. Sana selfie on tullut niin suosittu ja yleinen, että se jopa lisättiin Oxfordin sanakirjaan.

Selfiet tarjoavat sinulle loistavan tavan esitellä asioita, kuten uusi kampaus, upea uusi asia, jonka löysit, nopeat kasvojen ilmeet vaihtoehtona hymiöille, nopea ja omituinen snap ystävien tai tunnettujen julkkisten kanssa jne.

Valokuvan ottaminen saattaa tuntua yksinkertaiselta, mutta kaikki eivät onnistu saamaan täydellisen kuvan, jonka odotat joka kerta, kun napsautat napsautusta. Jos luulet, että selfie-aika tarvitsee ammattilaisvinkkejä upeiden kuvien saamiseksi, tutustu upeimpiin vinkkeihin, jotka voivat auttaa sinua ottamaan täydellisen selfietä iPhonen kanssa!

13 vinkkiä siistien selfien ottamiseen iPhonellasi

# 1. Pysy poissa Blandista

Tärkeä asia, joka on muistettava selfien tekemisen aikana, on se, että perusasiat ovat epätavallinen valokuva omasta itsestäsi. Siksi innovaatioita tarvitaan jopa ilmeissänne, jotta se toimisi.

Kun lähetät selfieä jollekin tai lataat sitä Internetiin, sinun on lainattava sille hahmo, joku persoonallisuus. Reaktiokuvat muodostavat joitain parhaiten vastaanotettuja selfietä, koska ne antavat laukaukselle tietyn kontekstin kaavamaisen suoran hymyn sijaan.

Lisäksi kontekstiin liittyvillä selfieillä on myös enemmän emotionaalista panosta, mikä tekee kuvasta viruksen, koska se näyttää ihmisen hetken väärennetyn otoksen sijaan.

# 2. Nosta neliökuva

Suurin osa selfieistä katsotaan jaettavaksi verkossa Instagramissa ja muissa vastaavissa sosiaalisissa jakamissivustoissa ystävien ja koko maailman kanssa. Tässä tilanteessa on järkevää ottaa asianmukaisen kokoinen laukaus tarpeettoman rajausprosessin välttämiseksi ennen sen asettamista verkkoon.

# 3. Käytä äänenvoimakkuuspainiketta tai kaukosäädintä

Uusimpien iPhonien suuren koon ansiosta voit nyt tarttua siihen kätevästi ja tehdä selkeän selfietä. Koko on riittävän suuri, jotta voit pitää iPhoneasi kunnolla niin, että vasemman käden peukalo tai oikean kätesi etusormi tulisi sijoittaa sopivasti äänenvoimakkuuden lisäyspainikkeeseen, kun ojennat kätesi laukausta varten.

Kun olet tällä tavalla sijoittanut, voit kaapata valokuvan painamalla ylempää äänenvoimakkuuspainiketta sen sijaan, että yrität pitää alustavasti puhelimen alaosaa ja napauttaa näytön virtuaalipainiketta. Tällaisen tekniikan avulla voit myös pudottaa huolesi puhelimen laskemisesta.

# 4. Oikea kulma voi olla maaginen

Kuten yleisvalokuvauksessa, kulmien tunnelmalla on erittäin tärkeä rooli hämmästyttävien selfien tekemisessä. Kuvaaminen hyvin matalasta kulmasta kasvojesi alapuolelle voi jättää sinulle ei-toivotun kasvoprofiilin, jossa on olemattomat kaksoisleukat ja mahdollisesti väsyneen näköiset silmäluomet. Liian korkealle kulmalle meneminen voi myös jättää sinut näyttämään oudolta ja poikkeavalta tyyliltä.

Kohtuullinen kulma, ehkä maaginen selfie-kulma, jota voi harjoitella ehkä pitämällä puhelinta kädessäsi suoraan rintakehästäsi, mikä johtaa 90 asteen kulmaan käsivartesi ja ylävartalosi välillä. Siirrä sitten noin 15 astetta sivulle jättäen käsivartesi olkapääsi suuntaan ja sitten noin 10 astetta ylöspäin.

Tämän tekeminen antaa mukavan lisäulottuvuuden selfieillesi antamalla pienen vilauksen taustasta pään yläosan takana. Mitä tahansa kättä voidaan käyttää mieltymystesi mukaan. Jos selfieen täytyy siepata useita ihmisiä, selfie-kepin käyttäminen on järkevää.

# 5. Pysäytä liikkuvat asiat sarjakuvan avulla

Burst-tila on tulossa äärimmäisen suosituksi nykyään erinomaisena tapana kaapata liikkuvia toimintoja. iPhone antaa sinulle sarjakuvaustavan etukamerallesi, jolloin voit kaapata selfietä taustalla olevalla mobiilikohteella. Älypuhelimen kamera voi napata useita kuvia peräkkäin sarjakuvaustilassa yhdellä painikkeella.

Tässä vaihtoehdossa on myös ylimääräinen ylimääräinen tila, jonka avulla voit valita valokuvan eri versioiden joukosta parhaan. Sarjakuvamoodi tekee selfie-grafiikasta jännittävän ja avaa lukemattomia mahdollisia kokeiluja kokeilla harrastajille.

# 6. Säädä valotusta manuaalisesti

Yksi yksinkertaisimmista tavoista kuvata kuumimpia selfiejä on säätämällä selfietä manuaalisesti. Se on melko suoraviivaista ja voi tehdä ratkaisevan muutoksen.

Voit tehdä sen napauttamalla vain sitä paikkaa, johon haluat sovelluksen keskittyvän. Nyt, kun keltainen neliö ja aurinko ilmestyvät ruudulle. Lisää kirkkautta pyyhkäisemällä ylös missä tahansa ruudulla. Laske kirkkaampi pyyhkäisemällä alas näytöllä.

# 7. Ota kaikki irti salamasta

Aikoja, kun olet tekemisissä heikosti valaistujen ympäristöjen kanssa, salama voi olla erittäin hyödyllinen. Jos sinulla on iPhone 6s tai uudempi, sinun ei pitäisi koskaan olla käyttämättä tätä ominaisuutta parhaalla mahdollisella tavalla.

Ennen kuin napsautat kuvaa, napsauta pientä salamakuvaketta vasemmassa yläkulmassa ja valitse sitten Päällä. Seuraavaksi paina laukaisinta ja olet valmis menemään!

# 8. Käytä suodattimia

On ymmärretty tosiasia, että etukameroiden resoluutio on heikko, ja siksi on selvää, että ottamasi selfiet tulevat ulos jyvistä. Varsinkin, jos tila on heikko valo, niin saat vain säälittävän kuvan sinusta. Täällä suodattimet ovat käteviä.

IOS: n suodattimet ja valokuvalaajennukset parantavat merkittävästi selfietäsi, joita napsautetaan hämärässä tai muissa vääristävissä olosuhteissa. Loppujen lopuksi kukaan teistä ei aio tulostaa selfietä, joten sinun ei tarvitse pelätä tai olla huolissasi valokuvan omaperäisyyden vahingoittamisesta. Esimerkiksi Afterlightin valokuvalaajennus on yksi tällainen upea suodatin.

# 9. Peili seinällä

Luonnollisesti me kaikki haluamme ottaa selfietä ja jakaa niitä, kun kokeilemme uutta kampausta tai meikkiä mielipiteiden saamiseksi. Joten, miksi et ota silmänräpäystä iPhonen takakameralla?

Tällä tavoin voit tarkistaa selfien kehyksen selvästi. Napsautettu valokuva on myös korkealaatuinen takakameran käytön seurauksena. Et saa näitä etuja käyttäessäsi etukamerasi selfien napsauttamiseen.

# 10. Valaistus on tärkeää selfieille

Valaistuksella on keskeinen rooli täydellisen valokuvan lopputuloksessa, eikä selfietä ole poikkeus. Kameran tarkkuudesta riippumatta, jos valaistus on heikko, mikään ei voi säästää valokuvaa epätäydellisestä.

Varmista, että olet sammuttanut iPhonen salaman, etenkin kun otat selfietä ulkona. Jos otat selfietä sisätiloissa, varmista, että olet valoa vasten eikä selkäsi kohti valoa. Vältä liian tumman tai kirkkaan valon käyttöä. Sen sijaan riippuu luonnollisesta valosta useimmiten.

Mitä kakku voi olla selfien ystäville, Apple on pakannut todella upeita valaistustiloja. Paranna mobiilivalokuvausta hyödyntämällä näitä DSLR-kaltaisia ​​ominaisuuksia. Jos haluat tietää, että ne toimivat, mene tänne.

Pitää mielessä; tarvitset uusimmat iPhonet, jotta voit kuvata kuvia terävyysalueella. Eikö sinulla ole yhteensopivia iPhone-puhelimia? Tarkista nämä parhaat iPhonen Muotokuvatila-sovellukset.

# 11. Käytä iPhone Self Timer -sovellusta

Jos haluat ottaa selfietä itselaukaisutekniikalla, on paljon kolmannen osapuolen itselaukaisinsovelluksia, jotka saavat työnne valmiiksi. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on sijoittaa iPhone pöydälle tukevalla alustalla, mennä ja seisoa kohdealueella ja poseerata, sovellus tekee lopun taikaa.

# 12. Jos tarvitset ... Miksi et ota apua selfie-sauvoista

Aikoina, kun olet lomalla ja nautit upeista hetkistä rakkaasi kanssa, selfie-keppi voi olla suuri etu mahtavien laukauksien napsauttamiseen. Useimmat modernit selfie-tikut myös kaksinkertaistuvat jalustana ja pääsevät eroon viime hetken hikkaista. Joten ei ole mitään mahdollisuutta hankalista laukauksista pilata puolueesi!

  • Parhaat selfie-tikut iPhonelle

# 13. Kolmannen osapuolen kameran sovellukset voivat valaista koko esityksen

Vaikka Applen Kamera-sovellus on tehokas, jotkut kolmannen osapuolen sovellukset, jotka voivat antaa sille pitkän aikavälin. Niissä on paljon erinomaisia ​​ominaisuuksia, joiden avulla voit kuvata mahtavia kuvia ja videoita. Joten, jos haluat parantaa mobiilivalokuvaustasi, anna heille myös laukaus.

Auttaa sinua löytämään parempi vaihtoehto helposti. Olemme tarkastelleet iPhonen parhaat kamera- ja selfie-kameran sovellukset. Päätä kierroksiin valitaksesi ylin veto.

  • Parhaat kameran sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPhone-selfie-sovellukset Wow-selfien ottamiseen ja muokkaamiseen

Ole hyvä!

Napsauta hienoja selfiejä ...

Aika saada kaikki älykkäät hakkeroinnit otettaviksi kiitettäviä kuvia. Ja matkan varrella, jos kohtaat jotain, joka kannattaa jakaa kanssamme, ammu heidät kommentteihin.

Haluat ehkä lukea myös seuraavat viestit:

  • Parhaat Photo Editor -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Video Editor -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat DJ-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Neliönvalokuvien ottaminen iPhonessa 11 Pro Max, 11 Pro ja 11

Onko sinulla kätevä vinkki? Miksi emme kerro meille siitä ja voimme harkita sen sisällyttämistä yllä olevaan yhteenvetoon.

Uusimmat viestit