Parhaat iPhone SE -telakointiasemat kaiuttimella vuonna 2021

iPhone SE -telakointiasemat ovat hienoimpia lisävarusteita käyttäjille, koska ne voivat sijoittaa iPhonensa mukavasti työasemalle tai mihin tahansa taloon. Askeleen pidemmälle lisävarustevalmistajat ovat tehneet joitain parannuksia tavallisissa telakointiasemissa. Nyt he ovat keksineet telakointiasemia kaiuttimen kanssa. Tämä on innovaatiota. Vaativa kappale, joka lataa iPhone SE: täsi, voi nyt tarjota sinulle myös viihdettä. Kun lataat iPhone SE: tä, voit kuunnella suosikkimusiikkialbumiisi. Ja tylsä ​​työasemasi on dynaaminen kojelauta, joka toistaa vireää musiikkia. Tässä luetellut iPhone SE -telakointiasemat, joissa on kaiutin, ovat peräisin parhaista iPhone-lisävarusteiden tuotemerkeistä. Jokaisella on jotain ainutlaatuista tutkittavaa.

# 1. Paina Toista

Tämä Press Playn telakointiasema on kaunis ja parantaa työpöydänne ulkoasua. Siinä on langaton kaiutin sekä Apple Watch -latausasema. Apple MFi -sertifioitu laturi pitää iPhonesi tehokkaasti latauksen aikana.

IPhonen ja Apple Watchin lataamisen lisäksi takana olevia kahta USB-porttia voidaan käyttää muiden laitteiden lataamiseen. Yhteensä voit ladata neljä laitetta samanaikaisesti. Lopuksi ei ole saatavana värivaihtoehtoja.

USP: Lataa neljä laitetta samanaikaisesti

Tutustu Amazoniin

# 2. iHome iPL23

iHome iPL23 on yksi johtavista tuotemerkeistä kaiuttimilla varustettujen telakointiasemien valmistuksessa. Tämä on monitoiminen telakointiasema, jossa on kaiutin, jossa on FM-radio ja herätyskello. Sen ainutlaatuisesti suunnitellut Reson8®-kaiutinkammiot lähettävät upeaa ääntä, kun iPhone- tai iPod-laitteitasi ladataan tällä radiokellolla.

Aloita päiväsi suosikkimusiikillasi ja lopeta päivä äänikirjoilla tai podcasteilla. Melun sijaan asteittainen herätys- ja lepotila nostaa ja vähentää kaiuttimen äänenvoimakkuutta varovasti, jotta siirtyminen uneen ja lepotilasta olisi vaivatonta.

USP: Asteittainen herätys- ja lepotila

Tutustu Amazoniin

# 3. DPNAO

DPNAO: n telakointiasema iPhonelle sisältää melkein kaiken mitä etsit. Siinä on kaiuttimet, kello, kaukosäädin, Apple MFi -sertifikaatti ja monia muita jännittäviä ominaisuuksia. Siinä on myös FM-radio, jossa on 20 esiasetettua asemaa, joten voit heti aloittaa musiikin kuuntelun. Voit ohjata eri toimintoja kosketusnäppäimellä.

Kaiuttimia on kaksi, ja voit säätää taajuuskorjainta esitysasetuksella. Lopuksi voit levittää iPhonesi tähän telakkaan jopa sen kanssa. Salamaliitin ei sisällä kotelon paksuutta.

USP: Täysin varusteltu telakka

Tutustu Amazoniin

# 4. Satechi

Koe korkealaatuinen stereo Satechin erittäin tarkoilla kaiuttimilla, jotka on integroitu molemmin puolin kristallinkirkkaan ja tehokkaan äänen saamiseksi. Telakointiteline on varustettu litiumioniakulla, joka kestää jopa seitsemän pitkää toistoaikaa. Tyylikäs muotoilu on esteettinen.

Pienikokoinen rakenne tekee siitä kannettavan, jotta telakointiasema mahtuu toimistoon tai kotiin.

USP: Uudelleenladattava akku

Tutustu Amazoniin

# 5. iHome iPL8XHG

Yksi lisää iHome-perheestä turvaa paikkansa luettelossa. Tämä tietty telakointiasema ei vie paljon tilaa pöydälläsi tai pöydälläsi. Siinä on kello, joka synkronoituu välittömästi iPhonen kanssa, kun liität sen telakkaan. Voit myös asettaa jopa 6 FM-radioasemaa vaihtamaan nopeasti niiden välillä.

Reson8-kaiutinkammiot tuottavat kristallinkirkkaan äänen ja syvällisen bassoefektin. Voit asettaa hälytyksen myös tässä telakointiasemassa. Lopuksi ei ole saatavana värivaihtoehtoja.

USP: Ohjelmoi jopa 6 suosikki FM-asemaa

Tutustu Amazoniin

# 6. DPNAO

Toinen Apple MFI -sertifioitu telakointiasema iPhone SE: lle. Tässä DPNAO: n valmistamassa kevyessä telakointiasemassa, jossa on kaiutin, on kaksi huipputarkkaa kaiutinta ja taajuuskorjaintoiminto. Pienikokoinen kaiutin antaa voimakkaan ja selkeän äänen juhlien piristämiseksi.

Monitoimisessa pienikokoisessa kaiuttimessa on sisäänrakennettu Bluetooth yhdistääksesi iPhonen ja muut iOS-laitteet. Voit kiertää jalustaa 90 asteeseen ja käyttää sitä kuunnellaksesi suosikkimusiikkiasi ja katsoaksesi videoita. Käytä musiikkia sen pienellä kaukosäätimellä.

USP: Kierrettävä pohja

Tutustu Amazoniin

# 7. Tyler

Tylerin telakointiasemalla ei ole hienoja ominaisuuksia. Se tekee tarvittavat työt täydellisesti. Siinä on kello ja myös hälytys. Voit asettaa iPhonen telakkaan ja liittää sen takana olevaan USB-porttiin lataamaan sen.

Siinä on myös sisäänrakennettu Bluetooth, jonka avulla voit liittää iPhonen tai iPadin musiikin toistamiseen. Kaksoiskaiutin tuottaa kristallinkirkkaan musiikkilähdön. Lopuksi siinä on myös sisäänrakennettu FM-vastaanotin FM-radion nauttimiseen.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 8. asun

iLive on valmistanut tämän telakointiaseman erittäin yksinkertaisella tavalla, mikä näkyy kaikille iPhonen käyttäjille. Lisäämättä tarpeettomia koristeita, brändi on suunnitellut tämän lataustelineen kaiuttimen kanssa, joka kiinnittää huomiosi välittömästi.

Estetiikan sijaan iLive on kiinnittänyt enemmän huomiota ominaisuuksiinsa, kuten kaksikanavainen stereoääni, parannettu äänenlaatu, metallikaiuttimien grillit ja paljon muuta. Pienikokoinen kaiutin on riittävän kannettava kuljettamaan mukanasi toimistoon.

USP: Parannettu äänenlaatu

Tutustu Amazoniin

Yhteenvetona

Kaiuttimilla varustetut telakointiasemat ovat hienoja kodinsisustustuotteita, vaikka sen ensisijainen tehtävä on aina ladata iPhone SE ja toistaa suosikki musiikkialbumeitasi.

Voit myös viitata:

  • Parhaat iPhone SE Bluetooth-kuulokkeet
  • iPhone SE: n akkukotelot
  • Parhaat iPhone SE -näytönsuojat
  • Parhaat iPhone SE Bluetooth-kaiuttimet

Joten mikä on suosikkisi yllä olevasta luettelosta? Älä jaa valintasi kanssamme kommentissa.

Uusimmat viestit