Paras puhelinvastaaja iPhone-sovellus vuonna 2021

Vastaajaviestit ovat edelleen erinomainen tapa rakentaa ja ylläpitää yhteyksiä välitettäviin ihmisiin. Olipa perheesi ja ystäväsi tai liikekumppanisi ja asiakkaat, ääniviestit voivat vakuuttaa heille, että vaikka he eivät ehkä ole näkyvissä, he eivät ole mielessä. App Storessa olevien monien sovellusten joukossa on useita sovelluksia, jotka voivat antaa iPhonen puhepostille viimeisimmät ominaisuudet. Jotkin näistä iPhone-vastaajaviestisovelluksista antavat käyttäjille mahdollisuuden luoda räätälöityjä puhepostitervehdyksiä yhteystiedoilleen, kirjoittaa postilaatikkoonsa saapuneita vastaajaviestejä ja lähettää ne sinulle kuten sähköpostiviestit.

# 1. YouMail

YouMail on erinomainen puhepostisovellus. Se tarjoaa erittäin käyttäjäystävällisen visuaalisen vastaajapalvelun. Voit saada vastaajasi sähköpostiin tai jopa tekstiviestiin. Sen avulla voit myös lähettää puheviestejä tai vastata niihin. Lisäksi YouMail toimii älykkäänä puhelunhallintana, joka estää puhelut, viihdyttää vastaamattomia soittajia ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Google ääni

Google Voice on huippuluokan puhepostisovellus. Sen avulla voit lähettää ilmaisia ​​tekstiviestejä yhdysvaltalaisiin puhelimiin ja soittaa ulkomaanpuheluita edullisin hinnoin. Voit saada äänitetyn vastaajaviestin. Tällä hetkellä se on saatavana vain Yhdysvalloissa. (Muista tutustua tähän täydelliseen oppaaseen, jos haluat käyttää Google Voicea iPhonessa ja iPadissa.)

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Rivi 2

Linjan 2 avulla voit lähettää tekstiviestejä ja soittaa yksityisistä numeroista Wi-Fi-, 3G / 4G-yhteyden kautta. Voit soittaa ja lähettää tekstiviestejä Yhdysvaltoihin ja Kanadaan ilman kansainvälisiä verkkovierailumaksuja. Voit myös päivittää sovelluksen hintaan 9,99 dollaria kuukaudessa lisätäksesi joitain hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten rajoittamaton tekstiviesti Yhdysvaltoihin ja Kanadaan sekä saapuvat puhelut. Premium-versio tarjoaa myös 1500 minuuttia lähteviä puheluita tai soitonsiirtoja, visuaalisia vastaajaviestejä ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. HulloMail

Helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta HulloMail on yksi parhaista puhepostisovelluksista. Se tekee hämmästyttävän helposta lukea, hallita, toistaa, etsiä ja jopa jakaa vastaajaviestejä iPhonessa.

Voit vastaanottaa ilmoituksia vastaamattomista puheluista, kun älypuhelimesi on joko pois päältä tai sillä ei ole verkon kattavuutta. Ensiluokkaisen tilauksen avulla voit saada mainoksetonta palvelua, avata pääsyn alennettuihin ja kirjoituspalveluihin ja muuhun.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. InstaVoice

InstaVoice on erittäin toimiva puhelinvastaajaohjelma. Se tarjoaa visuaalisia vastaajaviestejä, ääniviestejä ja vastaamattomien puhelujen hälytyksiä, joiden avulla pysyt helposti yhteydessä ihmisiin, vaikka iPhonesi olisi sammutettu tai peittoalueelta. Vielä parempi, sen avulla voit lähettää tekstiä tai viestejä jopa niille, joiden InstaVoice ei ole asennettuna laitteeseensa.

Voit käyttää tätä sovellusta vastaanottaaksesi vastaajaviestejä ja vastaamattomia puheluita sähköpostiisi. Tarjoa soittajille loistava soittokokemus. Sen avulla voit myös peruuttaa lähetetyn vastaajaviestin.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. VastaajaSäästäjä

Joten, sinulla on tapana säästää tonnia vastaajaviestejä iOS-laitteellasi? ”VoicemailSaver” voi auttaa sinua tallentamaan paljon vastaajaviestejä.

Sovellus toimii tehokkaasti ja tarjoaa myös tarvittavan suojauksen tiedoillesi. Lisäksi voit helposti tarkastella tallennettuja tietojasi ja jakaa ne myös ystäviesi kanssa.

Vielä parempi, VoicemailSaver on yhteensopiva monien kansainvälisten kielten kanssa, mukaan lukien englanti, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa ja muut.

Hinta: 3,99 dollaria vuodessa

ladata

# 7. AT&T -puhelinvastaaja

AT&T Voicemail Viewer tarjoaa yksinkertaisemman lähestymistavan vastaajaviestien käsittelyyn. Se listaa viestisi, jonka avulla voit valita järjestyksen, jossa kuuntelet niitä. Vastaajaviestistä tekstiin tulee puhepostin katseluohjelma asuntotilille.

Asukasasiakkaat voivat tilata AT&T -puhelimia tai yhtenäisiä viestejä soittamalla numeroon 1.800.288.2020 tai käymällä osoitteessa att.com. Tämän sovelluksen käyttämiseksi sinulla on oltava AT&T -puhelin AT&T Unified Messaging -tili.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Frontier Voicemail Viewer

"Frontier Voicemail Viewer" tarjoaa yhtenäisen viestintäkokemuksen. Sen avulla voit helposti hallita saapuvia puheluita. Se lähettää sinulle ilmoituksia aina, kun uusi vastaaja saapuu. Sen avulla voit toistaa vastaajaviestejä. Lisäksi sovelluksen avulla voit tarkastella fakseja, välittää viesti tai faksi sähköpostina.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Vastaaja - Nopeammat sähköpostit

Vaikka tämä vastaajapalvelu voi olla suhteellisen uusi verrattuna joihinkin sen merkittäviin kilpailijoihin, se voi osoittautua varsin hyödylliseksi. Siinä on melko kevyt käyttöliittymä, joka tekee navigoinnista helppoa. Vastaajaviestien nauhoitus on melko suoraviivaista.

Mutta mikä tekee siitä niin hyödyllisen, on mahdollisuus antaa sinun liittää vastaajaviesti sähköpostiin ja lähettää se. Joten, vain jos olet sellaisen sovelluksen jälkeen, joka voi antaa sinun kommunikoida vastaajaan nopeammin, kannattaa kokeilla. Huomaa, että sinun on päivitettävä premium-versioon (1,99 dollaria), jos haluat avata kaikki ominaisuudet.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Kosketa Vastaaja

Hei vastaaja on kunnollinen sovellus, jonka avulla voit hallita vastaajaa mukavasti iOS-laitteellasi. Puhdas käyttöliittymä ja helppokäyttöinen toiminnallisuus tekevät siitä erittäin suoraviivaisen. Tarkista kaikki luettelossa olevat vastaajaviestit ja ole vuorovaikutuksessa niiden kanssa.

Tarvittaessa voit lähettää vastaajaviestit sähköpostitse automaattisesti. Lisäksi on myös mahdollisuus luoda tervehdyksiä soittajille.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Käärimistä.

Nämä puhelinvastaajaohjelmat ovat toimivia. Olen varma, että sinäkin olet tehnyt niistä vaikutuksen. Puuttuuko luettelosta joku suosikkisovelluksestasi? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit