Paras selfie-tikku iPhone 6: lle ja 6 Plus: lle vuonna 2021

Rakastatko selfien kaappaamista, mutta kaipaat vain laajempaa kuvaa tai suurempaa kulmaa? Selfie-tikut ovat nyt saatavilla markkinoilla, jotka antavat sinulle täydellisen selfien vaivattomasti. Ensi silmäyksellä hyvin sateenvarjoa muistuttavat tikkut ovat nyt raivoa maailmanlaajuisesti ja ovat nousseet mielenkiintoisiksi lahjoiksi rakkaillesi! Vaikka napsauttamalla selfieä puhelimellasi kiinnitettynä, saattaa tuntua aluksi naurettavalta, se todellakin antaa sinulle mahdollisuuden kaapata yksi täydellinen selfie. Näitä tikkuja on erikokoisia, ja niitä on saatavana kohtuuhintaan useissa verkkokaupoissa. Joten katsotaanpa sitä.

 1. Foneso
 2. Fugetek
 3. Selfien maailma
 4. BlitzWolf
 5. kungfuren
 6. Yoozon
 7. PicStick
 8. MPOW
 9. CamKix
 10. JETech

# 1. Foneso

Foneso on tarkoitettu innostuneille liikkuville valokuvaajille. Selfie-tikku on valmistettu korkealaatuisesta anodisoidusta alumiinista ja sillä on vaikuttava muotoilu. Hyvä kiinteä rakenne; sillä on tarpeeksi voimaa kestää kauan.

Siinä on liukumaton pitokumi, joka tarjoaa paremman otteen, jotta voit tuntea olosi mukavaksi pitämällä keppiä. Voit pidentää sitä 32,7 tuumaan jopa sieppaamaan kuumia selfieitä. Se on vain 7,1 tuumaa pitkä taitettuna, joten voit kantaa keppiä kätevästi myös pienessä taskussa.

Säädettävän kiinnittimen avulla se sopii älypuhelimiin, joiden leveys on alle 3,14 tuumaa. 270 ° kiertämisen ansiosta sinulla on kaivattu etäisyys ja kulma fantastisten kuvien ottamiseen.

Kaukosäätimen avulla voit ottaa valokuvia ja videoita kätevämmin. Ei siinä kaikki; selfie toimii myös kätevänä jalustana, ja siihen sisältyy 18 kuukauden takuu.

USP: Parempi pito

Tutustu Amazoniin

# 2. Fugetek FT-568

Kaikilla alumiinirungoilla ja liukumattomalla kumikahvalla, Fugetek FT-568 osuu siihen melko hyvin. Se on erittäin laajennettavissa, joten voit sieppata itsepalveluja mistä tahansa kulmasta vaivattomasti. Säädettävät ja irrotettavat kiinnikkeet takaavat, että tehtävänne ottaa täydellinen laukaus on ilo.

Voit kiristää iPhonen kiinnikkeen nopeasti ja lukita sen erittäin helposti. Ladattava akku, jonka valmiustila on 300 tuntia, on enemmän kuin tarpeeksi kestämään, kunnes olet tyytyväinen.

USP: Luistamaton kumikahva

Tutustu Amazoniin

# 3. Selfien maailma

Trendikkään muotoilun omaava selfie-maailma on ihanteellinen mahtavien selfien kuvaamiseen. Selfie-sauva ulottuu jopa 29 tuumaan ja tarjoaa laajan kulman, jonka avulla voit kaapata kuvia mistä tahansa kulmasta.

Turvallisella lukitusmekanismilla se pitää iPhonen ehjänä. 270 asteen kierto tarjoaa enemmän joustavuutta. Integroitu silikoni tarjoaa paljon paremman otteen, jonka avulla voit pitää keppiä halutulla mukavuudella. Sen mukana tulee rannehihna turvallisuuden lisäämiseksi. Lisäksi Selfie-maailmalla on elinikäinen takuu.

USP: Kiinnitä lukitusmekanismi

Tutustu Amazoniin

# 4. BlitzWolf

Miksi rajoittaa itsesi vain selfieillä, kun voit olla ammattimainen valokuvaaja jalustalla? BlitzWolf esittelee tuotteen, joka voi tehdä molemmat. Ota selfietä missä haluat laajennettavalla tikkulla tai nauhoita videoita käyttämällä sisäänrakennettua jalustaa. Sen mukana tulee myös Bluetooth-kaukosäädin, ei tarvitse lisätä ajastinta kuvien napsauttamiseen, käytä kaukosäädintä.

Laadun suhteen se on alumiiniseosta ja siinä on liukumaton FPPD-tyyny sekä 65mAh akku. Minulle se on yksi parhaista selfie-sauvoista iPhone 6: lle ja iPhone 6 Plus: lle.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

# 5. kungfuren

kungfurenissa on kiinteä 95 mAh: n akku, joka kestää jopa 50 tuntia pitkän akun käyttöikää. Tämä tarkoittaa, että selfie-keppi voi mukavasti kestää pitkän loman.

Se on laajennettavissa 11-38,8 tuumaa. Voit myös säätää päätä jopa 270 asteeseen. Sisäänrakennettu kauko-ohjain helpottaa kuvien ottamista. Lisäksi kokoontaitettava muotoilu tekee siitä ihanteellisen hyödykkeen selfieesi ajamille hauskoille ajoille!

USP: Pitkä akun käyttöikä

Tutustu Amazoniin

# 6. Yoozon

Yoozonin yhtä käyttäjäystävällinen ja moderni selfie-tikku ansaitsee sisällyttämisen tähän luetteloon. Pidän siitä paljon, on hienostunut muotoilu. Lisäksi telineen pää on täysin säädettävissä ja mahdollistaa 360 ° kääntymisen. Tämä tarkoittaa, että voit ottaa valokuvia ja videoita mistä tahansa kulmasta.

Voit käyttää sitä myös kätevänä jalustana videoiden tallentamiseen. Kaukosäätimen mukana tulee 65 mAh: n akku, joka on tarpeeksi hyvä tarjoamaan pitkän akun käyttöiän. Kun et käytä selfie-keppiä, voit taittaa sen kannettavaksi. Siirrettävyyden lisäksi sillä on 18 kuukauden takuu.

USP: Moderni muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 7. PicStick Bluetoothilla

Jos iPhone 6 on kotelossa etkä ole mielessä kiinnittämään sitä selfie-tikkuun turvallisuussyistä, PicStick on paras vaihtoehto, koska sen avulla voit käyttää iPhonettasi jopa kotelon kanssa. Kiinnitin pitää laitteen turvallisesti paikallaan, kun taas liukas pito varmistaa, että pysyt täydellisessä hallinnassa ottaessasi kuvia.

Selfietikku on pidennettävissä jopa 40 tuumaan (9,25 tuumasta). Kun sulkimen kauko-ohjain on vain napsautuksen päässä, et koskaan kyllästy kiehtovien hetkien sieppaamiseen.

USP: Parannettu pito

Tutustu Amazoniin

# 8. MPOW

Mpow on epäilemättä johtava tuotemerkki iPhonen lisävarusteiden suhteen. Olipa kyseessä suojakotelot tai selfie-tikut, Mpow valmistaa vain parasta. Tässä on Bluetooth-selfie-tikku iPhonellesi. Turvallisen pariliitäntäjärjestelmän avulla voit liittää iPhonen nopeasti tähän selfie-tikkuun.

Kaksi merkittävää ominaisuutta, jotka voivat tehdä vaikutuksen kenellekään, ovat 270 asteen säädettävä pää ja 31,5 tuuman pituus. Voit sieppata ryhmäselfien ystävien ja kollegoiden kanssa, koska sen avulla voit majoittaa enemmän kasvoja. Kevyt ja kompakti muotoilu tekee tästä kepistä täydellisen matkakumppanin.

USP: 270 asteen säädettävä pää

Tutustu Amazoniin

# 9. CamKix®-laajennettava selfie-tikku

Tässä on selfie-keppi, joka saa kuvasi todella erottumaan joukosta ja jonka avulla voit kaapata tärinänkestäviä kuvia. Voit säätää selfie-kepin pituutta (11–40) ottaaksesi upeita valokuvia. Kun otat intiimejä laukauksia, valitse lyhyt pituus. Ja kun napsautat ryhmäkuvia, valitse enimmäispituus.

180 asteen säädettävä pää varmistaa, että sinulla on enemmän vapautta kaapata upeita kuvia. Bluetooth-sulkimen kaukosäädin tekee valokuvien ottamisesta uskomattoman helppoa. Joidenkin Android-laitteiden käyttäjien on ehkä ladattava Camera 360 -sovellus Google Play -kaupasta.

USP: 180 asteen säädettävä pää

Tutustu Amazoniin

# 10. JETech

Tämä on plug-and-play -akuton selfie-keppi, jota on helppo käyttää. Sitä voidaan pidentää 28,7 tuumaan, ja säädettävä puhelimen pidike mahdollistaa kuvakulman satunnaisen kääntämisen. Tämä mahdollistaa tyylikkäät selfiet tai yleisön yläpuolella otetut kuvat.

Se on tukeva ja siinä on helposti saavutettava painike äärimmäisen käyttäjäystävällisyyden takaamiseksi. Kytke 3,5 mm: n äänikaapeli ja paina laukaisinta saadaksesi kuvia. Yksinoikeutta ei tarvita, ja parasta on, että se on uskomattoman edullinen.

USP: Akkua tai sovellusta ei tarvita

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Vastaavasti olet valinnut hienon selfie-kepin iPhonellesi, eikö olekin? Mikä se on ja miksi olet pitänyt siitä? Palautteen saaminen olisi mukavaa.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

 • Parhaat iPhone 6/6 Plus -pankit
 • Autolaturit iPhone 6/6 Plus -puhelimelle
 • Paras iPhone 6/6 Plus -telakointiasema
 • Parhaat iPhone 6/6 Plus -hihnat

Uusimmat viestit