Paras iPhone 7 Plus -sotilaallisen luokan kotelo vuonna 2020

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, jonka etsin joka tapauksessa ennen ostamista, on kyky selviytyä vahingossa tapahtuneista pudotuksista. Loppujen lopuksi en halua, että tapaukseni hajoaa helposti, kun kohtaan iskuja tai kolhuja. Siksi olen varma, että menen armeijan pudotustestattuihin tapauksiin pysyessäni häiriöttömänä sekä suojauksen että kestävyyden suhteen.

Nämä ovat hienoimpia kokoelmia sotilaallisista iPhone 7 Plus -koteloista. Näiden tapausten paremmuus phabletille on niiden tarjoamassa täydellisessä suojauksessa. Lisäksi ne tekevät iPhonesta todella komean. Katsotaanpa näitä iPhone 7 Plus: n huippuluokan armeijan koteloita!

Parhaat sotilaallisen luokan tapaukset iPhone 7 Plus vuonna 2020

# 1. X-Doria Defense Lux -sarja

Defense Lux -sarjan kotelo on kovaa muotoilua. Koneistetulla metallilla rikastettu erittäin kestävä rakenne kestää pudotuksia ihailtavalla tunnelmalla.

Vaikka pehmeä sisävuori estää naarmuuntumisen, polykarbonaatista valmistettu kestävä ulkopinta tarjoaa tarvittavan suojan ulkopuolelta. Korotettu huuli toimii suojakotelona iPhone 7 Plus -laitteellesi. Lisäksi Defense Lux -sarjan kotelossa on useita värejä, kuten musta ja sininen / kulta.

USP: Pehmeä sisävuori

Tutustu Amazoniin

# 2. Kitoo

Katsokaa vain Kitoota ja tiedät, että se on täysin varustettu selviytymään ikävistä kolhuista. Kannessa on kestävä ulkokuori, joka kestää jopa 12 metriä pisaroita.

Kestävän ulkopinnan ansiosta kansi tarjoaa myös tarttuvan pidon. Jos nautit älypuhelimesi käytöstä handsfree-toiminnolla, on todennäköistä, että sisäänrakennettu jalusta on erittäin arvostettava.

Kummallakin puolella oleva korotettu reuna antaa ylimääräisen suojan sekä kaksoiskameralle että suurelle näytölle. Lopuksi, Kitoo-raskaan kannen tulee olla useita värejä.

USP: Taitettava jalusta

Tutustu Amazoniin

# 3. Speck CandyShell

CandyShell on puhdasta eleganssia. Jos haluat löytää kadehdittavan muotoilun, jolla on sotilaslaatuinen kestävyys, sinun ei tarvitse katsoa sen ulkopuolelle.

Yksiosainen rakenne tekee siitä uskomattoman ohuen. Pehmeä sisustus pystyy vaimentamaan iskut helposti. Kuminauhat tarjoavat paremman pidon. CandyShell on saatavana neljässä kiehtovassa värissä.

USP: Kumipäällysteinen sisustus

Tutustu Amazoniin

# 4. Urban Armor Gear

Jos haluat saada parhaan mahdollisen suojan, Urban Armor Gear -kotelo voi olla upea vaihtoehto. Viiden kerroksen ylivertaisesta rakenteesta huokuvan tapauksen väitetään täyttävän kaksinkertaiset sotilaalliset pudotustestit.

Urban Armor Gearissa on käsityönä valmistettu pehmeä iskunkestävä ydin sekä kennorakenteinen pitokahva. Reagoivat kosketuspainikkeet ja kompakti muotoilu antavat sille lihaksikkaan ilmeen. Vielä parempi, tämä tukeva kotelo on yli 15 väriä.

USP: Honeycomb-pito

Tutustu Amazoniin

# 5. Spigen Rugged Armor

Spigen Rugged Armor tarjoaa vankan suojan älypuhelimeesi lisäämättä paljon irtotavaraa. Yksikerroksinen TPU-rakenne antaa sille muodonmukaisen ilmeen. Hiilikuiturakenne yhdistettynä kiiltävään tekstuuriin tuntuu mukavalta kämmenessä ja tarjoaa paremman otteen.

Ilmatyynyteknologia vahvistaa rakennetta ja mahdollistaa kotelon ilman kolhuja. Nousuhuuli varmistaa, että kosketusnäytöllä on tarvittava suoja, kun se asetetaan kuvapuoli alaspäin. Suojauksen lisäksi Rugged Armour on saatavana kahdessa hyvännäköisessä värissä: musta ja keskiyön sininen.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

# 6. Zizo

Zizo-kotelo on valmistettu raskaaseen käyttöön. Iskunkestävällä tekniikalla vahvistettu burly-rakenne voi kestää kauemmin.

Karu muotoilu antaa sille hyvin rakennetun ilmeen. Sisäänrakennetun jalustan ansiosta phablet-laitteen handsfree-käyttö on mukava asia. Lisäksi on tarjolla seitsemän kiehtovaa väriä, kuten musta / oranssi, kulta / musta, hopea / musta, punainen / musta jne.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 7. Ghostek Exec2

Jos haluat käyttää toimivampaa suojakoteloa, Ghostek Exec2 olisi yksi parhaista vaihtoehdoista iPhonellesi. Kotelo näyttää erittäin vankalta PC- ja TPU-materiaalien yhdistelmän ansiosta.

Kosketusnäytölle on korotettu lisäsuoja. Voit säilyttää jopa viisi luottokorttia tilavassa lokerossa. Integroitu metallilevy auttaa sitä toimimaan magneettisten autotelineiden kanssa. Lisäksi Ghostek Exec2 on saatavana viidessä värivaihtoehdossa, mukaan lukien punainen, hopea ja musta.

USP: Integroitu metallilevy

Tutustu Amazoniin

# 8. elago Glide

Kuin tapaus "kaksi yhdessä"? Elago Glide sisäkotelolla on suunniteltu tarjoamaan sekä ylivertaisia ​​suojavarusteita iPhonellesi että haluttu tyyli erottua.

Tämä tapaus tarjoaa erinomaisen suojan naarmuilta ja kolhuilta. Se sopii mukavasti älypuhelimeen ja tarjoaa paremman pidon. Mikä parasta, Glide on saatavana yli kymmenellä lumoavalla värillä, jotta voit valita ihanteellisen istuvuuden iPhoneen. Lisäksi kotelossa on karkaistu lasinen näytönsuoja, joka suojaa näyttöä tyhjästä.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 9. Zizo Static -sarja

Vielä yksi sotilasluokan suoja, joka panostaa suuresti suojeluun! Zizo Static -sarjalla on mahtava kestävä profiili, joka pystyy absorboimaan iskut pienellä vaivalla. Joten voit pysyä huolettomana älypuhelimesi turvallisuudesta seikkailun aikoina.

Tutustu hyödylliseen jalustaan. Se voi tulla poikkeuksellisen käyttäjäystävälliseksi, kun haluat katsella videoita mukavasti. Telineen avulla voit tukea phabletiasi sekä vaaka- että pystysuunnassa. Kaiken lisäksi Static-sarja on saatavana useina tummina väreinä.

USP: Iskunkestävä rakenne ja värikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 10. YOUMAKER

YOUMAKERilla on sekä ulkonäkö että vahvuus olla älypuhelimesi luotettava suoja. Kaksisävyiset värit metallimaalauksen päällä täydentävät sen muotoilua. Vankan PC: n ja erittäin pehmeän TPU: n yhdistelmä on antanut sille iskunkestävän rakenteen. Korotettu reuna tarjoaa ylimääräisen suojan kosketusnäytölle tyhjästä.

Sen mukana tulee näytönsuoja, joka tarjoaa 360 asteen suojan phabletillesi, kun se todella on tärkeintä. Lisäksi YOUMAKER on saatavana viidellä värillä ja saatavana elinikäisellä takuulla.

USP: Raskas suoja

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Olen varma, että nämä iPhone 7 Plus -sotilaallisen luokan kotelot ovat läpäisseet testisi. Kumpi on saanut eniten pisteitä sinulta?

Haluat ehkä myös tarttua näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone 7 Plus -näytönsuojat
  • iPhone 7 Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot

Uusimmat viestit