Parhaat iPhone 6s Plus -vyöklipit vuonna 2021

Rutiinielämässä kohtaat monia haasteita aamusta iltaan. Auringonnoususta auringonlaskuun on monia kotitöitä ja ammatillisia sitoumuksia, jotka sinun on täytettävä. Yksi näistä on työmatka työpaikallesi ja takaisin. Tässä esitämme luettelon parhaista iPhone 6s Plus -vyöpidikkeistä. IPhone 6s Plus on melko turvallinen, kun se on kääritty kiinteästä materiaalista tehtyjen koteloiden vahvojen lonkeroiden kanssa. Pysyt huolettomana, kun matkustat paikasta toiseen.

1. Bomea

Yksi Bomean vyöpidikekotelon parhaista ominaisuuksista on, että voit siirtää iPhone 6s Plus -laitteen ohuella kotelolla. Vyöpidike on riittävän tilava luotto- / maksukorttien ja käteisen tallentamiseen. IPhone on suojattu tässä nahasta valmistetussa kotelossa.

Lisäturvan takaamiseksi Bomea tarjoaa kaksi ylimääräistä vyölenkkiä ja magneettisen sulkimen. IPhone 6s Plus -laitteesi on suojattu kaikkiin suuntiin. Laita vain iPhone tässä tapauksessa ja vie sitten vyö silmukoiden läpi, kun käytät vyötä.

USP: Voi tallentaa puhelimen ohuella kotelolla

Tutustu Amazoniin

2. KOTELO

SUPCASE-vyöpidikekotelon kestävä ulkonäkö jättää vahvan vaikutelman kuluttajan mieleen. Käyttäjät voivat helposti liittää handsfree- ja salamakaapelin portteihin, koska kotelo on valmistettu moitteettomista aukoista iPhone 6s Plus -laitteelle.

Voit suorittaa pudotustestin, kun iPhone on käpertynyt koteloon. edistyksellinen kaksikerros, jossa on kova polykarbonaattikuori ja joustava TPU, voi selviytyä vahingossa tapahtuneista pudotuksista ja iskuista. Jos valitset tämän SUPCASE-kotelon iPhone 6s Plus -laitteellesi, sinun ei tarvitse kuoriutua ylimääräisiä taaloja näytönsuojaan, koska se on jo sisäänrakennettu.

USP: Tarkat aukot

Tutustu Amazoniin

3. EpicDealz

EpicDealz tuo ainutlaatuisen yhdistelmän vyölenkistä ja metallikiinnikkeestä koteloon, joka tallentaa ja suojaa iPhone 6s Plus -laitetta. Aseta iPhone koteloon ja sulje tarranauhan läppä tiukasti; iPhone on turvallinen kankaan ulkopinnan takana.

Jos pidät ajatuksesta ripustaa kotelo vyölenkille, kukkarolle tai reppulle, voit tehdä sen metallirenkaan avulla. Hienostuneille iPhone-käyttäjille he voivat aina asettaa takasilmukat vyöhönsä.

USP: Sulkurengas

Tutustu Amazoniin

4. E LV

Luultavasti jyrkkä tapaus luettelossa tulee E LV: ltä. Tässä kestävässä vyöpidikkeessä on iskunkestävä polykarbonaattikehys, joka antaa puhelimellesi lisäsuojan putoamisilta, kolhuilta ja iskuilta. Tarkista sen kaksikerroksinen hybridirakenne, jotta saat täydellisen suojan.

Vaikka kehys suojaisi puhelinta, voit käyttää kaikkia olennaisia ​​portteja, painikkeita ja hallintalaitteita, kuten käyttöliittymä, kameran linssi, kuulokeliitäntä, kaiutinpuhelin ja mikrofoni. Tämän lisäksi voit ladata puhelimesi poistamatta koteloa.

USP: Sturdiest kehys

Tutustu Amazoniin

5. Ptuna

Toisin kuin muut vyöpidikekotelot, Ptuna tarjoaa mahtavan nelikerroksisen suojan iPhone 6s Plus -puhelimeesi. Tämä tarkoittaa, että laitteesi on täysin suojattu pahalta, kuten pudotukselta, pölyltä, naarmuilta ja vedeltä. Älä kuitenkaan saa kastaa laitetta veteen, koska kotelo ei ole 100% vedenpitävä.

360 asteen vyöklipsi voidaan ripustaa vyötärölle, kun pelaat suosikkilajiasi. Kun puhelu on käynnissä, voit irrottaa laitteen nopeasti vyöpidikkeestä, jotta voit osallistua puheluihin.

USP: Nelikerroksinen suoja

Tutustu Amazoniin

6. Gcepls

Gcepls tarjoaa sinulle pystysuoran asennon ensiluokkaisessa nahkakotelossa olevassa vyöpidikkeessä. Voit asentaa ja poistaa iPhonen 6s Plus -laitteen erityisen mukavalla tavalla työmatkan tai kävelyn aikana. Voit kiertää hihnapidikkeen kääntöä, joka voi kiertää 360 astetta.

Tämän vyöpidikkeen kotelon magneettinen suljin pitää laitteen paikallaan. Tyylikäs sisustus suojaa puhelinta halkeamilta ja naarmuilta.

USP: Pystysuora kotelon vyöpidike

Tutustu Amazoniin

7. Aduro

Aduro esittelee kumitetun kuvioidun kotelon, joka suojaa iPhonea vahvalla otteellaan. Kierrä iPhone 6s Plus -laitetta, kun se on asennettu koteloon; kotelo lukitsee iPhonen tukevasti, joten kun käännät puhelinta, älä huoli vahingossa tapahtuvasta pudotuksesta. Kun joku soittaa sinulle, poista iPhone helposti kotelosta.

USP: Kumipintainen rakenne

Tutustu Amazoniin

8. Eagle Case Line

Koska iPhone 6s Plus -laitteessasi on 3D Touch -ominaisuus, Eagle Case Line tarjoaa sinulle 3D Touch -yhteensopivan näytönsuojan tämän erittäin suojaavan vyöpidikekotelon kanssa. Tämä eliminoi tarpeen ostaa näytönsuoja laitteellesi.

Tarkista pistokkeet, jotka peittävät puhelimesi lataus- ja kuulokeliitäntäportit. Kun et käytä kahta porttia, voit käyttää tulppia estämään roskien ja lian pääsyn portteihin.

USP: Sisäänrakennettu 3D Touch -yhteensopiva näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

9. Koteloitu

Encased on yksi johtavista iPhone-suojakoteloiden tuotemerkeistä. Tämä vyöklipsi on suunniteltu yksinomaan Applen iPhonille, joiden koko on 5,5 tuumaa. Encased keskittyy kahteen ominaisuuteen: käytännöllisyys ja kestävyys. Käytännöllisyyden vuoksi Encased on asentanut vahvistetun pidikkeen ja pehmeän kosketuksen.

Kestävyyden vuoksi Encased on käyttänyt PCR-rakennetta, jossa on luistamaton mikropinta ja korotetut huulten suoja.

USP: Pehmeä viimeistely

Tutustu Amazoniin

10. Evocel

Evocel tuo ensiluokkaisen vyöpidikekotelon iPhone 6s Plus -puhelimeesi. Sen kova ulkokuori pitää puhelimesi pinnan puhtaana kolhuista, tahroista ja naarmuista. Iskunkestävien ja lukittuvien etu- ja takakuorien ansiosta iPhone 6s Plus on erittäin turvallinen.

Vyöpidike on irrotettava, ja se voi kiertää 180 astetta iPhonen asennuksen ja poistamisen helpottamiseksi. Kun haluat laittaa iPhone 6s Plus -laitteen taskuusi, poista vyöpidike, koska se poistaa irtotavaran.

USP: Irrotettava kääntyvä vyöpidike

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Kirjautua ulos

Vyöpidikekotelot tarjoavat kovimman suojan älypuhelimeesi. Nämä kotelot on rakennettu luonnollisesti vankasti suojaamaan puhelintasi kaikilta pahoilta ja vahingoilta. Työmatkoihin ja seikkailuihin vyöpidikekotelot ovat täydellisiä kumppaneita iPhone 6s Plus -laitteellesi.

Voit viitata:

  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
  • iPhone 6s Plus -telakointiasemat
  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot

Minkä vyöpidikkeen kotelon haluat ostaa iPhone 6s Plus -puhelimeesi? Jaa palautteesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit