Santa Spy Cam: Paras joulu-iPhone-sovellus

Jos sinulla on yksi sovellus, et saa unohtaa joulua, se on Santa Spy Cam. Yhdistämällä hieman lisätyn todellisuuden ja hauskat pienet tontut, Santa Spy Cam voi tuoda maagisen ilon lapsillesi, kun hän saa selville, että otit joulupukin tontut kameraan.

Hieman pelottava, hauska, hämmästyttävä idean suunnittelu ja toteutus - kaikki tekee Santa Spy Camista parhaan joulusovelluksen, jonka saat tällä kaudella. Ja se on helposti tyylikkäin joulun sovellus iPhonelle.

Santa Spy Cam 3 iPhone ja iPad Christmas App

Yksinkertaisesti sanottuna, Santa Spy Cam 3 on sovellus, jossa näet tontut talossasi. Määrität iPhonen sieppaamaan talosi tiettyjä alueita yöllä, kun lapset nukkuvat ja tontut ovat töissä. Tontut laskeutuvat ja sieppaa heidän liikkeensa tallentava iPhone.

Seuraavana päivänä näytä lapsellesi, mitä tontut tekivät, iPhonellasi ja katsele heidän kasvonsa yllätyksenä.

Yhdistämällä lisätyn todellisuuden ja joulun hengen Santa Spy Cam lisää animoituja tonttuja leikkimään ja työskentelemään talossasi ja sen ympäristössä. Jotkut heistä saattavat jopa laskeutua nukkuvaan lapseen, ja voit tallentaa sen iPhoneen. Näytä se lapsellesi seuraavana päivänä ja seuraa hänen reaktioitaan. Santa Spy Cam antaa sinun myös kaapata miehen itse (joulupukki).

Paljon upeita kohtauksia

Mikä tekee tästä sovelluksesta todellisen tarjouksen ihmisille, jotka haluavat saada kaiken irti joulupukista, on useiden kohtausten saatavuus. Voit käyttää niitä tuoda hauskempaa peliä.

Sovelluksen avulla voit valita 52 mahtavasta kohtauksesta. On 15 erityistä Joulupukin kohtausta, jotka on suunniteltu live-action-videoiden katseluvaihtoehtoihin.

Useita mukautusvaihtoehtoja

Entä jos haluat ylittää tavalliset linjat ja haluat lisätä siihen henkilökohtaista kosketusta? No, sovellus tarjoaa myös halutun vapauden lisätä ylimääräistä taikuutta.

Voit integroida fyysisiä esineitä, kuten karkkikeppejä, ja tonttujen jättämät joulupukin muistiinpanot. He tekisivät videostasi karismaattisemman.

Ja kun olet luonut jotain valmiita, voit jakaa ne heti ystävien ja perheen kanssa sosiaalisissa sovelluksissa, kuten Facebook, YouTube ja Email.

Saatavana ilmaiseksi

Santa Spy Cam on ilmainen ja yhteensopiva iPhonen, iPadin ja iPod touchin kanssa. Sovellus vaatii iOS 8.0: n tai uudemman.

Ilmaisella versiolla on joitain rajoituksia. Voit päivittää sovelluksen premium-versioon (3,99 dollaria) napataksesi rajattoman kokoelman.

ladata

Tuomio:

"Santa Spy Cam" on ehdottoman hauskaa. Vanhemmat haluaisivat, että tämä sovellus kaapaisi live-toimintaa, houkuttelevan videon joulupukista, todellisista poroista ja hänen tonttuistaan. Sovelluksella on paljon mukautusvaihtoehtoja ja upeita kohtauksia, ja se on melko viihdyttävä. Joulupukkisovellus on yhtä hauskaa rakastava kuin tämä ansaitsee olla iPhonellasi! Koska se on saatavana ilmaiseksi, haluaisin sinun kokeilevan sitä ja ilmoittavan meille, onko se aikaasi vai ei. Koska puhumme joulun tekemisestä mieleenpainuvaksi.

Kurkista jännittäviin viesteihin, kuten

  • Parhaat joululahjaideot
  • Paras joulu iPhonelle ja iPadille
  • Joulu-sovelluskuvakkeet iPhonelle

Uusimmat viestit