Tenorshare - iPhone Data Recovery -ohjelmisto

En menetä tietoja iPhonellani ja iGeeksBlogissa, kenellekään meistä ei ole koskaan ollut kiireellistä tarvetta palauttaa poistettuja tietoja, mutta olemme tietoisia mahdollisuudesta, että jokin saattaa mennä pieleen jonain päivänä.

Tärkeä muistiinpano: Kokeilimme TenorSharea ja toimimme hyvin meille. Monet käyttäjät kuitenkin valittavat, että se toimii yrityksen osoittamalla tavalla. Pyydämme sinua tarkistamaan myyjältä ennen ostamista.

On olemassa monia tapoja varmuuskopioida iPhonen tiedot, mukaan lukien iCloud, iTunes ja jotkut kolmannen osapuolen ohjelmistot, mutta on hyvin vähän aidosti tehokkaita ohjelmistoja, jotka toimivat iPhone-tietojen palauttamiseksi. Ja totuus on sanottava, että suurin osa niistä on repeämiä ja kalliita.

Katsaus - iPhone Data Recovery -ohjelmisto

Löysimme Tenorshare iPhone Data Recovery -ohjelman, ja kun yritimme palauttaa tietoja iPhonestamme, se toimi kuin viehätys.

Juuri näin teet:

  • Liitä iPhone tietokoneeseen
  • Käynnistä Tenorshare iPhone Data Recovery -ohjelmisto
  • Osuma Skannata.

  • Valitse palautettavat tiedostot
  • Osuma Palauta (jonka avulla voit palauttaa tiedostot eri muodoissa valinnastasi riippuen.)

Pidin siitä ohjelmisto piti asiat mahdollisimman yksinkertaisina. Suurin osa käyttäjistä ei ole teknisesti riittävän kokenut käymään läpi pitkän oppimiskäyrän poistettujen valokuvien palauttamiseksi iPhonesta. Haluamme vain ratkaisuja, jotka toimivat alusta alkaen. Mielestäni Tenorshare Data Recovery naulaa sen oikein.

Ohjelmiston avulla voit palauttaa tietoja suoraan iPhonesta tai edellisestä saamastasi iTunes-varmuuskopiotiedostosta. Tavallisena käyttäjänä huomaamme haluavamme joitain valokuvia takaisin (valokuvat, jotka poistimme eone sitten). Tai ehkä menetit joitain yhteystietoja, kun yritit synkronoida iCloudia. Asiat voivat mennä pieleen, kun yrität iCloudia ensimmäistä kertaa tai poistat iCloud-tilit ja lisäät ne uudelleen.

Tämän ohjelmiston avulla voimme palauttaa tietoja jo vuodesta 2011.

Mielestäni paras asia Tenorshare iPhone Data Recovery -sovelluksessa on se, että se on suunniteltu tavallisille ihmisille: käyttäjille, joilla ei ole aikaa lukea käyttöohjetta ja kokeilla muutama kerta ennen kuin selvitämme, miten tavarat toimivat. Varsinkin, kun kyse on tietojen palauttamisesta, mikä on ei-go.

Tenorshare iPhone Data Recoveryn ilmainen versio näyttää kaikki havaitsemansa tiedostot (käytettävissä palautettaviksi), mutta sinun on rekisteröidyttävä, jotta voit palauttaa ne tietokoneellesi.

79,95 dollarin hintalappu on jyrkkä, varsinkin kun otetaan huomioon halvemmat vaihtoehdot, jotka eivät ole yhtä yksinkertaisia ​​ja tehokkaita kuin Tenorshare, vaikka verrattain niin. Lisäksi olen kuullut melko hyviä asioita Tenorsharen tuesta, joten ostat jotain merkittävää.

Jos sinun on todella palautettava kadonneet tiedot iPhonestasi hinnalla millä hyvänsä ja tehtävä se ilman vaivaa, Tenorshare iPhone Data Recovery on vastauksesi.

Lue lisää osoitteesta TenorShare.com

Siinä se kaverit!

Haluat ehkä lukea iPhonen tietojen palauttamisen myyttejä: Mitä et voi palauttaa?

Uusimmat viestit