Parhaat iPhone 7 -kotelot vuonna 2021

Folio-tapauksia rakastavat monet ihmiset erittäin käyttäjäystävällisyydestä. Huolimatta siitä, että he ovat hoikka, he yrittävät varmistaa, että kaikki tarpeesi on täysin katettu. Ottaen huomioon, kuinka paljon heitä halutaan, olemme joutuneet laatimaan tämän yksinomaisen luettelon parhaista iPhone 7-folio-tapauksista. Joten mitkä ovat ominaisuudet, jotka saavat nämä foliotapaukset voittamaan kilpailijansa? Olipa kyse korkealaatuisesta materiaalista, houkuttelevasta muotoilusta tai kyvystä olla loistava puku iPhone 7: lle, näissä tapauksissa on paljon toivottuja ominaisuuksia. Punnitaan ne!

# 1. SHIELDON

SHIELDON folio -kotelo on veistetty aidosta lehmännahasta. Huippulaatuinen rakenne paitsi tekee siitä kehittyneemmän, myös pidentää sen käyttöikää. Kaunis käsin viimeistely tuo lisää viehätystä siihen.

Folio-tapaus voidaan myös helposti kaksinkertaistaa elokuvasi ajaksi. On kolme korttipaikkaa ja iso lokero, johon voit sijoittaa rahaa. Se pystyy vastustamaan pieniä iskuja. Tätä folio-koteloa on saatavana kahdessa viehättävässä värivaihtoehdossa, kuten musta ja ruskea.

Lisäksi SHIELDON folio -laukku on saatavana seitsemänä viehättävänä värivaihtoehtona, kuten musta, ruskea, tummansininen ja paljon muuta.

USP: Tyylikäs kirjojen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

# 2. Valkit

Koska olen erittäin kiinnostunut tyylikkäistä nahkapäällysteistä, olen todella vaikuttunut Valkitista. Kansi näyttää hienostuneelta ja tarjoaa ihastuttavan työn. Laadukas nahka tarttuvalla nahkarakenteella tekee siitä loistavan ammattilaisen.

Pehmeän huovan sisäosan ansiosta älypuhelimessasi on ylimääräinen suoja naarmuilta. Ja kun useita korttipaikkoja on tulossa, sinun ei tarvitse kuljettaa perinteistä lompakkoa.

PC-kotelo tukee edelleen rakennetta vastustamaan iskuja. Lisäksi Valkit on saatavana useina merkittävinä väreinä, mukaan lukien ruskea, musta ja tummanruskea.

Hinta: Arvostettu vintage-muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 3. Nouske

Nouske on suunnitellut mukavan kotelon iPhone 7: lle. Tämän folio-kotelon sisällä iPhone pysyy suojattuna, koska Nouske käyttää PU-nahkaa ja pehmeää mikrokuitua. IPhone on suojattu naarmuilta ja muilta mahdollisilta vaaroilta.

Suunnittelun minimalismin saavuttamiseksi Nouske tarjoaa vain yhden korttipaikan luotto- tai maksukorttisi tallentamiseen. Korttipaikan alla on tasku valuuttalaskujen tallentamiseen. Foliota voidaan käyttää jalustana, kun taitat sen oikeaan suuntaan.

USP: Magneettinen suljin

Tutustu Amazoniin

# 4. OtterBox STRADA -SARJA

Jos haluat ajatella premium-folio-koteloa, pidä OtterBox STRADA -SARJA mielessä. Kansi on suunniteltu tarjoamaan älypuhelimellesi täydellisen suojan näyttämättä isoalta.

Kestävä sisävaippa ja siististi suunniteltu ulkopinta tarjoavat sertifioidun suojan iPhonelle. Siksi laite voi tulla vaivattomasti ulos useimmista kolhuista.

Folio-kotelossa on pystysuora paikka, johon voit kätevästi tallentaa luotto- tai henkilökortin. Eikä siinä kaikki, STRADA-SARJAA on saatavana useina väreinä, ja sillä on myös elinikäinen takuu.

USP: Sertifioitu suoja iskuilta

Tutustu Amazoniin

# 5. ZOVER

Sanotaan suoraan, olisi ollut virhe pitää ZOVER poissa tästä pyöristyksestä. Joten mikä tekee tästä folio-tapauksesta niin hyvän diilin?

Ensinnäkin kansi harjoittaa huippuluokan viljan nahkaa ja esittelee siistiä ammattitaitoa. Sisätiloissa on kolme korttipaikkaa ja iso tasku käteistä varten. Kun magneettisuljin tekee luotettavaa työtä, arvoesineet pysyvät turvallisesti sisällä.

Puskurin muotoilu mahdollistaa sen, että se pystyy absorboimaan iskut ja jalustan avulla voit hyödyntää maiseman katselua parhaalla mahdollisella tavalla. Vielä parempi, valitset ZOVER folio -lompakkokotelon, jota on saatavana viidessä kauniilla värillä, mukaan lukien musta, ruskea, tummanruskea, tummansininen ja punainen.

USP: Ylellinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 6. Icarercase

Icarercase folio -kotelo on kiillotettu muotoilu. Huippuluokan lehmännahka ja käsintehty pinta vahvistavat sen pitkäikäisyyttä. Kaarevan reunan ansiosta se sopii täydellisesti iPhone 7: een.

Erittäin ohut, se pitää älypuhelimesi ohuen profiilin. Tarkat aukot tarjoavat vaivattoman pääsyn kaikkiin portteihin, painikkeisiin, kaiuttimiin ja antureihin. Tätä folio-koteloa on kahta väriä, kuten musta ja ruskea.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

# 7. FYY

Vahva muoti, tukeva profiili ja mukava pitäminen - se on FYY: n folio-kotelo iPhonellesi. FYY yhdistää tyylin aina voimaan ja luo upeita koteloita ja muita lisävarusteita. Tässä folio-kotelossa on radiotaajuustunnistustekniikka, joka suojaa korttisi tietoja varastamiselta RFID-kannen estomateriaalilla.

Voit nauttia tämän tapauksen useista toiminnoista, koska voit muuntaa sen jalustaksi, kun haluat katsoa elokuvia tai videoita. Voit käyttää koteloa myös jalustana tapausten lukemiseen ja FaceTime-puhelujen soittamiseen.

USP: RFID-esto

Tutustu Amazoniin

# 8. iPulse

Laadukkaalla italialaisella nahalla rikastetulla iPulse folio -kotelolla on klassinen ulkonäkö. Käsityönä valmistettu muotoilu paitsi näyttää siltä kaupunkimaisemmalta myös vahvistaa sen elämää.

Folio-kotelo voi turvallisesti pitää ainakin pari korttia ja käteistä rahahylsyssä. Jalustaominaisuus on valmis viihdyttämään videoaikaa. Se on täysin pätevä tarjoamaan laitteellesi tarvittavan suojan kolhuilta ja naarmuilta. Saat kolme värivaihtoehtoa, kuten hiilimusta, vintage-musta ja rusketus.

USP: Italialainen täysjyvänahka

Tutustu Amazoniin

# 9. Nouske

Tämä pakkaa vankan lyönnin, kun se tulee seisomaan odotuksesi suhteen sekä toiminnallisuuden että siitä maksamasi hinnan suhteen. Valmistettu laadukkaasta PU- ja TPU-nahasta, sillä on laatu olla hyvännäköinen kumppani älypuhelimellesi.

Siinä on korttipaikat ja lokero käteisen tallentamiseksi. Jalustan ominaisuus on fantastinen tasaisen purjehduksen handsfree-kokemukselle. Lisäksi folio-koteloa on saatavana seitsemässä huomattavassa värivaihtoehdossa.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 10. KAUPUNKIVARSI

URBAN ARMOR GEAR tuo mukanaan innovaatioita. Tämä vankka kotelo lisää tyyliä persoonallisuuteesi, sillä URBAN ARMOR GEAR tarjoaa ainutlaatuisen muotoilun. Älykkään muotoilun lisäksi UAG tarjoaa kovan suojakotelon korttitallennuksella. Aseta vähintään yksi luotto- tai maksukortti omistettuun korttipaikkaan.

Vedenkestävä liukumaton pito on tässä merkittävä ominaisuus. Vaikka kävelisit sateen alla, saat vahvan otteen iPhoneen. Tässä kevyessä kotelossa on oma kova ulkokuori ja pehmeä iskunkestävä ydin, joka suojaa iPhoneasi ulkoisilta ja sisäisiltä vaurioilta.

USP: Luistamaton pito

Tutustu Amazoniin

# 11. Gear Beast

Tämä on suunniteltu erittäin toimivaksi lompakkokoteloksi, jonka avulla voit kuljettaa 4 korttia. Luotu korkealaatuisesta polyuretaaninahasta, se tuntuu erittäin pehmeältä ja on laadukas olemaan pitkäaikainen kumppani iPhonellesi. TPU-materiaali kestää naarmuja ja tarjoaa perussuojan tahattomilta kolhuilta.

Kohotettu huuli ei anna laitteen näytön koskettaa maata, kun se asetetaan kuvapuoli alaspäin. Voit taittaa kotelon jalustakoteloksi, jotta median katselu olisi helpompaa. Gear Best folio -kotelo on saatavana kolmessa värissä - musta, musta ohut ja tummansininen ohut.

USP: Useita korttipaikkoja

Tutustu Amazoniin

# 12. SUORA

LONTECT folio -kuori iPhone 7: lle on erinomainen vastine rahalle. Jos etsit helppoa, tämä voi täyttää toiveesi tyydyttävällä tuloksella.

Se on valmistettu hienoimmasta TPU- ja PU-nahasta. Neljän kulman suojan avulla se tarjoaa tarvittavan suojan laitteellesi kolhuilta tai naarmuilta. Siinä on iso lokero, jossa voit helposti pitää kortteja ja rahaa. Valittavana on kolme kaunista värivaihtoehtoa, mukaan lukien musta, kulta ja ruusukulta.

USP: Nahkainen folio läppäkotelo

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Paketoida

Laadun perusteella nämä ovat suosituimmat folio-koteloni iPhone 7: lle. Toivottavasti olet pystynyt valitsemaan älypuhelimellesi oikean ottelun tästä kokoelmasta. Jos olen unohtanut sisällyttää mitään suosikki folio-tapauksistasi, ilmoita minulle sen nimi alla olevissa kommenteissa.

Älä missaa:

  • Parhaat iPhone 7 -lompakkokotelot
  • iPhone 7 jalustakotelot
  • Parhaat iPhone 7 -vyöpidikekotelot

Uusimmat viestit