Parhaat iPhone-valokuvatulostimet vuonna 2021

Viime aikoina sain hieman nostalgista katsellessani joitain yliopiston elämän valokuvia, jotka olin jakanut Facebookissa. Muistin säilyttämiseksi halusin valokuvan tulostettavan. Sen sijaan, että menisin moottoroiduille pakatuille mustesuihkutulostimille tai lasertulostimille, halusin hieman kannettavamman ja välittömän ratkaisun. Näin aloin hakeutua hienoimpiin ja erittäin kannettaviin iPhone-valokuvatulostimiin! Totta puhuen, minun ei tarvinnut viettää paljon aikaa löytääksesi iOS-laitteen pikatulostimet. Ainoa asia, joka sai minut ajattelemaan kahdesti, oli selvittää, mikä on ajoitettu erityisvaatimuksilleni. Jos olet samanlaisella asemalla, tämä viesti voi auttaa sinua löytämään oikean vaihtoehdon tarpeidesi mukaan.

1. Kodak-telakka

Arvostan “Kodak Dockia” erittäin hyvin useista pääsyistä - tehokkuudesta ja monipuolisuudesta. Se on suunniteltu tulostamaan ammattimaisia ​​4 ″ x 6 ″ valokuvia. Lisäksi se toimii sekä iPhone- että Android-puhelimien kanssa.

Useiden yhteysporttien saatavuuden ansiosta voit tulostaa joustavasti peukaloasemalta. Vielä parempi, tämä kompakti tulostin tukee myös laitteiden välistä Wi-Fi-yhteyttä, jotta voit tulostaa kuvia langattomasti.

Laadukkaiden mustepatruunoiden avulla tulostetaan kuvat värillisinä kerroksina, kuten keltaisena ja sinisenä.

USP: Useita liitäntäportteja

Tutustu Amazoniin

2. Prynt Pocket

Jos haluat, että iPhone-tulostimesi tarjoaa erinomaisen Video-to-Picture-tulostuksen, sinun ei pidä hukata Prynt Pocket -tuotetta. Laajennetun todellisuuden hyödyntäminen tuottaa parempia tuloksia.

Voit tulostaa kuvia Prynt-sovelluksella kameran rullasta tai sosiaalisen verkoston sovelluksista, kuten Instagram, Snapchat. Lisää suosikkivideosi valokuviesi sisään ja koristele ne jopa suodattimilla.

Vielä parempi, sen avulla voit käyttää kehyksiä, säätää valaistusta ja lisätä tekstiä valokuviisi. Ja kun olet valmis, saat painatuksen vain napautuksella! Koska paperi on tarrapohjainen, voit kiinnittää kuvat mihin tahansa.

USP: Video kuvasta tulostus

Tutustu Amazoniin

3. Polaroid ZIP

“Polaroid ZIP” on älykäs iPhone-valokuvatulostin. Ja mitä arvostan tässä tulostimessa, on yksinkertaisuus. Voit liittää iPhonen nopeasti Bluetoothin kautta aloittaaksesi.

Sen kumppanisovelluksen avulla voit valita kuvia Camera Rollista ja sosiaalisista verkostoista tulostaaksesi vaikuttavia 2 ″ x3 ″ valokuvia. Voit myös muokata kuvia antamaan heille paremman ilmeen.

Koska tulostetuissa kuvissa käytetään tarrapaperia, kiinnität kuvan haluamaasi paikkaan. Viimeisenä voit käyttää Polaroid ZIP: tä sekä iOS- että Android-laitteissa.

USP:Repäisynkestävät kuvat

Tutustu Amazoniin

4. Fujifilm SP-2

Huolimatta taskukokoisesta muotoilusta, Fujifilm SP-2 on saanut paljon tarjottavaa. Ja yksi sen kohokohdista on kyky käyttää 256 tasoa väriä kohden.

800 × 600 pisteen tulostuspikseleillä ja 320 dpi: n tarkkuudella valokuvasi näyttävät terävämmiltä. Täysin optimoidun lasersäteilytekniikan ansiosta Fujifilm SP-2 pystyy tulostamaan paitsi nopeammin myös tehokkaasti.

USP: Ilmainen 256 tasoa väriä kohden

Tutustu Amazoniin

5. Fujifilm INSTAX SHARE SP-2

Liikkuvassa tulostuksessa ”Fujifilm INSTAX SHARE SP-2” on merkin yläpuolella. Se tuottaa korkean resoluution valokuvia, joiden tulostuspikselit ovat 800 × 600 pistettä ja 320 dpi. Se käyttää 256 tasoa väriä kohden herättämään kuvasi eloon.

Edistyneen laservalotusjärjestelmän ansiosta se tulostaa kuvia nopeasti. Voit käyttää jakotulostinsovellusta säätääksesi kuvia manuaalisesti tummemmiksi tai vaaleammiksi. Sen mukana tulee ladattava akku, jonka avulla voit tulostaa useita kuvia yhdellä latauksella.

USP: Käyttää 256 tasoa väriä kohden

Tutustu Amazoniin

6. SereneLife PICKIT20

Tämä SereneLife-yhtiö on tarpeeksi hyvä tuottamaan merkittävän tulostustuloksen - ellei erinomainen. Se tarjoaa täysin laminoituja 2 ″ x 3,5 ″ kuvia 291 dpi: llä. Sisäänrakennetun ladattavan akun avulla voit tulostaa jopa 25 kuvaa yhdellä latauksella.

Voit rajata ei-toivotut osat, muuttaa värejä ja lisätä suodattimia PICKIT-sovelluksella. Lisää hauskoja tarroja ja tunnetekstiä, jotta saat hienoa henkilökohtaista otetta kuviisi.

Voi kyllä, on myös mahdollisuus tehdä kollaaseja suosikkikuvillasi.

USP: Tehokas toiminnallisuus

Tutustu Amazoniin

7. SereneLife PICKIT20

Minusta “SereneLife PICKIT20” on kunnollinen tulostin iPhonelle. Sen mukana tulee sisäinen akku, jonka avulla voit tulostaa jopa 25 kuvaa yhdellä latauksella. Yksinkertainen ja kompakti laite on kiitettävä.

291 dpi: n valokuvasi eivät välttämättä näytä terävimmiltä, ​​mutta ne sopivat riittävästi läpäisemään perustestin. SereneLife PICKIT20 on sormenjälkien kestävä muotoilu ja kestävä rakenne. Se on pitkäikäinen kumppanisi iPhonellesi.

USP: Erittäin kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Canon IVY

Tämä on Canonin kolmas pikavalokuvatulostin iPhonelle, jonka olen löytänyt ansaittavan kuvan tässä kokoonpanossa. Tämä pienvalokuvatulostin tarjoaa erinomaisen laadukkaita 2 ″ x3 ″ valokuvia. Kuvissa on kuori- ja kiinni-tuki, jotta voit kiinnittää ne melkein mihin tahansa.

Muista, että iPhonessa on oltava iOS 9 tai uudempi tai Android-laitteessa on oltava versio 4.4 tai uudempi, jotta tätä tulostinta voidaan käyttää. Värivaihtoehdoista Canon IVY on saatavana kolmessa vaihtoehdossa, kuten mintunvihreä, ruusukulta ja liuskekivi harmaa.

USP: Vedenkestävät kuvat

Tutustu Amazoniin

9. LG Pocket Photo PD261

Niin kauan kuin LG: n ”Pocket Photo Printer PD261” on mukanasi, tulostat kuvia suoraan iOS-laitteellesi ilman vaivaa. Valokuvien koko on 2 ”x 3, jota voit mukavasti kantaa lompakkoon.

Sinun on käytettävä LG Pocket Photo -sovellusta kuvien hienosäätöön tai kuvien tulostamiseen. Sovellus toimii luotettavasti ja saatavilla sekä App Storesta että Google Play Kaupasta.

Kiinteällä 470 mAh: n paristolla varustettu PD261 kestää jopa puolitoista tuntia ja voit tulostaa jopa 20 kuvaa yhdellä latauksella. Yksi huomionarvoinen asia on, että sitä ei toimiteta valokuvapaperin mukana. Siksi sinun on ostettava se erikseen.

USP: Tyhjennä valokuvat

Tutustu Amazoniin

10. Lifeprint

Arvostatko ajatusta videoiden upottamisesta valokuviin? Jos kyllä, Lifeprintin on oltava yksi parhaista tulostimista.

Se tarjoaa sinulle vapauden tuoda valokuvia paitsi kirjastostasi myös sosiaalisista sovelluksista. Voit siis tulostaa hauskoja GIF-kuvia ja mahtavia Live-valokuvia.

Se tuottaa 3 × 4,5 kuvakokoa, joka on paljon suurempi kuin normaali 2 ″ x 3. Lisäksi taskuystävällinen muotoilu auttaa sinua kantamaan sitä helposti.

USP: Nopea tulostus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Toivon, että olet onnistuneesti löytänyt toimivamman valokuvatulostimen iOS-laitteellesi. Voinko tietää sen nimen ja ominaisuudet, jotka erottavat sen?

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat valokuvien muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Live-valokuvien muokkaaminen iPhonessa
  • Parhaat musiikkieditorit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit