15 parasta ilmaista iPhone-peliä (suosituin helmikuu 2021)

Ei ole pulaa uskomattomista ilmaisista iPhone-peleistä, jotka pitävät sinut ajan tasalla. Palapeleistä ampujiin kilpa-seikkailuihin ja muuhun, on jokaiselle jotakin. Olemme huolehtineet sellaisten valitsemisesta, jotka tarjoavat jotain ainutlaatuista, mutta antavat sinun pelata ilmaiseksi. Joillakin on kuitenkin sovelluksen sisäisiä ostoksia mainosten poistamiseksi tai ylimääräisten palkkioiden saamiseksi. Joten tarjoa adieu ikävystymiselle ja tarkista nämä 15 parasta ilmaista iPhone-peliä.

 1. Zombie-jalkapallo!
 2. Williams ™ flipperi
 3. Mene mene mene!
 4. Crossy Road
 5. Virta vapaa
 6. Super Fowlst 2
 7. Pigeon Wings Strike
 8. Sniper 3D
 9. Klaanien törmäys
 10. Candy Crush Saga
 11. Trivia Crack
 12. Kävele mestari
 13. Keskuudessamme!
 14. Asfaltti 9
 15. Metro Surfers

1. Zombie-jalkapallo

Tutustu tähän vanhanaikaiseen, mutta viehättävään arcade-tyyliseen jalkapallopeliin, jossa sinun täytyy väistää zombeja, ohittaa kaikki lisäosat ja käyttää nopeudenrajoittimia ampumaan voittoon.

Olet viimeinen pelaaja, joka seisoo, ja tavoitteesi on ottaa vastaan ​​zombien lauma adrenaliinipakatussa urheiluhaasteessa. Voit jopa kilpailla ystävien kanssa nähdäksesi, kuka voi pisteet nopeimmin. Jatkossa on yli 50 tasoa!

Hinta: Vapaa

ladata

2. Williams ™ flipperi

On vaikea olla rakastamatta tätä klassikkoa! Tässä on yksi parhaista flipperipeleistä, joissa voit pelata toisiaan vastaan ​​todellisia käteispalkintoja. Se tarjoaa laajan kokoelman taulukoita, joissa on ainutlaatuiset teemat ja grafiikat.

Tulet rakastamaan 3D-interaktiivisia hahmoja ja moninpeliä, jotka tarjoavat loputtoman kilpailun. Nauti päivittäisistä haasteista ja kilpaile maailmanlaajuisilla tulostaulukoilla pitämään asiat jännittävinä.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Gogogo!

Katso yksi parhaista ilmaisista juhlapeleistä, joka pitää hauskanpitoa kaikissa kokouksissa. Testaa muistisi, refleksisi ja vastauksesi, luovuutesi ja paljon muuta vastaamalla lukuisiin haasteisiin.

Tulet rakastamaan sitä erityisesti, jos olet lautapelien fani ja parasta on, että kuka tahansa voi pelata - lapsista isovanhempiin. Se on suunniteltu 3--16 pelaajaa kerrallaan. Söpö ja hauska grafiikka lisää vain viehätystä.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Crossy Road

Tässä on palkittu loputon juoksijapeli, joka pitää mielesi mukana ja lupaa loputtoman hauskaa. Söpöistä hahmoista hauskoihin, värikkäisiin grafiikoihin ja äänitehosteisiin, se on täydellinen tapa kuluttaa aikaa.

Tavoitteena on ylittää tiet ja välttää tulevaa liikennettä ja muita esteitä. Asiat haastavat tasaisesti edetessäsi, mikä tekee siitä melko riippuvuutta ja mahdotonta laskea.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Virta vapaa

Tässä pulmassa on kaikki, yksinkertaisista, rentouttavista haasteista, jotka ovat täydellinen tarkkaavaisuusaktiviteetti, kiihkeään pelattavuuteen, joka vie sinut istuimen reunalle. Parasta on, että voit nauttia satoja tasoja ilmaiseksi.

Tavoitteenasi on yhdistää yhteensopivat värit putkiin, kunnes peität koko palapelin. Mutta ole varovainen, koska putket rikkoutuvat, jos ne menevät toistensa yli tai ovat päällekkäin. Se on värikäs, minimalistinen ja kiehtova.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Super Fowlst 2

Jos et ole koskaan kuullut Fowlst-peleistä, sinulla on herkku. Tämä on jatkoa Fowlstille ja Super Fowlstille, ja tavoitteena on murhata pahikset, väistää vaaraa ja iskeä kultaa!

Siinä on söpö ja värikäs grafiikka, joka viihdyttää sinua. Ota räjähdys vapauttamalla joukko voimanlähteitä ja jännittäviä toimintataktiikoita vihollisten armeijalle, joka sisältää piikittyjä demoneja, pyöriviä demoneja, ilmavaivoja ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Kyyhkynensiipien lakko

On aika lentää ammuntaesineitä taivaalta tässä hilpeässä arcade-tyylisessä pelissä. Tavoitteena on väistää Duke Dexter ja ampua hänen kätyriinsä. Nauti erittäin sujuvasta pelattavuudesta kaikkien aikojen nopeimmalla mobiililaitteelle asetetulla ampujalla.

Lisäksi on vieläkin hauskempaa, kun olet joukkueessa paikallisen moninpelitilan ansiosta. Se on jatkoa Pigeon Wingille, yhdelle vuoden parhaista peleistä, jonka ovat tunnustaneet TouchArcade, Macworld, CNET, TechRadar ja muut. Oletko valmis iskemään?

Hinta: Vapaa

ladata

8. Sniper 3D

Jos etsit jännittävää mutta ilmaista ammuntapeliä, tässä on pakko kokeilla. Mene jännittäviin ampujaoperaatioihin taistellaksesi rikollisuutta ja terrorismia vastaan ​​13 uskomattomassa kaupungissa. Tavoitteenasi on auttaa poliiseja ja ansaita palkintoja matkan varrella avaamalla lisää kaupunkeja edetessäsi.

Tässä toimintapelissä on uskomaton 3D-grafiikka, joka pitää sinut palaamassa lisää. Kokeile tonnia erilaisia ​​aseita ja rakenna arsenaali. Parasta on, että voit aina suorittaa yksinkertaisia ​​tehtäviä, kun tarvitset ylimääräistä rahaa tai timantteja uusien laitteiden ostamiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Klaanien törmäys

Tässä on ehkä yksi eeppisimmistä ja suosituimmista iOS-peleistä, joita voit pelata ilmaiseksi. Tavoitteena on rakentaa kylä, kasvattaa klaani ja johtaa heidät voittoon vauhdikkaissa sodissa.

Maailmassa on miljoonia aktiivisia pelaajia, ja voit luoda liittoja ansaitaksesi arvokkaita taikoja. Testaa taitosi puolustamalla vihollisen hyökkäyksiä torneilla, muureilla, ansoilla ja muulla. Voit jopa luoda mukautettuja PVP-kokemuksiasi ystävällisten haasteiden ja erityisten live-tapahtumien avulla.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Candy Crush Saga

Katso yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä pulmapeleistä, jota on myös ilmainen pelata. Tavoitteena on pyyhkiä ja sovittaa karkkeja mielesi mukaan. Yksinkertainen mutta addiktoiva pelattavuus tekee tästä pulmapelistä erottuvan.

Grafiikka on kirkasta ja häikäisevää, hauskaa jokaiselle ikäryhmälle. Testaa strategiaasi suunnittelemalla liikkeitä ja käyttämällä vahvistimia järkevästi murskaamaan vaikeimmatkin pelit. Tutustu erilaisiin pelitiloihin, kuten Tavoitepisteet, Tyhjennä hyytelö, Kerää ainekset jne.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Trivia Crack

Haluatko käsitellä mieltäsi triviaa? Tämä on täydellinen ilmainen peli iPhonellesi ja iPadillesi. Luota ystävälliseen kehruupyörään Willyyn valitaksesi sinulle kysymyksiä kuudesta eri luokasta, nimittäin historia, urheilu, tiede, taide, viihde ja maantiede.

Haasta ystäväsi ja saa ensimmäiset kuusi kruunua voittoon. Voit jopa luoda kysymyksiä tehtaalla ja keskustella vastustajien kanssa. Se on saatavana yli 20 kielellä, ja voit toistaa sitä myös Apple Watchilla.

Hinta: Vapaa

ladata

12. Kävele mestari

Voit rentoutua tämän ainutlaatuisen ja haastavan pelin avulla. Se on pohjimmiltaan kävelytoimintasimulaattori, jossa sinun on saatava söpöjä eläinhahmoja ravitsemaan maisemien, kuten metsien, jääpalojen ja maatilojen läpi.

Mutta se ei ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Sinun on oltava varovainen tasapainottamaan kävelykepit ja saamaan kulma juuri oikeaan, jotta estät kompastumisen, kaatumisen, liukastumisen tai esteiden tai olentojen tappamisen. Tunnelmallinen musiikki lisää pelin viehätystä, ja nautit kokoelmastasi valikoiman söpöjä hahmoja edistyessäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

13. joukossa!

Tämä peli nousi suosioon maailmanlaajuisten lukkojen aikana vuonna 2020. Voit pelata verkossa tai paikallisen WiFi-yhteyden yli 4-10 pelaajan kanssa. Valmistaudu laukaisemaan avaruusalus, mutta ole varovainen huijari keskuudessasi, joka yrittää tappaa miehistön.

Voittaaksesi sinun on tunnistettava huijari ja tehtävä erilaisia ​​tehtäviä. Se tekee siitä niin kiehtovan ja riippuvuutta aiheuttavan, että jokainen ottelu on mysteeri, ja kaikki ovat epäilyttäviä. Se testaa järkeäsi ja pitää sinut koukussa.

Hinta: Vapaa

ladata

14. Asfaltti 9

Lähde mukaan toimintaan tässä jännittävässä ajopelissä, joka on täynnä painovoimaa uhkaavia kilpailuja hämmästyttävissä todellisissa paikoissa. Siellä on jokaiselle jotakin, ohjailusta jättimäisten tornadojen läpi Amerikan erämaassa maanvyörymien välttämiseen Himalajalla ja zoomaamiseen Karibian rannoilla.

Lisäksi jokainen kappale tarjoaa loputtomia pelimahdollisuuksia, jotka saavat sinut tuntemaan olosi elokuvassa. Huippuluokan grafiikka ja sujuvat ohjaimet pitävät sinut viihdyttävinä. Nauti yhden pelaajan uramoodista tai kilpaile muita vastaan ​​saadaksesi Asphalt Legend.

Hinta: Vapaa

ladata

15. Subway Surfers

Kun on kyse loputtomista juoksijapeleistä, Subway Surfers on yksi parhaista ilmaisista vaihtoehdoista. Se on pitänyt pelaajat kiehtonut vuosia hämmästyttävällä salamannopealla pyyhkäisyllä.

Tavoitteenasi on väistää esteitä ja jatkaa ylinopeutta eteenpäin. Kutsu ystäviäsi lisäämään hauskaa haasteeseen ja kilpailemaan kiivaasti voittaaksesi palkintoja. Elävä, HD-optimoitu grafiikka ja toistuvat päivitykset pitävät tämän pelin tuoreena ja nautinnollisena kaikenikäisille.

Hinta: Vapaa

ladata

Nauti näistä parhaista ilmaisista iPhone-peleistä!

Yrititkö mitään näistä iOS-peleistä vielä? Kerro meille kokemuksestasi alla olevissa kommenteissa. Ja tietysti, jaa myös suosituksesi! Jos olet valmis keräämään vähän rahaa enemmän viihdettä varten, älä missaa parhaiden maksettujen iPhone-pelien yhteenvetoa.

Voit halutessasi kurkistaa:

 • Parhaat iPhone Cleaner -sovellukset iPhonelle
 • Parhaat iPhone-pelit: päivitetään kuukausittain
 • Portrait Mode -sovellukset iPhonelle
 • Parhaat interaktiiviset tarinapelit iPhonelle

Uusimmat viestit