Parhaat käännössovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Uusimman iOS: n avulla Siri voi antaa sinun kääntää tekstiä nopeasti eri kielille. Se ei kuitenkaan tue liikaa kieliä. Siksi sinulla on oltava nämä parhaat iPhonen ja iPadin käännössovellukset puhua ja kääntää tekstiä useille maailman kielille, varsinkin ulkomailla matkustettaessa!

Käännössovellukset voivat olla hyödyllisiä, kun tapaat sen erityisen ystävän, joka on tullut paikasta, jossa he puhuvat eri kieltä. On uskomatonta, kuinka muutamalla napautuksella voit käydä jonkin verran mielekkäitä keskusteluja melkein kenenkään kanssa ympäri maailmaa. Hyödyllisen sanakirjan ja ilmaisukirjojen kanssa vain napautuksen päässä, et tule hämmentämään tuntemattomien sanojen tulkintaa. Lisäksi monet näistä 10 parhaasta kääntäjasovelluksesta toimivat myös offline-tilassa, jotta voit kommunikoida ilman häiriöitä!

Parhaat iPhone- ja iPad-käännössovellukset

# 1. minä käännän

Yksi suosituimmista käännösohjelmista, iTranslate pystyy kääntämään sanoja, lauseita ja tekstiä yli 100 tuetulla kielellä. Voit kuunnella käännöksiä sekä mies- että naisäänellä. Vaihda eri murteiden välillä.

Ääni-ääni-keskusteluominaisuudesta voi olla hyötyä varsinkin ulkomailla matkustettaessa. Sanakirjan synonyymi ja erilainen merkitys auttavat sinua ymmärtämään kaiken tekstin helposti. On myös offline-tila, jonka avulla voit käyttää sovellusta häiriöittä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Microsoft Translator

Tarkkuuden ja tehokkuuden osalta Microsoft Translator on vertaansa vailla. Tämän sovelluksen suurin kohokohta on monen henkilön keskustelun käännös. Tarkkaan ottaen voit käydä henkilökohtaisen keskustelun jopa 100 henkilön kanssa useilla kielillä.

Tämän tehokkaan sovelluksen avulla voit kääntää tekstiä yli 60 kielelle. Käännä sanat mihin tahansa valokuvaan kameran käännösten avulla nopeasti. Lisäksi sen mukana toimitetaan ilmaisukirjat tarkistettuja käännöksiä varten sekä ääntämiset, jotka ovat erittäin hyödyllisiä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Google kääntäjä

Google Translate tarjoaa ilmaisen pikakäännöksen 103 kielelle. Sovellus kääntää sanat, lauseet ja verkkosivut tuettujen kielten yhdistelmien välillä. Voit jopa kääntää sanoja tai lauseita ilman Internet-yhteyttä jopa 59 kielellä.

Etkö halua kirjoittaa tekstiä? Ei ongelmaa. Käännä laitekamera yksinkertaisesti tekstin kohdalle kääntääksesi se nopeasti 37 kielelle. Kaiken kaikkiaan se on yhden luukun käännös kaikille käännöksille.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Puhu ja käännä

Mitä erottaa Speak & Translate muista, on monipuolisuus ja tarkkuus. Tämän sovelluksen avulla voit kommunikoida mukavasti useilla kielillä. Tarkemmin sanottuna sen avulla voit puhua jopa 54 kielellä.

Voit käydä kirjallisia keskusteluja yli 100 kielellä. Tarpeestasi riippuen päätät kääntää tekstin mies- tai naisäänellä. IPadilla voit suorittaa tulkkauksen käyttäessäsi muita sovelluksia.

Hinta: $19.99

ladata

# 5. minun kieleni

Se on yksinkertaisuus ja helppokäyttöiset ominaisuudet, jotka tekevät sovelluksesta niin kätevän matkailijoille. 59 kielen tuella se tarjoaa tarvittavan joustavuuden tekstin kääntämiseen. Voit käyttää käännettyä tekstiä nopeasti käyttääksesi niitä offline-tilassa.

Sen avulla voit kääntää ja kuunnella sitä 20 kielellä. Koska se toimii nopeasti ja tarkasti, sinulla ei ole vaikeuksia kommunikoida kenenkään kanssa matkustellessasi ulkomaille. Lisäksi voit myös nopeasti selvittää minkä tahansa murteen merkityksen varmistaaksesi, että keskustelusi pysyy miellyttävänä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. iHandy-kääntäjä

iHandyllä on tyylikäs ja intuitiivinen käyttöliittymä, joka tarjoaa nopean ja välittömän käännöksen lauseisiin, lauseisiin, sanoihin ja mitä sinulla on hetkessä! Sovellus tukee noin 52 maailman kieltä ja vapauttaa sinut vaivaa muistaa ja kirjoittaa valintoja uudelleen tallentamalla ne historiana. Siinä on integroitu copy-paste-toiminto ja se tukee myös sosiaalista mediaa.

On teksti puheeksi -ominaisuus, jonka avulla voit helposti ymmärtää minkä tahansa natiivin ääntämisen puheen. Käytä fraasikirjaa yleisesti käytettyjen ilmaisujen kanssa, jotta käännöksessä olisi enemmän mukavuutta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Äänikääntäjä: Puheensiirto

"Speech Trans" on melko hyvä äänen kääntämiseen toiselle kielelle. Edistyneen äänentunnistustekniikan avulla se tunnistaa kielesi nopeasti.

Sovellus tukee sekä äänen että näppäimistön kirjoittamista. Voit jakaa tuloksen ystäviesi kanssa tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Yhteensopivuuden yli 30 kielen pitäisi saada työsi suoritettua useimmissa tapauksissa. Lopuksi voit päivittää premium-versioon (2,99 dollaria) käyttääksesi tätä sovellusta ilman mainoksia.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Dialogi - Käännä puhe

Ehkä App Storen helppokäyttöisin kääntäjäsovellus, Dialogue, kääntää puheesi haluamallesi kielelle silmäniskut. Se sopii matkatarkoituksiin, ja se voi kätevästi siepata vieraita lauseita ja muuntaa ne välittömästi kotimaasi.

Ääni-ääni-muunnosten lisäksi se toimii myös tekstin kääntäjänä, joka pystyy muuntamaan tuntemattomat sanat tarkasti äidinkielellesi. Valitse vain kielesi, napauta painiketta, ja sinulle annetaan käännös nopeasti!

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Kääntäjä Pro

Jos mielestäsi tekstin puhuminen ja kääntäminen on hieman monimutkainen tehtävä, sinun ei pidä hukata Language Translator Prosta. Se toimii virheettömästi, kun haluat muuntaa minkä tahansa tekstin välittömästi haluamallesi kielelle. Sovelluksen avulla voit kääntää äänesi yli 50 kielelle.

Hyödynnä täysimääräisesti kahden kielen välisiä täydellisiä keskusteluja matkustaessasi, jotta vieraat kielet eivät estyisi. Koska sillä on yksinkertainen käyttöliittymä, löydät sen hyvin tutuksi heti sanasta go!

Hinta: $6.99

ladata

# 10. Maailman sanakirja

Tämä useita palkittuja sovelluksia on yksinkertainen ja luova! Sinun tarvitsee vain osoittaa iPhonen kamera sanalle, ja World Dictionary määrittelee ja kääntää sen välittömästi. Sinun ei todellakaan tarvitse kirjoittaa sanoja tai ottaa kuvia manuaalisesti.

Tämä sovellus on välttämätön matkatyökalusi, joka antaa sinulle käännöksen tien päällä. Se toimii aivan kuten WordLens, mutta siinä on enemmän ominaisuuksia. Lisäksi se on yhteensopiva useiden kansainvälisten kielten kanssa, kuten ranskan, saksan, englannin ja paljon muuta.

Hinta: $2.99

ladata

Valintasi?

Joten nyt tiedät kuinka kommunikoida älykkäästi monilla eri kielillä! Mikä näistä sovelluksista on kääntäjäsi? Olisi kiva tietää sen nimi.

Sinun ei pidä hukata myös näitä viestejä:

  • Parhaat tietosanakirjasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat vieraiden kielten oppimissovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found