Kuinka tietää, onko joku estänyt numerosi iPhonessa

Voit estää jonkun ja estää häntä lähettämästä sinulle viestiä, puhelua ja FaceTimeä. Mutta miten selvittää, onko joku estänyt numerosi iPhonessa? No, on olemassa muutamia viitteitä siitä, että kun kootaan, kerro meille selkeä kuva. Tarkastellaan kaikkia mahdollisia tapoja:

  • Soita henkilölle nähdäksesi, onko sinut estetty
  • Lähetä iMessage tarkistaaksesi eston iPhonessa
  • Voit tarkistaa eston soittamalla soittajan tunnuksen piilottamisen jälkeen
  • Yritä soittaa toisesta puhelinnumerosta, jotta voit olla varma estämisestä

1. Soita henkilölle, onko sinut estetty

Kun soitat henkilölle, joka on estänyt sinut, havainto on mielenkiintoinen. Sisäisissä testeissämme havaitsimme, että kuulet tarkalleen yhden soittoäänen, ja sitten sinut ohjataan vastaajaan, jos vastaanottaja on määrittänyt vastaajaviestin. Nyt tämä voi tapahtua, vaikka joku katkaisi puhelun yhden soinnin jälkeen, mutta mahdollisuudet siihen ovat hyvin pienet. Yritä soittaa muutaman kerran, ja kun sinut toistuvasti siirretään vastaajaan yhden soinnin jälkeen, voit todennäköisesti olettaa, että sinut on estetty.

Joskus 'yhden soitto-sitten-ääni-sähköpostin malli' ei tapahdu. Sen sijaan, mitä kuulet, on jatkuva varattu ääni, joka leikkautuu jonkin ajan kuluttua. Jos samaa tapahtuu riippumatta siitä, milloin soitat, se on osoitus siitä, että sinut on estetty.

2. Lähetä iMessage tarkistaaksesi eston iPhonessa

Käytin tätä temppua selvittääkseen todellisuuden. Ja kohtuullisessa määrin onnistuin lähetystyössäni. Joten miten pääsin läpi? No, toimitin iMessagen ystävälleni (joka oli estänyt minut). Vaikka viesti lähetettiin, En saanut toimitettua vahvistusta.

Kokeile tätä vinkkiä, ja olen melko varma, että voit selvittää, onko sinut estetty vai ei, jos et näe ‘Toimitettu’ tai ’Lue’ vahvistus!

Lisätiedot: Lähetin myös tekstiviestin ystävälle, joka käyttää Android-puhelinta. Olin jo estänyt puhelinnumeroni. Tekstiviesti lähetettiin lopusta, mutta vastaanotin ei saanut ilmoitusta. Hän kuitenkin sai viestin. Android-viestisovelluksen sisällä se sanoi ”Estetty yhteys.”

3. Jos haluat tarkistaa eston, soita, kun soittajan tunnus on piilotettu

Ensinnäkin, se ei ole ihanteellinen tapa selvittää, onko joku estänyt puhelinnumerosi vai ei. Sinua saatetaan jopa pitää kurinvastaisena poistaaksesi soittajan tunnuksesi.

Mutta jos vain haluat löytää totuuden hämmennyksen poistamiseksi, voit käyttää tätä temppua vain siinä tapauksessa. Monissa maissa voit käyttää puhelinnumerosi edessä olevaa koodia poistaaksesi soittajan tunnuksen. Tällä tavalla voit soittaa henkilölle, vaikka sinut olisi estetty. Tämä Soittajan tunnus Wikipedia -sivu sisältää useiden maiden koodit.

Lisäksi saat myös mahdollisuuden piilottaa soittajan tunnuksesi suoraan iOS-laitteestasi. Voit tehdä niin avaamalla asetuksetPuhelinNäytä soittajan tunnus → sitten sammuta kytkin.

Muista, että monet maat eivät salli soittajan tunnuksen poistamista käytöstä. Et myöskään voi poistaa sitä käytöstä, kun soitat hätänumeroihin, kuten 911.

4. Yritä soittaa muulta puhelinnumerolta, jotta voit olla varma estämisestä

Tämä on yksi yksinkertaisimmista tavoista selvittää totuus. Jos et pysty ottamaan yhteyttä yhdellä numerolla, kokeile uutta. Ole sitten hieman suoraviivainen ja kysy, onko hän estänyt sinua soittamasta tai lähettämästä viestejä.

Saattoi tapahtua, että numerosi poistettiin vahingossa yhteystietoluettelosta ja henkilöllä on PÄÄLLÄ-asetus, joka vaimentaa tuntemattomat soittajat. Joten jos näin on, voit pyytää henkilöä lisäämään kontaktisi takaisin iPhoneen tai käynnistämään asetukset sovellus heidän iPhone ja mene PuhelinHiljennä tuntemattomat soittajat ja kytke tämä kytkin pois päältä.

merkintä: Tietyillä lainkäyttöalueilla toistuva soittaminen estetyltä tai estämättömältä numerolta voi merkitä häirintää.

Mitä mieltä olet lohko-ominaisuudesta? Saitko tietää, onko sinut estetty iPhonessa yllä olevilla menetelmillä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä lukea…

  • Kuinka estää numero iPhonessa
  • Kuinka korjata puhelinsovellus, joka ei toimi iPhonessa
  • Eikö iPhone lähetä kuvaviestejä? Tässä on Korjaus

Uusimmat viestit