Google Play -musiikin tilauksen peruuttaminen iPhonesta

Google Play Musiikki on yksi hienoimmista musiikin suoratoistopalveluista yhdessä Spotifyn ja Apple Musicin kanssa. Tilaussuunnitelman avulla se tarjoaa minkä tahansa kappaleen suoratoiston tilauksesta miljoonien kappaleiden valtavasta kirjastosta. Mutta entä jos se ei enää hurmaa sinua, miten peruuttaisit Google Play -musiikin tilauksen iPhonesta ja tietokoneesta?

Toisin kuin Google Play Musiikki Android-sovelluksessa, sen iPhone-vastine ei anna sinun peruuttaa tilausta suoraan sovelluksesta (ainakin toistaiseksi). Siksi sinun on siirryttävä Google Play Musiikki -tiliisi verkossa tilauksen lopettamiseksi. Näin se tehdään oikein!

Google Music -tilauksen peruuttaminen iPhonessa ja tietokoneessa

Sinun täytyy tietää:

  • Jopa tilauksen peruuttamisen jälkeen saat käyttää sitä laskutuskauden loppuun asti
  • Kun laskutusjakso on ohi ja tilauksesi on peruutettu, et saa käyttää laitteellesi lataamaasi musiikkia sekä luomiasi soittolistoja.
  • Sinun on tilattava uudelleen, jotta voit käyttää radioasemiasi, soittolistojasi ja lataamaasi musiikkia
  • Jos tilauksesi peruutetaan maksun hylkäämisen takia, et voi käyttää tilauksesi sisältöä
  • Peruutettuasi tilauksesi, jos liityt perhemusiikkipakettiin, Google Play Musiikki vaihtaa sinut perhepakettiin laskutusjaksosi lopussa.

Vaihe 1. Avaa mikä tahansa selain iOS-laitteellasi tai tietokoneellasi ja siirry osoitteeseen play.google.com/store/account.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on napsautettava Tili.

Vaihe # 3. Napsauta nyt Peruuta tilaus joka on alle Tilaukset-osio.

Vaihe # 4. Klikkaa Peruuta tilaus uudelleen.

Vaihe # 5. Napsauta lopuksi OK.

Se siitä!

Käärimistä

Tällä hetkellä Spotify on suosituin musiikin suoratoistopalvelu, jolla on yli 40 miljoonaa käyttäjää. Yli 20 miljoonan käyttäjän kanssa Apple Music on kiinni nopeasti ja saattaa ottaa Spotifyn haltuunsa tulevaisuudessa. Mikä on suosikkimusiikkipalvelusi ja miksi? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat tarkastella nopeasti:

  • Parhaat Apple Music -vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille
  • Kuinka käyttää Apple Music -soittolistojasi missä tahansa

Uusimmat viestit