Pinterest-sovellus ei toimi iPhonessa ja iPadissa: Vinkkejä sen korjaamiseen

Kun Pinterest-sovellus kaatuu tai ei avaudu, se aiheuttaa ongelmia hyvien asioiden (nastojen) löytämisessä ja tallentamisessa profiiliin. Joskus voi jopa olla hankalaa avata tai kirjautua sisään, koska Pinterest-sovellus jäätyy ja kieltäytyy käynnistämästä, kun napautat sitä. Suurimman osan ajasta ongelman korjaa yksinkertainen sovelluksen tai laitteen uudelleenkäynnistyksen lopettaminen. Mutta jos Pinterest kaatuu edelleen tai ei toimi ollenkaan, tässä on joitain temppuja ongelmallisen sovelluksen vianmääritykseen!

Kuinka korjata Pinterest-sovellus ei toimi -ongelma iPhonessa ja iPadissa

 • Tyhjennä välimuisti ja selaushistoria Pinterestissä
 • Päivitä Pinterest-sovellus
 • Poista sovellus ja asenna se uudelleen
 • Poista Taustasovelluksen päivitys käytöstä
 • Poista sijaintipalvelut käytöstä

Tyhjennä välimuisti ja selaushistoria Pinterestissä

 1. Tuoda markkinoille Pinterest iOS-laitteellasi.
 2. Seuraavaksi sinun on napautettava profiili-välilehti näytön oikeassa alakulmassa.
 3. Napauta nyt pientä asetuskuvake näytön oikeassa yläkulmassa.
 4. Seuraavaksi sinun on napautettava Yksityisyys ja tiedot.
 5. Selaa nyt alas ja napautaTyhjennä sovelluksen välimuisti puhdistaa se.
 6. Käynnistä seuraavaksi iOS-laite uudelleen ja avaa sovellus uudelleen. Sen pitäisi alkaa toimia oikein.

Päivitä Pinterest-sovellus

Toinen kätevä ratkaisu Pinterest-sovellukseen ei avaudu, on päivittää sovellus. Voit tehdä niin painamalla App Store -kuvaketta ja napauttamalla Päivitykset. Napauta sen jälkeen PÄIVITTÄÄ Pinterest-sovelluksen vieressä. Kun prosessi on valmis, palvelu saattaa toimia sinulle sujuvasti.

merkintä: Joskus uusimman version lataamisessa voi olla virheitä. Esimerkiksi uusin sovelluksen versio 8.24 (10. heinäkuuta 2020 lähtien) kaatuu äkillisesti iPhone X: ssä, jossa on uusin iOS 13.5.1. Sama tapahtuu iPhonessa, jossa on iOS 14: n beetaversio. Tällaisessa tilanteessa odottaa kehittäjän vapauttaa korjaus on mahdollinen ratkaisu.

Päivittää: Viimeisin sovelluksen kaatuminen johtui Facebookin kirjautumis SDK: n ongelmista. Se tapahtui, vaikka et käyttänyt Facebookia kirjautumalla Pinterestiin tai sinulla oli FB-sovellus iPhonellasi. Tämän vuoksi paitsi Pinterest, myös Spotify, Tinder ja muut sovellukset kaatuivat. Sitä on käsitelty nyt.

Poista sovellus ja asenna se uudelleen

Jos Pinterest-sovelluksessa on edelleen ongelmia ja se jumiutuu tai kaatuu toistuvasti, suosittelen, että poistat sovelluksen ja asennat sen uudelleen.

Poista Taustasovelluksen päivitys käytöstä

Vaikka suljet minkä tahansa sovelluksen, se päivittyy edelleen taustalla varmistaakseen, että se pysyy aktiivisena ja potkaisee koko ajan. Taustasovelluksen poistaminen käytöstä voi auttaa korjaamaan tämän ongelman.

Avaa asetukset sovelluksen laitteellesi → KenraaliSovelluksen päivitys taustalla.

Napauta nyt Sovelluksen päivitys taustalla ja valitse Vinossa.

Tämän ominaisuuden poistaminen käytöstä voi myös auttaa pidentämään laitteen akun käyttöikää ja vähentämään datan kulutusta.

Poista sijaintipalvelut käytöstä

Kokeile sammuttaa myös sijaintipalvelut. Se on jälleen yksi virranhimoinen ominaisuus, joka painaa akkua paljon. Jatkuva sijainnin seuranta ei todellakaan ole hyvä laitteen terveydelle. Siksi sen lykkääminen voi tehdä temppu päästä eroon "ei voi kirjautua Pinterestiin" -ongelmasta.

Voit tehdä tämän: Avaa asetukset sovellus → YksityisyysSijaintipalvelu → Sammuta kytkin.

merkintä: Sijaintipalvelut ovat välttämättömiä monille hyödyllisille sovelluksille, kuten Uber, sää jne. Joten, kun Pinterest alkaa toimia, noudata samoja ohjeita ottaaksesi sijaintipalvelut uudelleen käyttöön.

Yhteenvetona…

Olen vastannut kaikkiin mahdollisiin vastauksiin kysymykseen, miksi Pinterest kaatuu jatkuvasti? Ovatko nämä ratkaisut auttaneet sinua korjaamaan huonosti toimivan Pinterest-sovelluksen tai sen kirjautumisongelmat iOS-laitteellasi? Ota yhteyttä meihin arvokkaalla palautteellasi. Jos olet löytänyt muita käteviä ratkaisuja ongelman korjaamiseen, ilmoita siitä meille myös.

Uusimmat viestit