Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -puskurikotelot vuonna 2021

Puskurin kotelot ovat välttämättömiä, varsinkin jos haluat älypuhelimesi kestävän pudotuksia tai ruma naarmuja helposti. Ne tarjoavat laitteelle tarvittavan suojauksen lisäämättä siihen irtotavaraa. Uusimman muotoilun ja ylivertaisen rakenteen perusteella nämä ovat parhaita iPhone 6 / 6s Plus -puskurikoteloita, jotka hallitsevat tällä hetkellä roostia. Ihanteellisen napsautettavan muotoilun ansiosta nämä puskurikotelot sopivat tiiviisti phabletillesi. Ne on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja tarjoavat välttämättömiä suojatoimenpiteitä vaikutuksilta.

Parhaat Puskurin kotelot iPhone 6 / 6s Plus

 1. Trianium
 2. Ansiwee
 3. JETech
 4. iXCC
 5. RhinoShield CrashGuard
 6. Laukku
 7. BAISRKE
 8. Spigen Ultra Hybrid
 9. elago
 10. Spigen
 11. KEWEK

1. Trianium

Trianium esittelee huippuluokan puskurikotelon iPhone 6s Plus -puhelimelle. Vankalla kehyksellä huokuva kansi on saanut kyvyn tarjota tarvittava suoja phabletillesi.

Ja läpinäkyvä takapaneeli ei vain auta kannen kestämään kolhuja, vaan antaa myös iPhonen tarttua silmämuniin.

Naarmuuntumisen estävän pinnoitteen ansiosta kotelo näyttää edelleen koskemattomalta pitkään. Se lisää myös turvallisuutta näytölle ja kameralle. Lisäksi Trianium-puskurinkuori on saatavana neljänä värinä luotettavalla elinikäisellä takuulla.

USP: Naarmuuntumaton pinnoite

Tutustu Amazoniin

2. Ansiwee

Tämä on kristallinkirkas kotelo, jossa on kova PC-puskuri. Huippuluokan TPU: lla ja polykarbonaattimateriaalilla rakennettu Ansiwee-kotelo on saanut tarpeeksi lihaksia voittamaan haastavien pudotusten haasteen. Selkeä selkä antaa phabletillesi loistaa.

Etukehys suojaa kosketusnäyttöä tyhjästä. Luistamattomalla otteella tunnet olosi mukavaksi pitää sitä käsissäsi. Tämä tyylikäs puskurikotelo on saatavana 11 värivaihtoehtona.

USP: Iskuja vaimentava kotelo

Tutustu Amazoniin

3. JETech

Valitse JETech-puskurikotelo, joka ei vain anna älypuhelimellesi erittäin suojaavaa pukua, vaan tarjoaa myös täydellisen lisenssin esitelläksesi sen viehätyksen halutulla vapaudella.

Valmiina TPU- ja PC-fuusiolla, se on riittävän tehokas sietämään iskuja ja puolustamaan älypuhelinta tyhjästä. Ilmatyynyiset kulmat lisäävät sen panssarien suojaa. Kaksikerroksinen kotelo ei näytä lainkaan isolta laitteellasi. Viiden värivaihtoehdon avulla voit valita mukavan parin iPhonellesi.

USP: Ilmapehmustetut kulmat

Tutustu Amazoniin

4. iXCC

IXCC-puskurikotelossa on kristallinkirkas takapaneeli, jonka avulla voit näyttää laitteesi ilman esteitä. Pehmeä TPU-puskuri on tehty erittäin iskunkestäväksi. Kaikissa kulmissa oleva lisäsuojaus pystyy absorboimaan iskut.

Kotelossa on myös etuhuuli naarmuuntumisen estämiseksi. Viimeisenä on viisi häikäisevää värivaihtoehtoa.

USP: Pehmeä TPU-puskuri

Tutustu Amazoniin

5. RhinoShield CrashGuard

On kaksi tärkeää ominaisuutta, jotka tekevät RhinoShield CrashGuardista yhden hienoimmista puskurikoteloista iskuja vaimentavan muotoilun ja improvisoidun otteen. Korkealaatuisella PC-materiaalilla rakennettu se kestää jopa ikäviä kolhuja.

Sotilasluokan pudotussuoja parantaa sen profiilia. Pehmeä sisustus lisää arsenaaliinsa uuden suojakerroksen. CrashGuard on saatavana jopa 14 huomiota herättävällä värivaihtoehdolla.

USP: Sotilasluokan pudotussuoja

Tutustu Amazoniin

6. Laukku

Supcase iPhone 6 / 6s plus -puskuri on hybridi. Se on periaatteessa puskurikotelo, mutta siinä on ohut, kirkas kuori. Näyttää siltä, ​​että iPhone 6 / 6s Plus -laitteellesi on upea suoja. Toisin kuin useimmissa puskurikoteloissa, Supcase on futuristinen muotoilu, jossa on terävät leikkaukset ja mielenkiintoiset kamera + salama-aukot.

Polykarbonaatista valmistettu takakuori on naarmuuntumaton. Ja turhaa huomauttaa, että TPU-kehys vaimentaa iskuja ja estää iPhone 6 / 6s Plus -laitteen vahingoittumisen, kun pudotat sen vahingossa tai törmäät johonkin.

USP: Tukeva rakenne

Tutustu Amazoniin

7. BAISRKE

BAISRKE on täydellinen puskurikotelo, joka ei vain pariudu tahrattomasti älypuhelimesi ympärillä, vaan tarjoaa myös tarvittavaa hoitoa. Näin voit tappaa kaksi lintua yhdellä kivellä.

Kova PC-takapaneeli on riittävän vahva selviytymään kolhuista, kun taas kumitettu runko antaa sen turvallisen otteen. Painikkeet ovat napsahtavia ja tarkkojen aukkojen avulla voit helposti käyttää portteja, kameraa, kaiutinta jne.

Lisäksi se suojaa myös takakameraa ja suurta näyttöä naarmuilta. Viimeisenä, BAISRKE on saatavana kahdeksassa eri värissä, kuten musta, sininen ja enemmän.

USP: Varma pito

Tutustu Amazoniin

8. Spigen Ultra Hybrid

Spigenin puskurikotelossa on kova PC-selkä ja pehmeä TPU-puskuri. Kotelon takaosa on niin selkeä, että se näyttää näkymättömältä. Tämän avulla voit kiertää Apple-logoa kauniisti. TPU-puskurissa on ilmatyynytekniikka, joka suojaa laitettasi normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta.

Sen lisäksi korotetut reunat antavat ylimääräisen suojan näytön etuosalle ja kameralle takana. Viimeisenä on neljä erilaista vaihtoehtoa.

USP: Äännetyt painikkeet

Tutustu Amazoniin

9. Elago

Oletko minimalistinen rakastaja? Valitse Elago-puskurikotelo iPhone 6: lle tai iPhone 6: lle. Se on vain TPU-kehys eikä mitään muuta. Rakenne on riittävän vahva suojaamaan laitettasi normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta. Sen lisäksi puskurin reunat ovat hieman koholla; kamera ja näyttö eivät koskaan kosketa työpöytää lepotilassa.

Tämä suojaa iPhonesi naarmuilta, pölyltä ja lialta. Sen lisäksi on olemassa tarkkoja leikkauksia, jotka antavat sinulle täydellisen pääsyn kaikkiin portteihin. Viimeisenä on myös muutama värivaihtoehto.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Spigen

Vuosien varrella Spigen on ollut melko onnistunut tuottamaan erinomaisia ​​koteloita iPhonelle. Tälläkin näyttää olevan Spigenin tunnetun tuotemerkin leima.

Neo Hybrid -kotelossa on kaksikerroksinen yhdistelmä kovia ja pehmeitä kehyksiä, jotka tarjoavat riittävän suojan putoamisilta, naarmuilta ja pudotuksilta. Se on ohut ja joustava. Se on valmistettu korkealaatuisella TPU: lla.

Kehyksen metallinen viimeistely ja metalloidut polykarbonaattipainikkeet tekevät kotelosta melko vaikuttavan. Vaikka markkinoilla on paljon hyviä puskurikoteloita, tämä on yhtä hyvä kuin mikä tahansa. Jos haluat valita yhden puskurikotelon upouudelle puhelimellesi, tämä kotelo voi helposti täyttää kyseisen paikan.

USP: Suloinen kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

11. KEWEK

KEWEK näyttää todella tyylikkäältä ja sopii täydellisesti älypuhelimen ympärille. Alumiininen metallirunko antaa sille sekä tyylikkyyden että lujuuden. Silikonisen sisustuksen ansiosta kotelo pystyy pitämään hankauksen poissa ja myös hajottamaan iskut.

0,3 mm: n etureuna varmistaa, että 5,5 tuuman näyttö ei liu'u tasaisella pinnalla. Se tarjoaa myös kaivatun hoidon yhdelle takakameralle. Mitä tulee lausuttuihin painikkeisiin ja aukkoihin, löydän ne tehtävään asti.

USP: Alumiininen metallirunko

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Kirjautua ulos

Nämä puskurikotelot tarjoavat tarvittavan suojan älypuhelimellesi lisäämättä siihen mitään irtotavaraa. Ne tarjoavat myös ylimääräisen otteen laitteen pitämiseksi mukavasti käsissä.

Henkilökohtaisesti pidän puskurikoteloista, joissa on selkeä selkä, vain antaa lisäsuojaa laitteelleni. Minkä näistä tapauksista olet valinnut puolustamaan iPhonea kolhuilta? Haluatko kertoa meille haluamasi laadun korkealaatuisessa puskurikotelossa?

Haluaisit katsoa:

 • Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -nahkakotelot
 • iPhone 6 / 6s Plus jalustakotelot
 • Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -kotelot

Uusimmat viestit