Parhaat Mac Mini -näytöt vuonna 2020

Apple on pitänyt kärsimättömiä faneja odottamassa melkein viisi vuotta, ja se on tuonut markkinoille uuden Mac minin huippuluokan ominaisuuksilla. Vaikka tämä kone on loistava sekä aloittelijoille että ammattilaisille, se voi olla siunaus ihmisille, jotka siirtyvät Windows PC: stä Maciin. Jos kuulut tähän ihmisryhmään, tämä laaja valikoima parhaita Mac mini 2018 -näyttöjä on sinulle.

Muistan edelleen, kuinka aggressiivisesti Apple markkinoi Mac miniä alkupäivinä. Tekniikan jättiläinen sävelsi erittäin kannettavan tietokoneen houkuttelemaan Windows-käyttäjiä siirtymään macOS: iin ilman, että heidän tarvitsee rikkoa pankkia.

Siksi "BYODKM" (Tuo oma näyttö, näppäimistö ja hiiri) -tunniste tuntui niin ajoitetulta. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on jo perusasiat, voit vaivattomasti kävellä aidan yli.

Parhaat Mac Mini -näytöt vuonna 2020

Aloitat tyhjästä ja haluatko saada kaiken uuden Mac minillesi? Olemme jo tarkastelleet tietokoneen parhaat näppäimistöt ja hiiret. Ja seuraavan yhteenvedon pitäisi auttaa sinua valitsemaan täydellinen näyttö Macille.

Ei ole väliä oletko kovapelaaja, sovelluskehittäjä tai graafinen suunnittelija, pystyt löytämään oikean vastauksen tarpeisiisi. Aloitetaan!

# 1. Kaareva Samsung 32 tuuman laajakuvanäyttöinen kaareva LED-näyttö

Ensisijainen syy, miksi olen asettanut tämän Samsungin näytön aivan tämän pyöristyskannen yläosaan, on se, että sen laadulla on molempien maailmojen parhaat puolet. Kohtuullisen hyvä katselukokemus edulliseen hintaan (252,94 dollaria).

Näytöllä on tyylikäs profiili, ja sen tulisi vastata sekä median katselu- että pelivaatimusta. Näytön 1800R-kaarevuus auttaa näyttämään näyttävän katselukokemuksen.

Aktiivinen kristalliväritekniikka varmistaa, että kuvat näyttävät teräviltä ja houkuttelevilta. On erityinen pelitila, joka vahvistaa pelaamista. Ja 4 ms: n vasteajalla nopeus vastaa henkesi.

USP: Näytön 1800R kaarevuus

Tutustu Amazoniin

# 2. LG 24M47VQ

Joka päivä haluaisin mennä LG 24M47VQ: n kanssa saadaksesi paitsi melko hyvän näytön, mutta myös säästää paljon taalaa.

Mikä on todella kiinnittänyt silmäni LG 24M47VQ: ssa, on kompakti ja yksinkertainen muotoilu. 1080p pikselin tarkkuus tekee siitä turvallisen panoksen useimmille toiminnoille.

2MS-vasteajan ansiosta se on riittävän tehokas, jotta voit tuplata tehtävän läpi. Siksi löydät sen tarpeeksi hyvältä antaa sinun pelata pelejä ja katsella hauskoja videoita.

Lisäksi tutustu 4-näytön monitoiminto-toimintoon, joka voi parantaa tuottavuuttasi.

USP: 2MS vasteaika

Tutustu Amazoniin

# 3. ASUS MX279H

Pidä kiinni! Jos on kilpailu olla budjettiystävällinen asettamatta joitain ison lipun ominaisuuksia takapenkereihin, et voi mennä pieleen ASUS MX279H: n kanssa.

Tähän ASUS-suloiseen kappaleeseen on enemmän kuin yksi syy. Ja yksi niistä on Full HD (1920 x 1080) AH-IPS -LED-näyttö, joka voi herättää elokuvasi eloon.

Reunasta reunaan -näyttö 178 °: n laajakuvakulmalla on täynnä tehokasta pelaamista ja loputonta videotoistoa. SonicMaster-äänenoptimointitekniikan ansiosta se tarjoaa erittäin arvostettavan äänenlaadun.

USP: SonicMaster-äänen optimointitekniikka

Tutustu Amazoniin

# 4. Dell E -sarja

Ohita tämä Dellin tarjous omalla vastuullasi! Voin sanoa sen, koska E-sarjan näytöt eivät ole vain yksi markkinoiden halvimmista vaihtoehdoista, mutta niissä on myös monia herkkuja. Ja heillä on neljä ja puoli tähteä monista Amazon-arvosteluista.

23-tuumainen IPS-näyttö tarjoaa laajan katselukulman, jonka pitäisi olla hienoa elokuvillesi ja peleillesi. Se näyttää hyvältä rakennetulta ja sen pitäisi olla kestävä kumppani Mac mini 2018: lle.

Yksi merkittävä piirre on, että välkkymätön näyttö vähentää sinisen valon määrää silmiesi suojaamiseksi. Tuntia hauskaa ei siis vahingoita silmiäsi.

USP: Vähentää sinistä valoa

Tutustu Amazoniin

# 5. ViewSonic VA2759

ViewSonic esittelee yhden hienoimmista budjettiystävällisistä näytöistä - VA2759. Syy, miksi olen asettanut sen tähän kokoonpanoon, on se, että se on mukava yleispaketti.

Lähes kehyksetön näyttö, jossa on Full HD (1920x1080p) -resoluutio, on merkitty parempaan katseluun. Laaja katselukulma ja terävä selkeys takaavat, että median aika pysyy miellyttävänä kokemuksena.

Välkkymätön tekniikka ja sinisen valon suodatin ovat tärkeässä asemassa silmien rasituksen estämisessä. Tunnit elokuvien katselusta eivät siis polta silmiäsi. Lisäksi ViewSonic tarjoaa näkymäasetukset, jotka parantavat katselua tarpeen mukaan.

USP: Välkymätön tekniikka

Tutustu Amazoniin

# 6. Samsung CJ791

Tiedän, että olit odottanut nähdäksesi pedon tässä kokoonpanossa, eikö niin? Samsung CJ791 on tehoavainen ja ehdottomasti yksi alan parhaista. Jos haluat saada erittäin suuren premium-näytön Mac minillesi, ota se vakavasti huomioon.

Kiitoksen lisäksi CJ791 on siunattu tyylikkäästi kaarevalla paneelilla, joka parantaa katselua. Siinä on kaksi Thunderbolt 3 -porttia, joiden avulla voit liittää useita Mac-tietokoneita.

Kyky siirtää tietoja jopa 40 g / s nopeudella tekee siitä hyvin ajoitetun ammattimaiseen videon muokkaamiseen tai tuhansien tietojen hallintaan. Lisäksi sisäänrakennetut 7 watin stereokaiuttimet tuottavat upean äänenlaadun.

USP: Erittäin suuri tyylikkäästi kaareva näyttö

Tutustu Amazoniin

# 7. ViewSonic VX2778

Kolme ominaisuutta tekevät ViewSonic VX2778: sta vankan kilpailijan uudelle Mac minillesi. Ensinnäkin vaikuttava IPS-paneeli, jolla on laaja katselukulma, tekee siitä erinomaisen valinnan median katseluun ja graafiseen suunnitteluun.

Siinä on korkealaatuinen näyttö, jonka resoluutio on 2560 × 1440, ja se pystyy vastaamaan kysyntään ihailtavasti. Reunasta reunaan kehyksetön näyttö parantaa sekä katselua että antaa sille modernin ilmeen.

Toiset kaksoiskaiuttimet tarjoavat erinomaisen äänen. Joten odota musiikkisi olevan täysin nautittavaa.

Kolmanneksi se tarjoaa useita liitäntämahdollisuuksia, kuten HDMI, DisplayPort ja Mini DisplayPort. Lisäksi saat optimoidut näkymäasetukset hienosäätääksesi katselua aktiviteettisi mukaan.

USP: Reunasta reunaan kehyksetön näyttö

Tutustu Amazoniin

# 8. LG 34UC80-B

On aina parempi katsoa tarkasti LG: n näyttöjä, ennen kuin kiinnität huomiota muihin. Kun olen kokeillut käsiäni monissa LG-näytöissä, voin kertoa, kuinka hyvä tämä eteläkorealainen tekninen jättiläinen tuottaa korkealaatuista näyttöä. Siksi odotan 34UC80-B: n olevan vain suuri omaisuus Macillesi.

Erittäin leveä kaareva QHD IPS -näyttö on paikalla ihastuttavan elokuvan katseluun. Ja se voi olla myös poikkeuksellisen hyvä graafisessa suunnittelussa tai videon muokkauksessa.

sRGB 99%: n väriasteikko tekee siitä parhaan panoksen ammattivalokuvaajille. AMD FreeSync -tekniikan ansiosta tämä näyttö suojaa myös silmiäsi rasitukselta. Lisäksi on kolme pelitilaa elävöittääksesi peliaikaa.

USP: sRGB 99% väriasteikko

Tutustu Amazoniin

# 9. Acer G257HU

Vaikka Acer G257HU ei ole yhtä tehokas kuin monet kollegansa, se on helposti parempi laukaus 400 dollarin hintapisteellä.

Ohut profiili magneettisella pohjalla antaa sille modernin ilmeen. 27 tuuman IPS WQHD -näyttö, jonka tarkkuus on 2560 x 1440, tarjoaa teräviä kuvia. Ja 4 ms: n vasteaika antaa sen käsitellä korkean oktaaniluvun pelejä aplombilla. Voit myös odottaa sen käsittelevän suuria mediatiedostojasi nopeasti.

Siinä on USB Type-C -portti, joka on erittäin kätevä, kun haluat siirtää tietoja nopeasti. Lisäksi jopa 15 asteen kallistettu kulma tarjoaa paremman katselukulman.

USP: Siirrä tietoja nopeasti

Tutustu Amazoniin

# 10. LG 32GK650G

Aika lähteä pitkälle pelikurille! Jos haluat valita parhaan näytön Mac-tietokoneellesi, jotta saat kaiken irti vankoista peleistäsi, kannattaa kokeilla LG 32GK650G: tä.

Joten mikä tekee 32GK650G: stä erottuvan? Minulle laatu, joka antaa sille etulyöntiaseman muihin nähden, on 144 Hz: n virkistystaajuus, joka estää repimisen kaltaisia ​​asioita ja pitää korkean oktaaniluvun pelisi huippulennolla.

Tämän seurauksena aika nopeassa toimintapeleissä pysyy sujuvana. Puhumattakaan mahdollisuudesta mukauttaa pelitiloja, jotka tuovat peliin enemmän hauskaa.

USP: 144 Hz: n virkistystaajuus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset! Nyt on aika lähettää ajatuksiasi yllä tarkastelluista näytöistä. Kerro meille myös valinta.

Kirjautua ulos…

Tiedän, että olet löytänyt valintani ihastuttavalta, vai mitä? Valitessani näyttöjä pidin mielessäni useita vaatimuksia. Jos kuitenkin huomaat, että kokoelmasta puuttuu ylimääräinen veto, älä unohda ilmoittaa siitä minulle.

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Apple TV 4K: n parhaat näytöt
  • Näytöt graafisille suunnittelijoille
  • Parhaat hihat MacBook Prolle
  • Paras seisova pöytä MacBook Prolle

Mikä on yksi asia, josta olet pitänyt eniten uudessa Mac minissä? Lähetä mielipiteesi vapaasti.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found