Parhaat nahkakotelot iPad Mini 5: lle vuonna 2021

Mobiililaitteiden maailmassa nahkaa käytetään usein vahvan muodin luomiseen. Lujuuden suhteen lisävarustevalmistajat sekoittavat muita materiaaleja tuodakseen nahalle kestävyyttä. Tämä yhdistelmä nahkaa ja "muita materiaaleja" auttaa ratkaisemaan joitain parhaita koteloita uusimmalle iPad minille. Tyylin ja suojan takaamiseksi olemme koonneet luettelon huipputason iPad mini 5 -nahkakoteloista.

1. MoKo

MoKo on yksi johtavista tuotemerkeistä, jotka valmistavat poikkeustapauksia ja kannet iOS-laitteille, mukaan lukien iPad mini 5. Tämä kotelo sopii tarkasti vuoden 2019 iPad miniin ja säilyttää laitteen hoikka profiili. Tämä ohut ja kevyt kansi herättää iPadin automaattisesti. Siten se säästää älypuhelimesi akun käyttöikää.

MoKo on käyttänyt korkealaatuista PU-nahkaa ja mikrokuituliinaa suojaamaan tablettiasi naarmuilta ja tahattomilta pudotuksilta. Esteettömien eleiden pyyhkäisyssä ei ole kehystä näytön ympärillä.

USP: Ohut ja kevyt

Tutustu Amazoniin

2. Veco

Vecon nahkainen kotelo on täydellinen sekoitus denim-tyylistä PU-nahkaa ja pehmeää TPU-takakantta. Koska tämä iPad mini 2019 tukee Apple Penciliä, Veco on suunnitellut kynänpidikkeellä varustetun kotelon. Tässä muodikkaassa ja kirjatyylisessä nahkakotelossa on pehmeä TPU-takakansi, joka suojaa iPadiasi naarmuilta.

Veco on lisännyt liukastumisen estävän pinnan tähän tapaukseen, jotta voit säätää iPad-näyttöäsi useissa seisoma-asennoissa parhaan katselun ja kirjoittamisen kulman saavuttamiseksi. Pehmeä mikrokuituliina suojaa laitettasi pudotuksilta ja iskuilta.

USP: Luistamaton pinta

Tutustu Amazoniin

3. Ztotop

Ztotop esittelee korkealaatuisesta nahasta valmistetun kotelon. Vaikka ohut profiili on vaikea saavuttaa, Ztotop on tehnyt tämän vaivattomasti viidennen sukupolven iPad mini -kotelossa. Monipuolisessa kotelossa on automaattinen lepo- / herätystoiminto, lompakon tasku ja kynähihnan pidike.

Tuotemerkki on suunnitellut tämän kotelon uusimmalle Applen julkaisemalle iPad mini -mallille. Erinomaista ammattitaitoa varten Ztotop on hankkinut korkealaatuista materiaalia, jolla on ominaisuuksia, kuten liukastumaton sisävuori ja kovakantinen kansi.

USP: Ensiluokkainen materiaali

Tutustu Amazoniin

4. KAVAJ

Aito nahka erottaa tämän kotelon muista tämän kokoelman koteloista. KAVAJ on käyttänyt aitoa lehmännahkaa kotelon rakentamiseen kynänpidikkeellä ja sisäänrakennetulla jalustalla. Tämä älykäs folio on ohut ja hieno muotoilu. Kevyt ja kestävä, tyylikäs kotelo on valmistettu käsin orgaanisesta nahasta.

Kun avaat kannen, se herättää iPad-näytön ja kansi laittaa laitteen nukkumaan, kun suljet sen. Näin voit säästää iPad mini 2019: n akunkestoa. Kun taitat kotelon, se luo täydellisen kulman, jonka avulla voit soittaa FaceTime-puheluita.

USP: Orgaanista nahkaa

Tutustu Amazoniin

5. Cookk

Jos aiot ostaa iPad mini 5: n lapsillesi, tässä on sopiva nahkakotelo jalustalla. Valmistettu PU-nahasta, tässä älykkäässä kannessa on automaattinen lepotila. Cookk on käyttänyt korkealaatuista materiaalia iskujen ja särkymien vaimentamiseen.

Tehokas magneetti suojaa kotelon sulkemista, ja voit napsauttaa päälle ja pois nopeasti. Kun avaat folion, löydät korttipaikat luotto- / maksukorttien tallentamiseen.

USP: Korttipaikat

Tutustu Amazoniin

6. Fintie

Fintie on rakentanut magneettinauhan tarjoamaan nukkumis- / herätystoiminnon tähän tapaukseen. Tuotemerkki on hankkinut korkealaatuista synteettistä nahkaa ulkopuolelta ja pehmeää mikrokuitua. Tämä kevyt ja suojaava kotelo sopii tiukasti iPad mini 2019: een.

Kun haluat kirjoittaa jotain, lähettää sähköpostia, pelata pelejä tai katsella videoita, voit taittaa kannen vaakasuoraan ja käyttää sitä monipuolisena jalustana. Kun laite tarvitsee latausta, siirry nopeasti sen latausportteihin.

USP: Mukava

Tutustu Amazoniin

7. Yocktec

Yocktec on suunnitellut erittäin kevyen älykotelon PU-nahasta. Mikrokuituliinan ansiosta tämä kotelo lisää mukavuutta ja ylimääräisen suojakerroksen, joka estää iskuja, naarmuja ja pölyä vahingoittamasta laitettasi.

Koska Yocktec käyttää ensiluokkaista PU-nahkaa, se lisää iPadille mahdollisimman pienen irtotavaran ja painon, ja voit käyttää älypuhelinta kätevästi matkoilla. Tämän tapauksen tieteellinen muotoilu tukee Apple Pencilin magneettiparia ja latausta.

USP: Tieteellinen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

8. ESR

ESR on suosittu tuotemerkki, joka suunnittelee poikkeuksellisia tapauksia ja kannet iOS-laitteille. Tässä kaupunkien premium-kotelossa iPad mini 5 2019 -versiossa on kynäteline. Sen kirjankannen muotoilu voi sopeutua useisiin näkökulmiin, kun katsot videoita, selaat Internetiä tai soitat FaceTime-puheluita.

Koska kotelo on hyvin tuuletettu, iPad pysyy viileänä myös pitkän käytön jälkeen. Polykarbonaattinen takalevy pitää laitteen kevyenä.

USP: Kevyt ja tuuletettu

Tutustu Amazoniin

9. FYY-kauppa

Tämä erittäin muhkea nahkainen kotelo on suunniteltu tekemään Apple iPad Mini 5: stä höyrynpoisto paremmin rennon suorituskyvyn takaamiseksi. Samanaikaisesti se tarjoaa täyden suojan putoamisilta, kolhuilta ja naarmuilta.

Lisäksi se näyttää uskomattoman tyylikkäältä aidon lehmännahan ansiosta, joka on tyylikäs, käytännöllinen ja kaunis. Sisäänrakennettu magneettinauha tarjoaa automaattisen lepo- / herätystoiminnon, ja se kiinnittyy turvallisesti suljettuna.

USP: Kaunis aito nahka

Tutustu Amazoniin

10. JETech

JETech esittelee ohuen ja tukevan kotelon, jota on saatavana kuudessa värissä. Magneettinen älykotelo toimii automaattisella lepotilalla. Se on kolminkertainen muotoilu, joka tukee kahta seisomistilaa, toista katselua varten ja toista kirjoittamista varten.

Lisäksi kotelo on suunniteltu täydellisillä aukoilla kaiuttimelle, kameralle ja kaikille porteille, mikä antaa sille ensiluokkaisen ilmeen ja varmistaa myös pienen iPadin suojaamisen tukevalla sisäänrakennetulla laadulla.

USP: Kestävä synteettinen nahka

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ystävät!

Sinun tapauksesi…

Olipa kyseessä aito tai synteettinen, nahkainen kotelo on aina vaikuttanut käyttäjiin ylivoimaisella tyylillään ja vahvuudellaan. Nahan hyödyllisyys on ylittänyt kokoushuoneen, koska ihmiset eri elämänaloilta käyttävät nahkakoteloita iPad mini 5: ssä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat karkaistun lasin näytönsuojat iPad Mini 5: lle
  • Parhaat iPad Mini 5 -kotelot
  • 10,5 tuuman iPad Air -näppäimistökotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Air Leather -kotelot

Minkä nahkakotelon haluat noutaa yllä olevasta luettelosta? Jaa palautteesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found