Kuinka vaihtaa Snapchatin käyttäjätunnusta iPhonessa

Se mitä sinä ja ajatuksesi ovat tänään, ei välttämättä ole se, mitä se oli muutama vuosi sitten, kun loit Snapchat-tilisi. Joten vuosia taaksepäin asettamasi käyttäjänimi ei heijasta tai sovi siihen, mitä olet nyt. Siksi haluat ehkä muokata sitä parhaaksi! Turvallisuussyistä Snapchat ei kuitenkaan salli tätä. Mutta on olemassa kiertotapoja, joita voit käyttää vaihtamaan Snapchat-käyttäjänimeä. Puhutaan heistä!

 • Kuinka muuttaa Snapchat-näyttönimeäsi iPhonessa
 • Luo uusi Snapchat-tili ja käyttäjätunnus

Kuinka muuttaa Snapchat-näyttönimeäsi iPhonessa

Snapchat-näyttönimesi näkyy useimmissa paikoissa. Voit muokata sitä niin monta kertaa kuin haluat noudattamalla alla olevia ohjeita.

 1. Käynnistä Snapchat-sovellus ja napauta profiilikuvake vasemmasta yläkulmasta.
 2. Napauta nykyinen nimi.
 3. Kirjoita uusi nimi ja napauta Tallentaa.

Vaiheessa 2 voit myös napauttaa Asetukset-kuvake oikeassa yläkulmassa → napauta 'Nimi,' kirjoita uusi nimi ja napauta lopuksi 'TALLENTAA.'

Luo uusi Snapchat-tili ja käyttäjätunnus

Voit poistaa nykyisen Snapchat-tilisi ja luoda uuden haluamallasi käyttäjänimellä. Poistamisen yhteydessä menetät kaikki tililläsi, kuten sen asetukset, ystävät, viestit, tallennetut napsautukset jne. Kukaan, mukaan lukien sinä, eivät voi käyttää tätä käyttäjänimeä uudelleen!

Toinen vaihtoehto on poistua nykyiseltä tililtä ja luoda uusi käyttäjätunnuksella. Saatat joutua käyttämään toista tiliä varten eri sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa.

Näin voit luoda uuden Snapchat-tilin ja lisätä ystäviäsi.

Ennen kuin aloitat: Jos olet jo kirjautunut sisään Snapchat-sovellukseen, kirjaudu ulos siitä. Napauta tätä varten profiilikuvaketta → Asetukset-kuvake oikeassa yläkulmassa → Kirjaudu ulos.

 1. Napauta Snapchat-sovelluksen sisällä KIRJAUDU. Anna sovelluksen lähettää sinulle ilmoituksia.
 2. Kirjoita etu- ja sukunimesi ja napauta Rekisteröidy ja hyväksy.
 3. Aseta syntymäpäiväsi.
 4. Hyvin tärkeä: Näet Snapchatin suositteleman käyttäjänimen. Koska haluat käyttää omaa, napauta Vaihda käyttäjänimi.
 5. Kirjoita haluamasi käyttäjänimi ja napauta Jatkaa. Ajattele ja tee oikea valinta, koska et voi muuttaa sitä uudelleen.
 6. Täytä salasanasi ja napauta Jatkaa.
 7. Kirjoita matkapuhelinnumerosi tai napauta kohtaa Kirjaudu sisään sähköpostilla. Täytä seuraavaksi sähköpostiosoitteesi.
 8. Napauta Etsi ystäväsi -näytössä Jatkaa. Napauta sitten OK sallia sovelluksen käyttää yhteystietojasi. Tämä auttaa sinua löytämään nykyiset ystäväsi. Näpäytä + Lisää Jatkaa lisätä ystäviä yhteystietoluettelostasi. Seuraavaksi voit luoda Bitmojin tai ei.

Onnittelut! Olet Snapchatissa uudella tililläsi.

Kirjautua ulos

Näin saat haluamasi käyttäjänimen Snapchatista. Epäilemättä se on hankala ratkaisu, mutta tämä on ainoa tapa, sillä toisin kuin Facebook, Twitter, Instagram jne. Snapchat ei anna sinun vaihtaa käyttäjänimeä!

Kun olet määrittänyt uuden tilisi, tässä on joitain erinomaisia ​​aiheeseen liittyviä resursseja, joista saatat löytää arvokkaita.

 • Kuinka muuttaa jonkun Snapchat-näyttönimeä iPhonessa
 • Kuinka kuvakaappaus Snapchatista tietämättä niitä!
 • 3 nopeaa tapaa tietää, onko joku estänyt sinut Snapchatissa
 • Kuinka lisätä musiikkia iPhone-tarinoihisi

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found