Parhaat aurinkolaturit iPhonelle vuonna 2021

Luonnonenergialla ladattava aurinkovoimapankki on kätevä, kun olen poissa perinteisistä virtalähteistä, kuten seinälaturista. Vuoden 2018 iPhonille aurinkovoimapankit voivat olla täydellinen latausratkaisu. Olen listannut joitain parhaita iPhone XS-, XS Max- ja iPhone XR-aurinkolatureita tutustuttavaksi.

 1. Feelle
 2. RAVPower
 3. Hiluckey
 4. Riapow
 5. Ryno Tuff
 6. BEARTWO
 7. TEE
 8. CXLiy
 9. NEXGADGET
 10. Errbbic

1. Feelle

Jos etsit aurinkolaturia ja tehopankkia, Felle on sopiva valinta. Siinä on massiivinen 24000 mAh: n akku sekä tehokkaat aurinkokennot, jotka muuttavat aurinkovalon lataamaan iPhonesi. Sen lisäksi kestävä muotoilu tekee siitä pöly-, lian- ja vedenpitävän.

Kaksi USB-porttia voi ladata pari laitetta samanaikaisesti vahingoittamatta iPhonea tai iPadia. Viimeisenä on kolme värivaihtoehtoa: musta, sininen ja oranssi.

USP: 24000 mAh kapasiteetti

Tutustu Amazoniin

2. RAVPower

RAVPowerin aurinkokaista on taitettava ja se voidaan kuljettaa seikkailumatkalle helposti repussa. Se voi ladata kahta laitetta samanaikaisesti ja voi muuntaa melkein 23% aurinkovoimasta vapaana ja puhtaana energiana iPhonen lataamiseksi.

Älykäs IC-tekniikka tunnistaa yhdistetyn laitteen tehokkaasti ja siirtää vastaavasti virran. Tämä mekanismi suojaa iPhonea monilta lataamiseen liittyviltä ongelmilta. Kaiken kaikkiaan se on kunnollinen aurinkolaturi, vaikka ilman akkua.

USP: Pienikokoinen kantamaan sitä

Tutustu Amazoniin

3. Hiluckey

Hiluckey on rakentanut ainutlaatuisen muotoisen aurinkopankin. Tämä tehopankki on tarkoitettu ulkoiluun, koska siellä on yhdeksän sisäänrakennettua kirkasta LED-valoa, joita voit käyttää hätävalona. LED-valoilla on kolme tilaa - normaali, SOS ja strobe. Katso tämän virtapankin portteja; ne on peitetty estämään veden tai pölyn pääsy kannettavaan laturiin.

Toisin kuin muut aurinkopankit, Hiluckeylla on neljä aurinkopaneelia. Voit ladata tämän voimapankin aurinkoenergialla 25-30 tunnissa. Jos käytät 2A-sovitinta, tämän laturin lataaminen kestää 12-15 tuntia.

USP: Yhdeksän LED-valoa

Tutustu Amazoniin

4. Riapow

Tutustu tähän erittäin suuren kapasiteetin 26800 mAh: n aurinkolaturiin, joka tuottaa jopa 8 päivän luotettavan virran yhdellä latauksella. Se voi ladata neljä laitetta samanaikaisesti täydellä nopeudella.

Lisäksi se tunnistaa laitteidesi virran automaattisesti ja tarjoaa mahdollisimman nopean latausnopeuden. Se voi ladata iPhone 11: n täysin 1,3 tunnissa. Kun otetaan huomioon aurinkopaneeli ulkopuolelta, voit vain ripustaa sen reppuusi lataamaan sitä auringonvalon kautta.

USP: Laitteen automaattinen tunnistus

Tutustu Amazoniin

5. Ryno Tuff

Kuten nimestäkin voi päätellä, Ryno Tuff-aurinkolaturi on yhtä kova kuin sarvikuono. Tuote on tarkoitettu ulkoiluseikkailuihisi; olitpa retkeily, vaellus tai matkoilla, tämä kestävä ja vedenpitävä aurinkolaturi voi käynnistää iPhonesi.

Ainutlaatuisella pikalataustekniikallaan Ryno Tuff-aurinkolaturi tunnistaa laitteen nopeasti ja toimittaa virran vastaavasti. Ryno Tuff on käyttänyt korkean hyötysuhteen X-sarjan SunPower-aurinkopaneeleja tarjotakseen korkean prosenttiosuuden muuntokurssin 22% -25%.

USP: Monipuolinen lataus

Tutustu Amazoniin

6. BEARTWO

BEARTWO esittelee pienikokoisen virtapankin, joka tarjoaa nopean latauksen 5V / 2.1A kaksois-USB-ulostulolla. Jotta se olisi seikkailuystävällinen, BEARTWO on valmistanut kestävän virtapankin, jonka vesitiiviys on IP67. Tämä kannettava laturi on vedenkestävä yhden metrin vedessä 30 minuutin ajan.

Jokainen USB- tai mikro-USB-portti on peitetty kumikorkilla, jotta pölyä tai likaa ei pääse sisään. Tarkista ne vahvistetut kulmat, jotka tekevät tästä voimapankista tukevamman ja vahvemman.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. YOESOID

Massiivisella 20000 mAh: n akulla varustettu aurinkolaturi on kestävä ja luotettava, koska se on valmistettuABS + PC + silikonimateriaalista. Kiinteä rakenne suojaa sitä myös sateelta, lialta ja tahattomilta putoamisilta. Vankka rakenne, kompassi ja kirkas LED-taskulamppu tekevät siitä ihanteellisen ulkoiluaktiviteetteihin, kuten retkeilyyn, patikointiin ja muuhun hätäkäyttöön.

Sen ilmaisin osoittaa vihreää valoa, kun se latautuu aurinkoenergialla, ja sinistä valoa USB-latauksen tapauksessa. Älykäs suojaus suojaa sitä ylivirralta, ylijännitteeltä, ylikuormitukselta ja oikosululta. Kahden USB-portin avulla voit ladata laiteparin samanaikaisesti.

USP: Iso akku älykkäällä turvallisuudella sekä sateen- ja liankestävä

Tutustu Amazoniin

8. GoerTek

Arvostelujen perusteella (4,4 / 5 tähteä melkein 3K-luokituksista) GoerTek on yksi suosituimmista iPhonen aurinkolatureista. Aurinkopankissa on massiivinen 25000 mAh: n akku, joka on täysin varustettu älypuhelimen lataamista varten useita kertoja. Kolmen USB-lähtöportin avulla voit käynnistää useita laitteita samanaikaisesti.

Kestävyyden suhteen GoerTekissä on kestävä rakenne, joka tekee siitä suuren hyödyn ulkoiluseikkailuihisi. Valmistettu korkealaatuisesta ABS-materiaalista, kotelo on iskunkestävä. Lisäksi siinä on 36 LED-valoa, jotka voivat olla erittäin käteviä pimeissä ympäristöissä.

USP: 36 LED-valoa

Tutustu Amazoniin

9. NEXGADGET

Tässä on monipuolinen sinulle! NEXGADGETin aurinkolaturissa on langaton Qi-lataus, 2 USB-porttia ja yksi USB Type C -verkko

lataat neljä laitetta samanaikaisesti. Ympäristöystävällinen 20000 mAh: n akku säätää automaattisesti lähtötehon laitteen mukaan ja tarjoaa optimaalisen latauksen. Tämä suojaa ylikuormitukselta, ylivirralta, ylijännitteeltä ja oikosululta.

Aurinkolatauksen lisäksi tämä akku tukee kaksoistuloportin nopeaa latausta. Yhteensopivan sovittimen avulla voit ladata sen täyteen noin 6-8 tunnissa. Kolme LED-valotilaa, kestävä ABS + PC-materiaali, vesi / pöly ja törmäyskestävyys sekä ilmainen karabiini tekevät siitä erinomaisen ulkoiluun, kuten retkeilyyn, patikointiin, matkustamiseen jne.

USP: Qi-langaton lataus, useita portteja ja kaatumiskestävyys

Tutustu Amazoniin

10. Errbbic

20000 mAh: n suurikapasiteettinen polymeeriakku, vedenpitävä, pölytiivis, iskunkestävä ovat joitain sanoja tämän kannettavan, ympäristöystävällisen iPhone-aurinkolaturin määrittelemiseksi. Rakenne on tukeva, ja tuote on kaiken kaikkiaan erittäin kestävä, mikä tekee siitä käyttökelpoisen ulkoiluun, kuten patikointiin, retkeilyyn jne. Mukana on karabiini, joka helpottaa ripustamista reppuusi.

Akun käyttöikä on pitkä, ja se voidaan ladata yli 500 kertaa. Lisäksi Errbbicin akkupankki on räjähdyssuojattu, kevyt, kompakti ja luotettava. Kaksois-USB: n avulla on helppo ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Kaksi sisäänrakennettua LED-salamavaloa voidaan käyttää hätätilanteessa SOS-tilassa. Viisi pientä merkkivaloa osoittavat akun jäljellä olevan varauksen.

USP: Pitkä akun käyttöikä ja räjähdyssuoja

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Yhteenvetona…

Meidän ei pitäisi rajoittaa aurinkovoimaloiden käyttöä ulkoiluun. Voimme käyttää niitä myös ollessamme kotona tai toimistossa. Aurinkoenergian käytön ajatuksena on säästää perinteistä voimaa, jota käytämme päivittäin. Koska aurinkopankkeja on helppo ladata, voimme käyttää niitä missä tahansa.

Voit myös tarkistaa lisää lisävarusteita:

 • Telakointiasemat kaiuttimilla iPhone Xs Max-, Xs- ja iPhone XR -laitteille
 • USB-C-virtapankit iPhone Xs Maxille, Xs: lle ja iPhone XR: lle
 • Parhaat Bluetooth-kaiuttimet iPhone Xs Maxille, Xs: lle ja iPhone XR: lle
 • Parhaat selfie-tikut iPhonelle Xs Max, Xs ja iPhone XR

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found