Kuinka siirtää elokuvia tai videoita iPadiin helposti PC: ltä tai Macilta

Unohda synkronointi. On säälittävää, että kaikki mitä todella haluat tehdä, on kopioida joitain videotiedostoja iPadiin, jotta voit katsella niitä myöhemmin. Tiedätkö, koneessa tai työmatkan aikana tai vain joskus, kun haluat katsella elokuvaa iPadilla.

Videoiden kopioinnin iPadiin pitäisi olla helppoa. Kyllä, tarvitsemme iTunesia, ja kyllä, saattaa kestää melkein saman ajan kuin iPadin synkronointi iTunesin kanssa, mutta ei, se ei tule olemaan vaikeaa. Itse asiassa, jos voit vetää ja pudottaa, voit tehdä tämän saumattomasti.

IPad ymmärtää muutamia videomuotoja. IPadissa on oletusarvoinen videosoitin, joka voi toistaa videoita ja joka käsittelee siihen pudotettuja videotiedostoja. Joten iso kysymys on, kuinka kopioida videotiedostot iPadiin helposti.

Kuinka siirtää videoita tietokoneesta tai Macista iPadiin

merkintä: IPhonessa saa lisätä musiikkia tai videoita vain yhdestä iTunes-kirjastosta. IPadilla tai iPadilla voit lisätä musiikkia useista iTunes-kirjastoista, mutta videoita yhdestä iTunes-kirjastosta.

Vaihe 1. Liitä iOS-laite Mac- tai Windows-tietokoneeseen.

Vaihe # 2. Käynnistä iTunes tietokoneellasi.

Vaihe # 3. Valitse nyt sisältö, jonka haluat siirtää laitteellesi iTunes-kirjastosta.

Vaihe # 4. Valitse laitteesi sivupalkin vasemmalta puolelta.

Vaihe # 5. Nyt sinun tarvitsee vain vetää ja pudottaa kopioitavat videotiedostot. Tämän helpottamiseksi pidä videotiedoston sisältävä kansio valmiina, pidä iTunes auki taustalla ja vedä ja pudota tiedosto kansiosta iTunes-ikkunaan.

Vaihe # 6. Sinun pitäisi nyt nähdä edistymispalkki, joka ilmoittaa, kuinka kauan kestää tiedoston kopioiminen. Onko sinulla lyhyitä videoita? Nopeasti. Täyspitkät elokuvat? Se vie vähän aikaa.

Vaihe # 7. Jos kohtaat ongelmia siitä, että tiedostoa ei voitu kopioida, se tarkoittaa, että tiedostomuodossa on ongelma. Sinun on vaihdettava videoiden muoto näiden ilmaisten videomuuntimien kautta tai QuickTimen avulla iPad-yhteensopivaan muotoon ennen kopioimista.

Etkö voi lisätä tuotteita manuaalisesti iOS-laitteeseesi?

Etkö pysty siirtämään kohteita manuaalisesti laitteellesi? Varmista, että laitteellesi on asennettu iTunesin uusin versio. Myös Musiikin ja videoiden hallitseminen manuaalisesti -vaihtoehdon on oltava käytössä.

Vaihe 1. Liitä laite tietokoneeseen. Käynnistä iTunes ja valitse laitteesi.

Vaihe # 2. Napsauta vasemman sivupalkin Yhteenveto-painiketta. Vieritä seuraavaksi Asetukset-osioon ja valitse valintaruutuHallitse musiikkia ja videoita manuaalisesti.”

Vaihe # 3. Klikkaa Käytä vahvistaaksesi muutoksen.

Kuinka siirtää videoita, musiikkia Macista tai Windows PC: stä iPhoneen tai iPadiin AnyTransin avulla

AnyTransin avulla voit siirtää mediaa tietokoneeltasi helposti iOS-laitteelle. Lisäksi se muuntaa videot automaattisesti iOS-tuettuun muotoon, kuten WMV, AVI, MKV. Jos et halua käyttää iTunesia tai haluat tehdä median siirtoprosessista hieman mukavampaa, kannattaa kokeilla.

Vaihe 1. Lataa AnyTrans Mac- tai Windows-tietokoneellesi.

  • AnyTrans Windows -versio
  • AnyTrans Mac -versio

Vaihe # 2. Liitä laite tietokoneeseen. Käynnistä sitten AnyTrans ja napsauta hallinta-painiketta (näyttää pieniltä pisteiltä)

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun täytyy napsauttaa Videot ja valita Elokuvat, Kotivideot tai TV-ohjelmat.

Vaihe # 4. Napsauta valikon vasemmassa yläkulmassa olevaa + -painiketta. Valitse nyt sisältö, jonka haluat siirtää laitteellesi, ja napsauta sitten Avata pohjalla.

Siinä kaikki siinä!

Onko sinulla palautetta? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found