Parhaat iPhone X -puskurikotelot vuonna 2021

Upea upea näyttö ja upea muotoilu, iPhone X on sietänyt kaikkea parrasvaloa siitä lähtien, kun se esiteltiin 12. syyskuuta suuressa fanfarissa. Äärimmäisen kiireinen älypuhelin ansaitsee kaiken hoidon ja suojan, jotta se pysyisi huippuvaihteistossaan pitkään. Ottaen huomioon, kuinka silmäänpistävä se on, en ole varma, että monet teistä haluaisivat varjostaa sitä kokonaan raskaalla kotelolla. Jos haluat uuden älypuhelimesi loistaa läpi uhraamatta suojauksesta, valitse yksi näistä parhaista iPhone X -puskurikoteloista.

1. Luvvitt Prooftech

Iskunkestävällä muotoilulla varustettu Luvvitt Prooftech on älypuhelimesi luotettava puolustaja. Joustavan TPU-kumin ja iskunkestävän TPE: n fuusio on antanut tarvittavan voiman selviytyä iskuista. Kumipäällyste antaa paljon paremman otteen ja vähentää myös tahattomien putoamismahdollisuuksia.

Selkeä takaosa ei estä iPhonea esittelemästä ulkonäköään. Pystykameralla ja näytöllä on ylimääräinen suojaus kohotettujen huulten muodossa. Reagoivat painikkeet tarjoavat tuntopalautetta, kun taas täydelliset aukot tarjoavat nopean pääsyn kaikkiin toimintoihin.

USP: Joustavat kumireunat

Tutustu Amazoniin

2. ESR

ESR tuo iPhone X: n puskurikoteloon äärimmäisen minimalistisen muotoilun. Tämä on pelkän puskurin muotoinen muotoilu ilman takakantta, joten voit huokua iPhone X: n kirkkautta. Suunnittelu ei vaikuta signaalin voimakkuuteen.

Puskurin kaksoisrakenteessa on alumiiniseosrunko ja TPU-sisäinen puskuri. Jos olet huolissasi kameran suojauksesta, tarkista kohotetut kulmareunat, jotka nostavat kameraa ja kosketusnäyttö muodostavat tasaisen pinnan.

USP: Erittäin minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. SaharaCase

SaharaCase voi ihanteellisesti täyttää tehtävänne paitsi tarjoamalla älypuhelimellesi tarvittavan suojan putoamista vastaan, myös tekemällä hienon parin älypuhelimen kanssa.

Pehmeän kumin ja kovan muovin integrointi on tehnyt rakenteesta erittäin kestävän. Sileät kumireunat sopivat saumattomasti kämmeneen. Kameran ja näytön lisäsuojauksen ansiosta tämä puskurikotelo ei anna naarmuille mitään mahdollisuutta vahingoittaa laitetta.

Mukana toimitettava näytönsuoja tarjoaa kristallinkirkkauden lisäksi myös suojaa OLED-näyttöä naarmuilta. Lisäksi tätä tukevaa puskurikoteloa on saatavana seitsemässä värissä, mukaan lukien ruusukulta, kirkas ruusukulta, harmaa jne.

USP: Naarmuuntumisenesto

Tutustu Amazoniin

4. Ringke FUSION

Ringke FUSION tarjoaa täydellisen vapauden iPhone X: lle hehkua ja esitellä sen tyylikkyyttä. Kristallinkirkkaan profiilin avulla se varmistaa, että älypuhelin pysyy jokaisen silmän keskipisteenä. Laadukkaiden TPU- ja PC-materiaalien kanssa se on suunniteltu kestäväksi suojaksi laitteelle.

Kotelon kaikki kulmat on panssaroitu vastustamaan iskuja. Sileä reuna varmistaa, että kämmenelläsi on parempi pito pitäen iPhonea. Lopuksi, FUSION on saatavana kolmella hyvännäköisellä värillä: kristallinkirkas, ruusukulta ja savu musta.

USP: Kristallinkirkas profiili

Tutustu Amazoniin

5. MATEPROX

Parannettu kulmasuunnittelu kiinnittää heti huomiosi. Tämä ei ainoastaan ​​tarjoa täyttä suojaa puhelimeesi, vaan antaa myös ainutlaatuisen X-muotoisen muotoilun (loppujen lopuksi se on tehty iPhone X: lle). Tämä raskas kotelo on valmistettu iskuja vaimentavasta TPE-materiaalista, joka antaa kestävän ilmeen.

Neljässä kulmassa olevat iskunkestävät ilmatyynyt vaimentavat iskuja, jos puhelin putoaa vahingossa. Tyynyt nostavat myös puhelimesi kameran ja kosketusnäytön suojaamaan iPhone X: täsi.

USP: Iskunkestävät ilmatyynyt

Tutustu Amazoniin

6. Suojakuori Unicorn Beetle -tyyli

Kestävällä rungolla varustettu Unicorn Beetle Style tarjoaa älypuhelimeesi kaiken suojan. Vankka rakenne hienoimmalla TPU- ja PC-materiaalilla kestää pudotuksia. Läpinäkyvä takaosa varmistaa, että laite voi kiinnittää huomion ilman esteitä.

Laitteen etuosa pysyy suojattuna korotetulla reunalla. Kosketuspainikkeet reagoivat hyvin lehdistöön. Tarkat kameran, kaiuttimien ja porttien aukot auttavat sitä saamaan muodon sopivan ulkonäön.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

7. MoKo

MoKossa on iskunkestävä muotoilu, joka ei koskaan anna älypuhelimesi pudota tärkeimmällä tavalla. Näin ollen laite on suojattu karkeilta kolhuilta tai ruma naarmuilta. Kestävä runko on valmistettu hienoimmasta TPU- ja PC-materiaalista.

Herkkä rakenne tarjoaa mukavan otteen, joka estää putoamisen, kun taas etuhuuli raapii jatkuvasti vahingoittamasta näyttöä. Se mahtuu mukavasti iPhoneen, mikä mahdollistaa vaivattoman pääsyn kaikkiin portteihin, kameraan ja kaiuttimiin. Lisäksi tätä suojaavaa puskurikoteloa on neljä väriä: vaaleanpunainen, musta, punainen ja valkoinen.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Kyllä

Yesgo esittelee puskurikotelon, jolla on erittäin ohut profiili. Se näyttää ylelliseltä kahdessa sävyssä - vihreä ja matta sininen. Nykyinen on matta sininen, joka on valmistettu pehmeästä ja joustavasta TPU: sta ja kovasta PC-taustasta.

Suojaa iPhone X naarmuilta ja äkilliseltä pudotukselta. Tämä kotelo on yhteensopiva langattoman latauksen kanssa, jotta voit käyttää sitä kotona tai toimistossa. Tarkkaan leikattu kotelo ei peitä äänenvoimakkuutta.

USP: Ilmatilan tyyny

Tutustu Amazoniin

9. Spigen Ultra Hybrid

Spigen on yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä, jotka myyvät iPhone-puskurikoteloita. Tämä on otettu suositusta Ultra Hybrid -sarjan iPhone-kotelosta. Selkeä kova PC-kotelo ja TPU-puskuri tarjoavat lujan otteen ja ohuen profiilin.

Koska kotelo on erittäin läpinäkyvä, se esittelee alkuperäisen iPhone X -mallin. Tutustu kohotettuihin kehyksiin, jotka nostavat iPhonen kosketusnäytön ja kameran tasaisilta pinnoilta. Tämä kotelo on yhteensopiva langattoman latauksen kanssa.

USP: Voimakas läpinäkyvyys

Tutustu Amazoniin

10. Spigen Neo Hybrid

Spigen Neo Hybrid on erittäin suojaava kotelo, jossa on iskunvaimennus. Valmistettu pehmeästä TPU-kotelosta ja kestävästä polykarbonaattimateriaalista, sillä on erittäin kestävä rakenne. Vahvistettu puskuri kestää täysin iskuja.

Kumikuvion ansiosta se tarjoaa paremman otteen; mikä helpottaa iPhonen pitämistä. Metalloidut painikkeet tarjoavat parempaa palautetta, jolloin voit hallita laitettasi helposti. Lisäksi Neo Hybrid on saatavana viidessä värissä: gunmetal, burgundi, jet black, vaalea koiranpuu ja satiinihopea.

USP: Vahvistettu puskuri

Tutustu Amazoniin

11. Spigen Rugged Crystal

Tämä on jälleen yksi Spigenin huippuluokan puskurikotelo, joka on vaivattomasti kävellyt tähän luetteloon. Erittäin läpinäkyvä Rugged Crystal näyttää melko hienostuneelta läpinäkyvällä muotoilulla. Pehmeästä TPU: sta veistetty selkeä tapaus on erittäin joustava.

Kaikille neljälle kulmalle on annettu ilmatyynyt iskunvaimentamiseksi. Korotettu reuna pitää kameran ja näytön suojattuna hankaukselta antamatta niiden koskettaa pintaa. Reuna on erittäin sileä, kotelo tuntuu mukavalta kämmenessä.

USP: Ilmapehmustetut kulmat

Tutustu Amazoniin

12. RhinoShield

Täältä tulee toinen pelkkä puskuri iPhone X: lle. RhinoShield on valmistanut kestävän kotelon, joka on testattu 25 jalan korkeudelta (jos tämä kuulostaa uskomattomalta, katso video ostolinkistä).

Tuotemerkki käyttää omaa iskunkestävää tekniikkaansa, joka ei hajota arvokasta lasia tukevaa iPhone X: tä. Kennorakenne tarjoaa ylimääräisen 10% suojan iskuilta ja kolhuilta. Kuten ESR: t, tämä on myös minimalistinen muotoilu, jonka avulla voit huokua iPhone X: n kauneutta.

USP: Polymeerimateriaali

Tutustu Amazoniin

13. BAISRKE

BAISRKE esittelee puskurikotelon, jossa on kaksi väriä kaltevuus läpinäkyvä kirkas selkä. Tämä yksinkertainen muotoilu nostaa iPhone X: n luonnollisimman kauneuden. Tarkalleen muotoillut kotelot sopivat hienosti iPhone X: ään, jättäen aukkoja nopeaan pääsyyn kaikkiin iPhone X: n portteihin, painikkeisiin, kaiuttimiin ja kameraan.

Tämä puskurikotelo on valmistettu kovasta muoviosasta ja pehmeästä kumitetusta TPU-materiaalista. Kattavan suojauksen takaamiseksi tämä tapaus suojaa puhelimen takaosaa ja sivuja; neljän kulman korotetut reunat tarjoavat lisäsuojaa puhelimesi näytölle ja kameralle.

USP: Kaksi väriä kaltevuus läpinäkyvä kirkas selkä

Tutustu Amazoniin

14. Maxboost

Puskurin kotelot eivät yleensä hieno tyyliä, ellet omista tätä Maxboost HyperPro -hybridikoteloa iPhone X: lle. Tyylikäs profiili ja tyylikäs valitus ovat kaksi merkkiä, jotka erottavat tämän tapauksen muista tapauksista. Jotta tarttuvuus paranisi, Maxboost on käyttänyt TPU-kehystä.

Kohotetut huulet tarjoavat ylimääräistä suojaa puhelimesi kosketusnäytölle ja kameralle. Tarkista, että värillinen puskuri ja läpinäkyvä takaosa paljastavat iPhone X: n lasisen takaosan.

USP: Tyylikäs valitus

Tutustu Amazoniin

15. TORRAS

Torras yhdistää tyylin ja ylellisyyden tässä iPhone X -puskurikotelossa. Galvanoidut kehykset, joissa on kova muovinen kiinteä takaosa, tekevät ainutlaatuisesta ja kauniista kotelosta. Koko tapaus on jaettu kolmeen osaan: ylempi, pää ja alempi.

Kun asennat kotelon, sinun on asennettava kolme osaa peräkkäin. Asenna ensin pääosa ja sitten kaksi muuta. Yläosa suojaa puhelimesi kameraa, kun laitat laitteen tasaiselle alustalle.

USP: Tyylikäs ja ylellinen

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää.

Valintasi?

Joten, tämä viimeistelee luettelon hienoimmista puskurikoteloista (nykyisen saatavuuden perusteella) iPhone X: lle! Kumman olet valinnut älypuhelimeesi? Kerro meille sen nimi ja ominaisuudet, joista olet pitänyt siinä.

Voit myös tarkistaa nämä viestit:

  • Parhaat iPhone X -kotelot
  • iPhone X Näytönsuojat
  • Parhaat iPhone 12 Pro Max -puskurikotelot
  • iPhone 12 Mini Puskurin Kotelot

Uusimmat viestit