Parhaat akkukotelot iPhone SE: lle [2021 Edition]

iPhone SE esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2016; kolmen vuoden kuluttua tämän laitteen akun kapasiteetti saattaa olla heikentynyt käytön aikana. Ja siksi tämä pieni älypuhelin ei välttämättä selviydy koko päivän. Voit kuitenkin muuttaa tätä skenaariota joillakin parhaat iPhone SE -akkukotelot. Käydään läpi luettelo!

  1. Wavypo Erittäin ohut akkukotelo
  2. Euhan 4000mAh kannettava latauskotelo
  3. Akkukotelo, jossa on sisäänrakennettu USB PowerBearista
  4. SKIVA MFi -sertifioitu akkukotelo
  5. mophie Helium Mehupakkaus

1. Erittäin ohut Wavypo-akkukotelo

Wavypon akkukotelo näyttää olevan melko hyvä vaihtoehto. Suhteellisen suurikapasiteettinen ohut muotoinen 4000 mAh: n akku varmistaa, että älypuhelimesi saa paljon ylimääräistä mehua näyttämättä isoilta.

Turvallisuuden osalta tapaus on saanut CE- ja RoHS-sertifikaatin. Lisäksi IC-piirisuunnittelu antaa sen torjua vaaroja, kuten oikosulku ja ylivirta.

Wavypo-kannessa on neljä LED-valoa, jotta voit tarkistaa, kuinka paljon virtaa on jäljellä. Lisäksi on myös virtapainike, jonka avulla voit kytkeä akkukotelon päälle / pois päältä.

USP: Turvallinen lataus

Tutustu Amazoniin

2. Kannettava latauskotelo Euhanilta

Tämä Euhanin tapaus on käsitellyt useimmat perusteet ihanteellisena valintana. Ominaisuudet, jotka tekevät siitä tarkastelun arvoisen, ovat sen vaikuttava ja ohut muotoilu ja kyky tarjota paljon akun käyttöikää.

Kun 4000 mAh: n akku on rikottu, laitteellasi on ylimääräinen 230%: n varmuuskopio. Synkronointisuunnittelun ansiosta voit liittää älypuhelimen tietokoneeseen ilman kantta. Turvallisuuden osalta Euhan tarjoaa suojan oikosululta, purkautumiselta ja ylikuormitukselta.

USP: Helppo asennus

Tutustu Amazoniin

3. JUBOTY-akkukotelo

JUBOTYn akkukotelo on ohut, mutta suojaava. 4000 mAh: n latauskotelo on valmistettu korkealaatuisesta iskunkestävästä ja särkymättömästä PC-materiaalista. Tämän kotelon valmistaja on käyttänyt polymeeriakkua antamaan iPhonelle 150% ylimääräistä virtaa.

Tämän kotelon yläosassa on magneettinen toiminto sen ottamiseksi koteloon ja pois siitä. Tämän kotelon takana on magneettinen toiminto. Siksi voit laittaa iPhonen (akkukotelolla) auton magneettikiinnikkeeseen.

Koska kotelo tukee langallisia kuulokkeita, voit kuunnella suosikkimusiikkiasi tai soittaa / vastaanottaa puheluita latauksen aikana. Lisäksi voit myös synkronoida puhelintietosi MacBookiin tai toiseen tietokoneeseen.

USP: Tukee langallisia kuulokkeita

Tutustu Amazoniin

4. MFi-sertifioitu akkukotelo SKIVAlta

Vaikka SKIVA tarjoaa vähemmän virtaa kuin muut luettelossa olevat akkukotelot, se vaatii täyden tunnustuksen porttien pitämisestä estämättöminä. Yksinkertaisesti sanottuna kotelo ei estä pääsyä salamaporttiin tai kuulokeliitäntään.

Sisäänrakennettu pieni integroitu Lightning-kaapeli on MFI-sertifioitu ja tarjoaa siten 100% yhteensopivuuden laitteeseesi. Laadukkaista materiaaleista valmistettu SKIVA sisältää ylijännite- ja ylivirtasuojauksen. Lisäksi koteloa voidaan ladata samanaikaisesti laitteen kanssa.

USP: Estetty portti

Tutustu Amazoniin

5. Helium Mehupakkaus, mophie

mophie sports on trendikäs muotoilu, joka muodostaa parin tyylikkäästi älypuhelimesi kanssa. 2100 mAh: n akku riittää tarjoamaan riittävästi verkkoselaamista ja median katseluaikaa.

Se pystyy lataamaan laitteesi huippunopeudella ja tarvittavalla turvallisuudella. Napsautettavan muotoilun ansiosta akkukotelo sopii tiukasti laitteeseen. Peitetyt painikkeet reagoivat melko hyvin lehdistöön. Lisäksi tämä erittäin ohut akkukotelo on saatavana neljänä värinä - punainen, valkoinen, musta ja oranssi.

USP: Nopea lataus

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Anna iPhonelle runsaasti lisävoimaa selata verkkoa ja katsella suosikkivideoitasi huolimatta liikaa laitteen akkukotelosta. Nämä akkukotelot täyttävät toiveesi élanin kanssa. Jos haluat, että kotelo näyttää vaikuttavalta puhelimessa, valitse tyylikäs muotoilu. Jos etsit paljon ylimääräistä virtaa, tarkista akkukotelot, joissa on enemmän mAh: ta.

Haluat ehkä vilkaista läpi:

  • Virtapankit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPhone SE -kotelot
  • Parhaat akkukotelot iPhone 12 Minille

Uusimmat viestit