Kuinka palauttaa poistetut iPhone-yhteystiedot: 6 menetelmää selitetty

Olet ehkä vahingossa poistanut yhden tai muutaman yhteystiedon puhdistaessasi osoitekirjaa. Huomaa ennen jännittymistäsi, että on olemassa tapoja saada ne takaisin. Jotkut ovat helppoja, kun taas toiset edellyttävät merkittäviä vaiheita. Tilanteestasi riippuen tässä on kuusi tapaa palauttaa poistetut yhteystiedot iPhonesta.

 • Tarkista iPad tai Mac
 • Kuinka palauttaa poistetut yhteystiedot iCloud.comista
 • Kuinka palauttaa poistetut yhteystiedot Asetukset-sovelluksesta iCloudin avulla
 • Kuinka palauttaa iPhone iTunesista tai Finderin varmuuskopiosta
 • Kuinka palauttaa iPhone iCloud-varmuuskopiosta
 • Palauta iPhone-yhteystiedot kolmannen osapuolen työkaluilla

Tarkista iPad tai Mac

Jos omistat muita Apple-laitteita, kuten iPad tai Mac, saatat käyttää iCloudia yhteystietojesi tallentamiseen. Kun poistat yhteystiedot yhdestä laitteesta (esimerkiksi iPhone), se poistetaan automaattisesti kaikista synkronoiduista laitteista. Mutta entä jos muuta laitetta ei ole kytketty Internetiin? Siinä tapauksessa sillä on edelleen yhteys!

Joten jos olet vahingossa poistanut numeron iPhonesta, katkaise välittömästi Internet-yhteys synkronoidusta iPadista tai Macista. Avaa seuraavaksi Yhteystiedot-sovellus, ja poistettu yhteystieto on edelleen siellä. Kirjoita numero tai tallenna se suoraan iPhoneen Notes-sovelluksella.

Kuinka palauttaa poistetut yhteystiedot iCloud.comista

iCloudilla on huomaavainen vaihtoehto, jonka avulla voit palauttaa poistetut yhteystiedot helposti. Näin voit tehdä sen.

 1. Käy iCloud.comissa Mac- tai Windows-tietokoneella. Kirjaudu sisään samalla Apple ID: llä, jota käytät iPhonessa.
 2. Klikkaa Tilin asetukset>
 3. Napsauta vasemmassa alakulmassa Palauta yhteystiedot.
 4. Klikkaa Palauttaa viimeisimmän yhteystietoarkiston merkinnän vieressä.
 5. Lue ilmoitus ja napsauta Palauttaa uudelleen vahvistaaksesi toimintosi. Kun prosessi on valmis, saat ilmoituksen iCloud.com -sivustolta ja myös sähköpostistasi.

Kuinka palauttaa poistetut yhteystiedot Asetukset-sovelluksesta iCloudin avulla

Oletetaan, että poistat yhteystiedon, kun iPhone ei ole yhteydessä Internetiin. Sitten tämän menetelmän avulla voit palauttaa sen.

 1. Älä kytke Wi-Fi- tai mobiilidataa päälle.
 2. Avaa asetukset sovellus ja napauta Apple ID-banneri Alusta.
 3. Näpäytä iCloud.
 4. Sammuta kytkin Yhteystiedot. Valita Pidä iPhonessa.
 5. Kytke nyt päälle Wi-Fi tai Cellular data ja napauta samaa yhteystietoja uudelleen. Valitse lopuksi Yhdistää.

Jos yllä mainitut menetelmät eivät toimineet sinulle, voit palauttaa sen palauttamalla äskettäisestä tietokoneesta tai iCloudista.

Kuinka palauttaa iPhone iTunesista tai Finderin varmuuskopiosta

Ennen kuin jatkat, sinun on tiedettävä, että saatat menettää valokuvia, musiikkia ja muita henkilökohtaisia ​​tiedostoja, jotka luotiin, ladattiin tai lisättiin iPhoneen varmuuskopion luomisen jälkeen.

Esimerkiksi:

  • Oletetaan, että 9. heinäkuuta sinulla on 200 valokuvaa ja 300 yhteystietoa iPhonessa. Luodaan täydellinen varmuuskopio laitteesta. Tässä varmuuskopiossa on 200 kuvaa ja 300 yhteystietoa.
  • Sinulla on 11. heinäkuuta 210 kuvaa ja 303 yhteystietoa. Jos palautat tänään 9. heinäkuuta tehdystä varmuuskopiosta, menetät 10 kuvaa ja 3 yhteystietoa, jotka on lisätty sen jälkeen.

Mutta jos poistamasi yhteystieto on elintärkeää, äskettäisen varmuuskopion palauttaminen saattaa palauttaa sen. Voit nähdä, miten tämä tehdään vaiheittaisesta oppaastamme.

Pro-vinkki: Arkistoi vanha varmuuskopio ennen palauttamista. Luo sitten uusi varmuuskopio. Sen jälkeen palauta vanhasta arkistoidusta varmuuskopiosta. Tällä tavalla, jos et löydä yhteystietoa, voit palauttaa sen uudelleen tänään tehdystä varmuuskopiosta.

Kuinka palauttaa iPhone iCloud-varmuuskopiosta

ICloud-varmuuskopiosta palauttamisen ensisijaiset haitat ovat samat kuin tietokoneen varmuuskopiosta.

Voit tarkistaa, onko sinulla äskettäinen varmuuskopio avaamalla Asetukset-sovellus → Napauta iCloudiCloud-varmuuskopio → Viimeinen onnistunut varmuuskopio: Päivämäärä + aika.

Jos sinulla on varmuuskopio, jonka uskot olevan tarpeeksi vanha poistetun yhteystiedon saamiseksi, seuraa ohjeita siitä, kuinka se palautetaan iCloud-varmuuskopiosta.

Palauta iPhone-yhteystiedot kolmannen osapuolen työkaluilla

Lopuksi vielä yksi tapa saada takaisin poistetut yhteystiedot on käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoja Macissa tai PC: ssä. Jotkut niistä, joita voit kokeilla, ovat:

 • Helppo MobiSaver
 • dr.fone iPhone Data Recover
 • APowerPelastus
 • Puhelimen pelastus
 • Tähtien tietojen palautus

Siinä kaikki!

Kirjautua ulos…

Näin voit palauttaa poistetut yhteystiedot iPhonessa. Mielestäni paras ja helpoin se on iCloud.com-menetelmä. Sillä on minimaaliset virheiden mahdollisuudet tai se ei aiheuta suuria tietojen menetyksiä. Tätä menetelmää Apple suosittelee virallisesti tukisivullaan.

Voit myös lukea:

 • Vie iPhone-yhteystiedot VCF- tai Excel-tiedostoina
 • Määritä hätäyhteystiedot iPhonessa ja Apple Watchissa
 • Yhteystietojen jakaminen yhdestä iPhonesta toiseen iPhoneen
 • HomePage Smart Contact List iOS -sovellus: Pysy yhteydessä minne tahansa

Uusimmat viestit