Pura zip-tiedostot iPhonessa / iPadissa: Pura iOS-sovellukset

IPhone on loistava älypuhelin, joka voi tehdä erilaisia ​​asioita. On kuitenkin muutamia asioita, joita et voi tehdä. Yksi niistä on avata zip-tiedostot: ei ole varastosovellusta tai -ominaisuutta, jonka avulla voit avata / purkaa zip-tiedostoja. Joten, jos haluat avata zip-tiedoston iPhonessa / iPadissa, sinun on luotettava kolmannen osapuolen sovelluksiin.

Onneksi App Storessa on monia ilmaisia ​​ja maksettuja sovelluksia, jotka auttavat sinua purkamaan zip-tiedostot suoraan iPhoneen / iPadiin. Tässä on joukko näistä:

Pakattujen tiedostojen purkaminen iPhonessa / iPadissa Zip Extractor -sovellusten käyttäminen iOS: lle

Ennen kuin sukellamme luetteloon, tässä on yksinkertainen vinkki avata zip-tiedostot näiden sovellusten avulla.

#1. Etsi zip-tiedosto iPhonesta / iPadista. Yleensä postisovelluksen liitteet voivat olla zip-tiedostoja. Tai sinulla voi olla zip-tiedostoja Dropbox / iCloud Drive -kansiossa. Napauta zip-tiedostoa (tai valitse se vain) ja napauta sitten Jaa-kuvake.

#2. Napauta nyt Avaa sisään… vaihtoehdoista ja valitse sopiva sovellus avataksesi ja purkamalla zip-tiedoston sisällön.

# 1. WinZip

Vaikka WinZip-sovelluksen maksetut versiot on rakennettu poikkeuksetta käsittelemään zip-tiedostoja, useimmille käyttäjille sovelluksen ilmainen versio on enemmän kuin tarpeeksi. Kun avaat zip-tiedoston, se purkaa zip-tiedoston automaattisesti ja näyttää sisällön. Sinun ei tarvitse purkaa sitä manuaalisesti. Sovelluksen ainoa haittapuoli on, että sitä tuetaan mainoksilla ja käyttöliittymässä on pieniä hikkauksia. Muuten se on hyvä käyttää.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Zip- ja RAR-tiedostojen purkija

Zip & RAR File Extractor on hyvä sovellus, mutta se ei avaa zip-tiedostoja automaattisesti. Kun avaat zip-tiedoston tässä sovelluksessa, se vain tuo sen. Napauta tiedostoa sovelluksessa sisällön purkamiseksi. Se on myös mainostuettu, ja koko näytön mainokset ovat eräänlainen ärsyttäviä. Maksullinen versio pääsee eroon mainoksista.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. iZip - Zip Unzip Unrar -työkalu

Kysy yrityksen ystäviltäsi mistä tahansa sovelluksesta zip-tiedostojen purkamiseen tai purkamiseen, ja he suosittelevat sinulle iZip-tiedostoa. Tämän sovelluksen avulla voit purkaa tiedostot, jotka ovat salasanasuojattuja ja AES-salattuja. Voit purkaa pakatut tiedostot eri muodoissa.

Se on yksi maailman edistyneimmistä zip-tiedostojen hallintatyökaluista, koska se voi avata tiedostoja suoraan iCloudista, Dropboxista, One Drivesta, Google Drivesta ja Boxista.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Zip-selain

Zip Browser on nopea, minimalistinen vetoketjunerotin iPhonelle / iPadille. Perusominaisuuksiin kuuluu nopea purku, hyvä tuki erilaisille zip-muodoille ja sisäänrakennettu asiakirjan katseluohjelma. Sovelluksen sisäinen osto (Pro-päivitystä varten) avaa monia muita ominaisuuksia, kuten hakemisen zip-tiedostosta. Se on hieno sovellus, joka toimii vain hyvin.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Pura zip-tiedoston avaaja

Unzip on yksi markkinoiden parhaista zip-tiedostojen hallintasovelluksista. Tämän sovelluksen avulla voit purkaa ZIP-, RAR-, 7Z-, TAR-, GZIP- ja muita pakattuja tiedostoja.

Purkamisen lisäksi sovellus voi myös pakata tiedostoja ZIP-tiedostoiksi. Pura pakkaus -toiminnon avulla voit hakea videoita ja valokuvia iOS-laitteesi Kamerarullasta. Oletko suojannut kuvasi ja videosi salasanalla? Ei hätää, tämä sovellus tuo nuo tiedostot.

Sovellus tukee useita muotoja pakattujen tiedostojen purkamiseksi ja useiden asiakirjatyyppien tarkastelemiseksi. Voit valita kaksi tiedostojen siirtotapaa, kuten USB- ja Wi-Fi-siirrot.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

Siinä kaikki, kaveri!

Uusimmat viestit