Parhaat iPhone-pelit nyt saatavilla! (Päivitetty helmikuussa 2021)

Etsin aina parhaita iPhone-pelejä, jotka ovat ihanteellinen sekoitus haastetta ja hauskaa. Olipa kyseessä toiminta, strategia tai pulmia, siellä on jotain, joka sopii kaikenlaisiin mieltymyksiin. Nämä pelit voivat olla hieno tapa viettää aikaa tai osallistua vakavaan kilpailuun. Lisäksi voit olla yhteydessä muihin pelaajiin ympäri maailmaa, mikä on aika siistiä. Jos tämä kuulostaa houkuttelevalta, tutustu luetteloon parhaista saatavilla olevista iPhone-peleistä tällä hetkellä!

 1. Keskuudessamme
 2. Call of Duty Mobile
 3. Asfaltti 9 legendat
 4. Candy Crush Saga
 5. Klaanien törmäys
 6. Alton Odysseia
 7. Sniper 3D
 8. Shakki Pelaa ja opi
 9. Vihaiset linnut 2
 10. Kolme

1. joukossa - Paras pelata ystävien kanssa

Tässä on yksi viime aikojen suosituimmista maailmanlaajuisista pelihetkistä. Joukossa meitä on asetettu avaruusalukseen, joka valmistautuu laukaisuun. Tavoitteena on löytää pelaaja miehistön joukosta, joka on huijari, joka aikoo tappaa kaikki.

Voit toistaa sitä verkossa tai paikallisessa Wi-Fi-verkossa 4–10 pelaajan kanssa. Voittaakseen miehistön jäsenten on suoritettava kaikki tehtävät tai tunnistettava huijari ja äänestettävä heidät alukselta. Rakastan kuinka jokainen ottelu pitää mysteerin hengissä. Sinun täytyy kokea tämän jännitys itse!

Hinta: Vapaa

ladata

2. Call of Duty Mobile - Paras toimintapeli

Jos olet ollut tämän klassisen ampujapelin fani, rakastat konsolin laadukkaita grafiikoita tällä eksklusiivisella mobiiliversiolla. Siinä on mukautettavat säätimet, jännittävä 3D-grafiikka, mukaansatempaava ääni sekä ääni- ja tekstikeskustelut pitämään sinut mukana.

Voit pelata moninpelikarttoja, kokoontua ystävien kanssa 100 hengen taisteluroyale-selviytymishaasteissa ja käyttää taitojasi siirtyäksesi huippuun huippukilpailukykyisessä tilassa. On todella jännitystä kilpailla ja taistella miljoonia pelaajia vastaan ​​tässä erittäin muokattavassa ja haastavassa pelissä.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Asphalt 9 Legends - Paras kilpa-peli iPhonelle

Kaikille siellä oleville kilpailun faneille et voi jättää väliin Asphalt 9 Legendsin toimintaa. Voit kohdata nopeuden ja tulla legendaksi radalle joissakin maailman upeimmista Ferrari-, Porsche-, Lamborghini- ja unelma-autoista eksoottisissa paikoissa.

Pidän erityisesti yhden pelaajan uramoodista, jonka avulla voit osallistua yli 900 kilpailutapahtumaan superauto-kokoelmasi kasvattamiseksi. Sitten on online-moninpelitila, joka asettaa sinut jopa 7 kilpailevaan pelaajaan kaikkialta maailmasta. Asfaltti on voittanut useita palkintoja suunnittelusta ja teknisistä saavutuksista.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Candy Crush Saga - Paras kaiken ikäisille

Tämän on täytynyt olla yksi kaikkien aikojen parhaista iPhone-peleistä, joita on helppo pelata, koukuttava ja niin hauskaa. Tavoitteena on tietysti sovittaa karkki murskaamaan se, mutta grafiikka ja äänitehosteet vievät tämän ottelun pulmapelin seuraavalle tasolle.

Peli on loputon, tuhansilla tasoilla, jotka monimutkaistuvat tasaisesti. On olemassa erilaisia ​​pelitiloja pitämään asiat mielenkiintoisina, ja voit pelata sekä verkossa että offline-tilassa. Peli on myös helppo synkronoida eri laitteiden välillä.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Clash of Clans - Paras online-moninpeli

Vielä yksi suosittu ja paras iPhone-peli, tämä on strategiapeli, joka koskee kylän rakentamista, klaanin kasvattamista ja kilpailua klaanisodissa. Muodosta liittoutumia ja taistele maailmanlaajuisesti eeppisissä taisteluissa, jotka testaavat strategisointitaitosi.

Tässä maailmankaikkeudessa ei ole loppua siitä, mitä voit löytää hämmästyttävistä uusista hahmoista uusien taktiikoiden kokeiluun ja armeijan kokeiluihin. Käytä torneja, kaanoneita, ansoja, muureja ja muuta suojautuaksesi vihollisen hyökkäyksiltä ja johda klaanisi voittoon.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Alton Odysseia - paras loputon juoksijapeli

Kaunis grafiikka, ympäristön äänet ja musiikki sekä erittäin sujuva pelattavuus, tämä loputon juoksijapeli on kiehtonut mielikuvitustani. Voit lumilautaa tiesi tuulenpyyhittyjen dyynien, jännittävien kanjonien ja muun yli.

Vaikka se on helppo oppia, se pitää sinut haastavana, kun tiedät lisää liikkeitä ja tutkit kiehtovaa maisemaa. Lukituksen avaamiseen on kuusi merkkiä, ja rakastan erityisesti dynaamista valaistusta ja säätehosteita, jotka lisäävät pelattavuutta. Se on pakko kokeilla jokaiselle pelin ystävälle siellä.

Hinta: $4.99

ladata

7. Sniper 3D - Paras grafiikassa

Oletko valmis hauskanpitoon? Ota rikostaistelijan rooli ja nauti upeasta 3D-grafiikasta tässä iPhone-pelissä. On 13 kaupunkia, jotka kulkevat läpi kun metsästät terroristeja ja gooneja auttaaksesi poliisia ja armeijaa.

Jokaisessa tehtävässä on tonnia aseita ja jännittävää toimintaa. Vaikka kolikoiden ja timanttien ansaitseminen on vaikeaa, voit suorittaa useita helppoja tehtäviä nopealla käteisellä. Minusta tarina oli varsin koukuttava, ja se piti minua halun ampua lisää pahiksia.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria Premiumille)

ladata

8. Shakki Pelaa ja opi - Paras mielipeli

Tässä on peli, joka kirjaimellisesti ei koskaan vanhene. Opi se tyhjästä tai päivitä taitojasi tällä hämmästyttävällä shakkisovelluksella, joka on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia. Pelaa miljoonia pelaajia vastaan ​​ympäri maailmaa ja paranna luokitustasi.

Tai voit hyökätä voimakasta tekoälyn vastustajaa vastaan ​​harjoitusta varten. On myös interaktiivisia oppitunteja ja videoita, jotka ovat käteviä resursseja vakavalle shakkipelaajalle. Voit myös muokata peliä yli 20 upealla teemalla pöydille, paloille ja taustoille. Mielestäni se on paras all-in-one-shakkisovellus, jonka haluat.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria kultajäsenyydestä)

ladata

9. Angry Birds 2 - hauskin peli

Olen rakastanut tätä peliä siitä lähtien, kun se ilmestyi, ja se on onnistunut pitämään omansa vuosien varrella. On vain niin hauskaa käyttää rintareppua heittämään lintuja possujen torneihin ja näkemään heidän kaatuvan. Mielestäni se on myös hyvä tapa turhauttaa turhautumista.

Lisäksi hahmot ovat söpöjä, ja tasot muuttuvat tasaisesti monimutkaisemmiksi. On myös päivittäisiä haasteita, joita voit kokeilla. Peliä päivitetään jatkuvasti, ja aina on uusia tasoja ja upea grafiikka, joka pitää sinut koukussa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Threes - Paras pulmapeli

On aika haastaa mielesi tällä pulmapelillä, joka koskee numeroiden yhdistämistä suurempien numeroiden luomiseksi. Tavoitteena on välttää lukkiutuminen, ja se vaatii harkittua strategiaa voittaakseen.

Rakastan houkutteleva muotoilu, hassu musiikki ja mukaansatempaava pelattavuus, joka antaa muille pulmapeleille juoksun rahoilleen. Vaikka mekaniikka on yksinkertaista, konsepti ja toteutus ovat melko ainutlaatuisia ja erinomaisia. Tämä ansaitsee sille paikan parhaiden iOS-pelien joukossa!

Hinta: $5.99

ladata

Tällä hetkellä saatavilla olevat 10 parasta iPhone-peliä!

Joten mitä näistä iPhone-peleistä olet kokeillut ja rakastanut? Kerro minulle alla olevissa kommenteissa. Etsin aina lisää suosituksia, joten pidä ne myös tulevina.

Haluat ehkä vilkaista näitä viestejä:

 • Parhaat iPhone- ja iPad-stressitekijät
 • Ilmaisia ​​pelattavia iPhone-pelejä
 • Parhaat interaktiiviset tarinapelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit