Parhaat iPhonen passbook-sovellukset vuonna 2021

Asuisit kiven alla, jos et olisi kuullut Passbook-sovelluksesta, mutta jos et vielä käytä sitä, sinun ei tarvitse olla yllättynyt. Apple esitteli Passbook-sovelluksen - samanlaisen kuin Google on tehnyt Walletin kanssa - iOS 6: ssa, ja kuten kaikki uudet tekniikat, tämä vie vähän aikaa, ennen kuin se siirtyy valtavirtaan.

Mutta asia on, että monet ihmiset käyttävät nyt Passbook-sovellusta esimerkiksi Starbucksissa tai elokuvissa. Vaikka joitain asioita on silitettävä, luulen, että Passbook on melkein mitä sinun tarvitsee laittaa kaikki kuponkisi, lippusi ja jopa rahasi saman katon alle.

Verkossa on paljon kirjoja, jotka käsittelevät Passbook-sovelluksen käytön aloittamista, mutta olemme nähneet ihmisten hämmentyvän siitä monta kertaa. Passbook-sovellus ei toimi samalla tavalla kuin monet muut sovellukset. Se on avoin lukemaan tietoja useista lähteistä, joten voit itse lisätä passia muista sovelluksista, linkeistä sähköpostiin tai verkkosivustoihin jne.

1. Starbucks

Tarpeetonta sanoa, että Starbucks oli yksi varhaisimmista käyttöönottajista, joka työskenteli Passbook-kortilla, jota voidaan käyttää kaikissa Starbuckin paikoissa eri puolilla maata (ja maapalloa). Tarvitset tietysti virallisen Starbucks-sovelluksen, jotta Passbook-kortti toimii.

Lataa Starbucks

Kuinka lisätä Starbucks Passbookiin

 • Kun olet lisännyt tietosi Starbucksiin (jos ei, kirjoita ne alareunassa olevaan Oma kortti -valikkoon), sinun on tehtävä näin:
 • Valitse Omat kortit
 • Näpäytä Hallitse
 • Napauta luettelosta Lisää kortti Passbookiin
 • Olet valmis! Tarkista Passbook-sovelluksesta, onko Starbucks-kortti lisätty siihen

Jos lisäät kortin ensimmäistä kertaa (tai lisäät uuden kortin), saat todennäköisesti kysyä, pitäisikö kortti lisätä passikirjaasi. Kun valitset OK, kortti lisätään myös Passbookiin.

2. Walgreens

Walgreensilla on Balance Rewards -ohjelma, ja jos huomaat lääkkeitäsi täältä usein, sinulla on mahdollisuus säästää muutamalla alennuksella. Mielenkiintoista on, että sovellus tarjoaa tavan pitää ne kaikki Passbook-sovelluksessa. Walgreens tarjoaa tukea Passbookille. Lisäksi Passbook-viivakoodin avulla voit myös ladata huumeita välittömästi.

Lataa Walgreens

Kuinka lisätä Walgreens Balance Rewards Passbookiin

 • Avaa Walgreens-sovellus
 • Napauta Palkinnot-vaihtoehtoa
 • Luo korttisi (Balance Rewards) ja saat vaihtoehdon Lisää passikirjaan
 • Napauta Lisää passikirjaan ja olet valmis!

3. United Airlines

Jos varaat lippuja UA: han, saat nämä maihinnousukortit Passbookiin seuraamaan tilaa ja tyhjentämään tien tarkastajan läpi. Yhdysvaltain lentoyhtiö lisäsi Passbook-tuen takaisin viime vuoden lokakuussa, ja melko monet käyttäjät ovat hyötyneet siitä. Tarvitset sovelluksen, jotta tämä voidaan tehdä.

Lataa United Airlines

Kuinka lisätä United Airlinesin matkustuskortti Passbookiin

 • Sisäänkirjautuminen UA-sovelluksen kautta käyttäen lipputietojasi
 • Kun olet tehnyt tämän, valitse Lisää passikirjaan.
 • Napauta nyt seuraavalla näytöllä Lisää-painiketta, jolloin lennolle pääsyn lippu lisätään Passbook-kirjaasi

4. Kohde

Mitä on vähittäiskauppa ilman Targetia? Okei, se ei välttämättä kaiku kaikilla, mutta jos käytät Target-sovellusta ja yrität hallita Target-mobiilikuponkejasi, pidät todennäköisesti siitä, että Passbook-tuki on olemassa. Voit pitää kaikki Target-kuponkisi Passbook-sovelluksessa helppoa käyttöä varten. Jälleen tarvitset Target-sovelluksen saadaksesi pallon liikkumaan.

Lataa Target

Kuinka lisätä kohde Passbookiin

Kohde-sovelluksessa:

 • Lisää / luo tili Target-sovellukseen
 • Mene lähistöllä olevaan paikalliseen Target-myymälään
 • Siirry kaupan Kupongit-osioon ja kerää ne
 • Palaa nyt tiliisi (Oma kohde)
 • Valitse sitten Kupongit-kohdasta Mobiilikupongit
 • Selaa kuponissa alaspäin ja napauta sitten Lisää passbookiin.
 • Sinua pyydetään avaamaan linkin valintaikkuna: napauta Avaa ja Passbook-sovellus tunnistaa ja lisää kuponin automaattisesti. Tehty!

5. Fandango

Fandango osuu otsikoihin tänä talvena, kun Siri sai tarpeeksi älykkyyden päästä Fandangoon. Joka tapauksessa Fandango oli tarpeeksi älykäs tukemaan Passbookia iPhonessa, joten jos varaat elokuvalippuja Fandangon kautta, voit todennäköisesti käyttää Passbookia niiden tallentamiseen myöhempää käyttöä varten.

Lataa Fandango

Kuinka lisätä elokuvalippuja Fandangosta Passbookiin

 • Kun olet ostanut elokuvalipun, siirry vahvistussivulle
 • Nyt pitäisi olla vaihtoehto Lisää Passbookiin. Napauta tätä
 • Tämä käynnistää Passbook -sovelluksen automaattisesti ja lisää lipun Passbookiin

6. American Express

Jos et ole kovin tyytyväinen kolmansien osapuolten kavereisiin, kuten Square, käsittelee rahaa / korttia, olet todennäköisesti kuin minä. AmEx tarjoaa asiakkailleen toteuttamiskelpoisen ratkaisun. AmExin Passbook-ominaisuuden avulla saat reaaliaikaisia ​​päivityksiä korttisi tapahtumista. Melko hieno ja turvallinen tapa pitää korttiasi ja tapahtumiasi seurattuna.

Passbook-sovellus toimii periaatteessa kuin KeyRing, mutta Passbookin avain on se, että se voi tehdä sijaintiin perustuvia asioita ja reaaliaikaisesti. Tietenkin nämä ovat ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä muutamassa muussa sovelluksessa. Mutta jos sinulla on Passbook ja käytät sitä, tunnet itsesi todennäköisesti järjestäytyneemmäksi joka kerta, kun sinun on haettava käytettävät kupongit tai näytettävä lippu.

Lataa American Express

Kuinka lisätä AmEx Passbookiin

 • Käy osoitteessa amexpassbook.com Safarin kautta iPhonessa
 • Täytä tiedot ja noudata ohjeita

7. TicketMaster

Etsitkö elokuvaa tänään? Vain tietyissä paikoissa TicketMaster-liput voidaan skannata suoraan iPhonesta. Varmista, että paikassa, johon olet menossa; nuo ihmiset eivät paheksu kulmiaan tai sano ei, kun näytät heille iPhoneasi nähdäksesi elokuvan. TicketMasterin sovelluksella voit tallentaa sovelluksen kautta ostamasi liput Passbook-kortiksi. Jos ostamassasi lipussa näkyy matkapuhelimen viivakoodi, se tarkoittaa, että sinun on tallennettava se Passbookiin ja käytettävä sitä elokuvassa.

Lataa TicketMaster

8. AMC

AMC-tynkä on melko suosittu. Kuulen, ja jos olet yksi niistä, jotka käyttävät niitä, he ovat kiinnostuneita pitämään ne Passbookissa käytettäväksi. Huomaa, että sovellus ei anna sinun tallentaa matkapuhelimeesi varattuja lippuja Passbook-korteina. Sinulla on Fandango siitä. Jos kuitenkin haluat seurata AMC-tukiasi, sinulla on Passbook, joka auttaa sinua tekemään juuri sen.

Lataa AMC

9. Lufthansa

Jos lennät Lufthansalla - usein tai satunnaisesti - ja haluat, että maihinnousukortti iPhonessa on turvallisesti työnnettynä Passbook-sovellukseen, olet saanut sen. Varaa liput heidän sovelluksestaan ​​/ verkkosivustoltaan ja voit sitten avata Passbook-linkin suoraan iPhonellasi. Se tallennetaan Passbook-sovelluksen passina.

Lataa Lufthansa

10. Pass2U-lompakko

Matkustamisen kanssa reppu tai menossa juhlaillalle, lompakko täynnä kortteja ei tietenkään ole minun tyyppiäni. Passbook Manager Pro tarjoaa parhaan ratkaisun korttien kuljettamiseen iPhonessa. Napsauta ja skannaa korttisi ja se on valmis. Rekisteröintiä ei vaadita, lataa sovellus ja aloita sovelluksen käyttö. Sitä on helppo käyttää; täällä voit helposti luokitella korttisi erityyppisiin.

Korttien tiedot ovat täysin turvallisia, eikä kukaan muu kuin sinä voi koskaan käyttää niitä. Itsetuho-ominaisuuden avulla kaikki tietosi poistetaan turvallisesti, jos joku saavuttaa eniten epäonnistuneita kirjautumisyrityksiä. VipCardilla rahasi pysyvät turvassa.

Hinta: Vapaa

Lataa Pass2U-lompakko

Uusimmat viestit