Parhaat iPhone 6 Plus -kotelot jalustalla vuonna 2021

Jos sinulla on iPhone 6 Plus, oikean kotelon valitseminen vaikeutuu. Ihanteellinen tapaus riippuu prioriteeteistasi ja siitä, miten käytät puhelinta. Alkaen ohuista suojakoteloista raskaisiin jäykkiin koteloihin, sinulla on tarpeeksi vaihtoehtoja markkinoilla. Puhelimen suojaamisen ja pitämisen lisäämisen lisäksi kotelo voi täyttää myös muut käyttötarkoitukset. Monipuolinen kotelo voi toimia monin tavoin, mikä auttaa sinua käyttämään puhelinta joustavasti kaikissa olosuhteissa.

Esimerkiksi kotelo voi täyttää muun selkänojan saadakseen täysin tasaisen takaosan; kotelo korotetulla kehyksellä voi auttaa sinua lepäämään puhelimen kasvoillaan. Samoin Kickstandin koteloiden uusin versio voi tehdä puhelimesi käytöstä miellyttävämmän nykypäivän kiireisessä maailmassa. Kurkista, mitä seuraavat parhaat iPhone 6 Plus -tukikotelovaihtoehdot voivat tarjota sinulle.

1. ZVEdeng

ZVEdeng on tehnyt innovaatiota jalustojen suunnittelussa. Toisin kuin muut perinteiset jalustalla varustetut kotelot, tämä auttaa pitämään iPhonea takana olevan sormihihnan läpi. Sama sormihihna muuttuu jalustaksi hieman säätämällä.

Tämä ZVEdengin jalustan kaksoistoiminto erottaa sen muista jalustalla varustetuista tapauksista. Magneettinen taitettava jalusta on mukava lukea, katsella elokuvia / televisiota, pelata pelejä, selata verkkoa ja käyttää FaceTimeä.

USP: Takana oleva sormihihna

Tutustu Amazoniin

2. Kaapeli ja kotelo

Kaapeli ja kotelo ovat lisänneet tyyliä jalustakotelon vahvuuteen. Löydät tämän jalustan seitsemästä huomiota herättävästä väristä. Voittamalla muita halpoja tapauksia tämä on monipuolisin tapaus ja mainostetaan vaikeimmaksi pudotuksiksi luokitelluksi tapaukseksi.

Jos asut aktiivisesti, voit luottaa tähän jalustaan, koska kotelo tarjoaa maksimaalisen suojan ja näyttää silti hyvältä.

USP: Suunniteltu aktiiviseen elämään

Tutustu Amazoniin

3. Aduro

Mikään ei ole kuin ohut jalusta. Aduro on hajonnut tämän myytin julkaisemalla iPhone 6 Plus -puhelimen kotelon ja kotelon. Tässä kotelossa on kumitettu rakenne suojaa ja helppo tarttua.

Aduron kuorikotelon kansi on varustettu jalustalla handsfree-katseluun. Voit säätää jalustaa pysty- tai vaakatilassa nauttien videoiden katselusta ja FaceTime-videopuheluista.

USP: Kumipintainen rakenne

Tutustu Amazoniin

4. Vena

Vena on suunnitellut kauniin jalustakotelon iPhone 6 Plus -puhelimeesi. Tässä tapauksessa yhdistyvät myös lompakkokotelon toiminnot. Yllättäen kotelo näyttää puskurinkotelolta, mutta se toimii kuin lompakko-cum-jalusta.

Kotelon takaosasta löydät piilotetun korttipaikan, johon voit tallentaa kolme luotto- tai maksukorttia. Tässä korttipaikassa on taitettava kansi, jota voidaan säätää useisiin kulmiin. Tämän monikulmaisen magneettilukon avulla voit katsella videoita ja elokuvia erittäin mukavasti.

USP: Tarkka käsityötaito

Tutustu Amazoniin

5. Incipio

Venon tavoin Incipio on myös integroinut kortinhaltijapaikan jalustaan. Tämän piilotetun helmen avulla voit tallentaa kolme korttia, henkilötodistusta tai käteistä. Samalle kannalle Incipio on rakentanut jalustan. Jos et halua käyttää tätä jalustaa, kortinhaltijan taitto voi olla hyvä korvike.

Koko kotelo näyttää edestä puskurinkotelolta; kun katsot takaosaa, löydät jalustan ja kortinhaltijan kotelon. Tämä kolme yhdessä -rakenne pitää kotelon ohuena, jotta voit helposti siirtää puhelimesi taskuusi.

USP: Hybridi

Tutustu Amazoniin

6. Kolikko

Coosin on käyttänyt patentoitua muotoilua tämän lompakkokotelon valmistamiseen korttipaikalla. Metallin kova pinta on maalattu muovisuihkulla erityisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Voit avata ja sulkea lompakkokotelon helposti sekä poistaa ja asettaa kortit.

Kun avaat lompakkokotelon, teline tulee ulos. Voit käyttää sitä jalustana elokuvien, videoiden, diaesitysten jne. Katseluun. Coosin on onnistunut pitämään profiilin ohuena. Lisäksi kotelo on muotoiltu tarkasti, koska pääset nopeasti kaikkiin olennaisiin portteihin ja painikkeisiin.

USP: Herkät painikkeiden kannet

Tutustu Amazoniin

7. Pelikaani

Pelican esittelee kestävän jalustakotelon iPhone 6 Plus -puhelimeesi. Tässä tapauksessa TPR- ja PU-kumi kiertää iskujen ja iskujen absorboimiseksi. Nyt vahingossa tapahtuvat pudotukset eivät koskaan pelota päivänvaloja sinusta.

Pelican on onnistunut säilyttämään ohuen profiilin pehmeällä kosketuksella ylimuotilla, jota on mukava pitää. Lisäksi kotelo ei liu'u pinnoilta.

USP: Kestävä kansi

Tutustu Amazoniin

8. Spigen Tough Armor

Yksi Spigenin koteloista on yksi johtavista iPhone-koteloiden valmistajista. Se on suunniteltu antamaan puhelimellesi äärimmäisen suojan tyylikkäällä tavalla. Se on kova tapaus, joka tarjoaa suuren iskunvaimennuksen.

Tämä kova panssarikotelo koostuu kaksoiskerroksista, jotka koostuvat kestävästä tietokoneesta ja joustavasta TPU: sta. Siinä on 4-pisteinen takasuoja, joka suojaa takakerrosta nostamalla sen pinnan yläpuolelle.

Kotelon takaosaan on kiinnitetty erittäin kestävä, taitettava jalusta. Se mahdollistaa videoiden mukavan handsfree-katselun puhelimessa kahdessa eri kulmassa.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

9. Kitoo

Tämä Kitoon kestävä kotelo voi tarjota luotettavan suojan älypuhelimellesi kaikissa vaaroissa. Siinä on tehokas kotelo, jossa on kestävä ulkopinta ja iskunkestävä sisustus.

Liukastumisen estävän ulkokuoren ansiosta kansi tarjoaa myös tarvittavan pidon. Suojauksen lisäksi Kitoossa on taitettava jalusta, joka tukee mediaaikaa mukavammalla katselukulmalla.

Lisäksi Kitoossa on tonnia eloisia värejä, jotta se voi tulla mukavasti toimeen seikkailunhaluisten aikojen kanssa.

USP: Poikkeuksellisen kestävä kotelo

Tutustu Amazoniin

10. Croazhi

Croazhi on valmistanut yksinkertaisen jalustakotelon, jolla on petollinen ulkonäkö. Ensi silmäyksellä et löydä jalusta; kuitenkin kotelon pohjaa kohti on jalusta. Huomaa, että jalustan aukossa on viistetty muotoilu, joka on helppo käyttää ja antaa enemmän vakautta.

Erityinen hämähäkinverkko varmistaa lämmön haihdutuksen ja pitää puhelimesi viileämpänä. Croazhi on yhdistänyt harjatun metallin ja hiilikuiturakenteen luodakseen tämän näyttävän jalustakotelon upean muotoilun.

USP: Seitti suunnittelu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Yhteenvetona…

Kickstand-kotelot ovat lujia. Yleensä ne ovat isoja, mutta jos valitset joitain johtavia tuotemerkkejä, löydät ohuet kotelot jalustoilla. Olemme hankkineet kaikki suositut tuotemerkit, jotka valmistavat korkealaatuisia jalustakoteloita.

Haluat ehkä tutustua muihin iPhone 6 Plus -lisävarusteisiin:

  • Parhaat iPhone 6 Plus -nahkakotelot
  • Parhaat iPhone 6 Plus -vyöklipit
  • iPhone 6 Plus Glass -näytönsuojat
  • Parhaat iPhone 6 Plus -vedenkestävät kotelot

Minkä iPhone 6 Plus -jalustan haluat ostaa? Jaa ajatuksesi ja palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit