Kuinka muuntaa videot iPad-muotoon ilmaisilla iPad-videomuuntimilla

Videotiedostojen muuntaminen iPadille ei ole kovin vaikeaa. Itse asiassa, lukemattomien ohjelmistojen ja palveluiden avulla, koko asiasta on tullut todella helppoa.

Tavalliset ja suositut videoformaatit eivät sovi Applen perintöön. Joten kukin iOS-laitteistasi voi toistaa vain tietyn tiedostomuodon - olipa se sitten video tai ääni - joka luodaan, kun synkronoit musiikkisi ja videosi iTunesin kautta. Vaikka äänen tuki on erinomaista, videoiden kohdalla alat ymmärtää, että iTunes ei ole kaikki valta.

Kun yhä useammat videomuodot jaetaan ladattavaksi sisällöksi verkossa, olet todennäköisesti huomannut, että tällä hetkellä oleva video ei ole yhteensopiva iPadin kanssa.

Mitä hyötyä on siitä, että sinulla on upea laite, mutta et voi toistaa juuri lataamaasi videota? Siellä videon muuntaminen tulee kuvaan.

Kuinka muuntaa videot iPadin muotoon muuntimien avulla

Videomuuntimet ovat todennäköisesti paras ja helpoin tapa muuntaa videotiedostot iPad-muotoon. Tietenkin tämä tarkoittaa, että sinun on löydettävä sopiva. (luettelo on annettu alla).

Koska käytettävissä on paljon videomuuntajia, tässä on mahdollista luetella vain yleinen ohje. Kaikkien alla lueteltujen videomuuntimien perusperiaate on sama, joten tässä mennään:

  • Asennat haluamasi videomuunnin tietokoneellesi
  • Lisää sitten muunnettavat videotiedostot. Suurin osa muuntimista tunnistaa videotiedostot lähes kaikissa muodoissa
  • Kun olet lisännyt videotiedostot, seuraava vaihe vie muuntomuodon sivulle: yksinkertaisesti sanottuna valitse laite, jolle haluat videon muunnettavan. Meidän tapauksessamme se on aina iPad
  • Jatka vain ja anna muuntamisen tapahtua. Kun olet valmis, voit käyttää iTunesin tiedostoa synkronoimaan sen iPadisi kanssa. Voila!

# 1. Käsijarru

Jos etsit yksinkertaista ratkaisua, jossa "lisäät videotiedoston ja napsautat Muunna!" ja olet valmis, HandBrake on ratkaisusi. Se on avoimen lähdekoodin työkalu, joka on suunniteltu muuttamaan melkein kaikki videoformaatit mihin tahansa valitsemaasi muotoon. Lisäksi HandBrake toimii saumattomasti sekä macOS: ssä että Windowsissa.

ladata

# 2. AVC

AVC (mikä tahansa videomuunnin) on toinen niistä nopeista videomuuntimista, joita todennäköisesti kaipaat, koska se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Käyttäjät ovat ilmoittaneet jatkuvasta menestyksestä tämän muuntimen kanssa, kun he yrittivät muuntaa videoita iOS-laitteelle.

Kyky tukea yli 100 tulo- ja 160 lähtöformaattia tekee siitä monipuolisen. Lisäksi se tarjoaa 100% häviöttömän laadun ja tarjoaa myös NVIDIA NVENC -nopeutetun koodauksen. Viimeisenä voit käyttää sitä Mac- ja Windows-tietokoneissa.

ladata

# 3. iSkysoft

Halusitpa pakata leikkeet, muuntaa videosi, ääni- tai DVD-tiedostosi moitteettomasti, iSkysoft on saanut sinut täysin peitetyksi. Yhteensopivuus yli 150 formaatin kanssa (mukaan lukien 4K- ja VR-videoformaatit) tekee siitä huippuluokan vedon.

Kehittäjä lisää jatkuvasti uusien muotojen tukea usein, joten on todennäköistä, että et koskaan törmää yhteensopimattomuusongelmiin. Jopa 90-kertainen muunnosnopeus ja nolla laatu parantavat sen mainetta entisestään.

Lisäksi voit muokata videoita iSkysoftin avulla. OS-tuen osalta tämä videomuunnin toistaa hienosti Macin ja Windows PC: n kanssa.

ladata

# 4. Movavi

Movavi mainostaa videoiden muuntamista salamannopeasti. Testattuani tämän ohjelmiston voin sanoa, että sillä on laatu tukemaan korkeita vaatimuksiaan.

Eräkäsittelytoiminnon ansiosta voit käsitellä vaivattomasti monia tiedostoja kerralla. Toinen tämän ohjelmiston merkittävä piirre on, että se ei vahingoita videoidesi laatua (edes 4K). Vielä parempi, sovellus tarjoaa myös nopean muokkauksen ja sujuvan pakkaamisen. (yhteensopiva sekä macOS: n että Windowsin kanssa)

ladata

# 5. Ilmainen Video Converter Wondersharelta

Wondershare on tunnettu erittäin arvostettujen ohjelmistojen valmistamisesta. Ja sen videomuunnin Macille ja Windowsille on saanut kaikki ominaisuudet, jotta ne olisivat samanlaisia ​​kuin alan parhaat.

Sovelluksessa on tehokas erämuunnosominaisuus, jonka avulla voit muuntaa useita videoita haluamaasi muotoon. Lisäksi voit käyttää sitä myös DVD: n ja äänen muuttamiseen haluttuun muotoon vahingoittamatta laatua.

Vielä parempaa, Wondershare-videomuunnin pystyy suorittamaan videon muokkaamisen, näytön tallentamisen ja jopa hauskojen GIF-kuvien tekemisen sosiaalisten sivustojen jakamista varten.

ladata

Älä missaa:

  • Kuinka siirtää videoita iPadiin tietokoneelta
  • Parhaat videosoittimen sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat MKV Player -sovellukset iPadille

Haluatko saada kiinni enemmän tällaisista ohjeista?

Uusimmat viestit