Parhaat iPhone 7 Plus -puskurikotelot vuonna 2021

Ei ole mikään yllätys, että 5,5 tuuman iPhone 7 Plus on myynyt suurimman kilpailijansa - 4,7 tuuman mallin pitkällä marginaalilla. 3 Gt: n RAM-muistilla ja paljon puhutulla kaksoiskameralla, joka on ollut kakun kuorrutus ja suurin väkijoukko, phablet on vihdoin läpäissyt happotestin lentävillä väreillä.

Kun olet pannut kätesi erittäin tyylikkääseen phabletiin, sinä leikkisit ajatuksella ostaa kiva kotelo, eikö niin?

Olemme jo laatineet kattavimman luettelon parhaista iPhone 7 Plus -koteloista ja karkaistusta lasista valmistetuista näytönsuojuksista, ja nyt olemme tutkineet puskurikoteloa. Erityisesti he ovat täysin valmistautuneet olemaan parissa ultrasuuren phabletin tyylikkyyden kanssa. Haluatko kiinnittää huomion näihin tyylikkäisiin puskureihin? Nyt sitä mennään!

1. Mateprox

Tyylikäs on oikea sana kuvaamaan tätä Mateprox-puskurikoteloa iPhone 7 Plus -puhelimeesi. Tämä raskas kotelo suojaa laitettasi naarmuilta ja iskuilta. Sen pehmeä kuminen TPU-puskuri voi absorboida iskuja ja pudotuksia ja pitää iPhonen turvallisena.

Se on ohut ja selkeä korostamaan iPhonen teräviä ominaisuuksia. Näytä premium-laitteesi todellinen väri ja kauneus. Tämän kotelon ihastuttavuus ei koskaan piilota voimaa, koska voit tuntea sen iskuja vaimentavat TPE-materiaalit integroituna kestävään kirkkaaseen PC-takana olevaan.

Hinta: $ 14,49 Amazonista, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

2. KOTELO Ares

SUPCASE Ares on valmistettu naarmuuntumattomasta materiaalista. Se on kevyt ja siinä on ohut muotoilu. Kohotettu kehys suojaa näyttöä naarmuilta antamatta sen koskettaa maata, kun se asetetaan kuvapuoli alaspäin pintaan.

Pääset helposti laitteen portteihin ja painikkeisiin. Tukeva rakenne antaa sille kestävyyden pitkään. Tätä puskurikoteloa on saatavana useina väreinä.

Hinta: 19,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 3. Matone

Kristallinkirkas kotelo auttaa sinua esittelemään arvostettua omaisuuttasi - iPhone 7 Plus. Matonen puskurikotelo sopii tarkasti iPhoneen ja suojaa puhelimesi näyttöä ja kameraa, kun korotetut kehykset nostavat näyttöä ja kameraa. Matone on suunnitellut tämän tapauksen täydellisesti, jotta käyttäjät voivat käyttää iPhonen tärkeitä portteja ja painikkeita.

Tämä kevyt ja ohut kotelo on erittäin kirkas. TPU-materiaali tarjoaa koteloon kaivatun joustavuuden. Tämän kotelon kulmissa on ylimääräinen suojaus, jotta iPhone on suojattu putoamisilta ja iskuilta.

Hinta: 7,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 4. Torras

Kaksi asiaa tässä asiassa on vaikuttanut minuun: muodonmuutos ja ei kuplia. Torrasin puskurikotelo halaa tiukasti iPhoneasi, kun asennat sen. Pehmeä päällystetty kehys ei muutu edes useiden asennusten ja irrotusten jälkeen.

Kotelo on yhteensopiva langattoman latauksen kanssa; kiinnitä kotelo iPhoneen ja aseta se langattomalle latausalustalle. 1 mm: n irtotavarana tämä kotelo on erittäin kevyt ja ohut.

Hinta: 11,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen aikaan.

Osta se Amazonilta

# 5. Huffii

Huffii-puskurikotelo on valmistettu hienoimmista polykarbonaatti- ja TPU-materiaaleista. Kahdella pudotussuojakerroksella tämä puskurikotelo voi kestää kaikki haasteet suojautuakseen iskuilta. Korotetut kehykset toimivat ihanteellisena suojana näytölle. Ohut muotoilu tekee sopivasta parista älypuhelimesi kanssa.

Hinta: 8,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 6. RhinoShield CrashGuard

RhinoShield CrashGuardissa on sotilaslaatuinen pudotussuoja, joka pitää iPhonen suojattuna pudotusten vaikutuksilta. Kova polykarbonaattirakenne kestää kuoppia.

Matta rakenne tarjoaa paremman pidon, jonka avulla voit pitää laitetta kätevästi. Ohut profiili näyttää vaikuttavalta laitteellasi, jotta se voi näyttää tyylikkyydeltään. Lisäksi puskurikotelo on saatavana 13 eri värillä, jotta voit valita täydellisen kumppanin älypuhelimeesi.

Hinta: 24,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 7. BAISRKE

BAISRKE on onnistuneesti sekoittanut kaksi väriä yhteen puskurikoteloon. Tämä on BAISRKEn suunnittelijoiden ainutlaatuinen saavutus. Suunnittelun yksinkertaisuus antaa laitteellesi luonnollisen kauneuden.

Suojaamiseksi BAISRKE on käyttänyt kovaa muovia ja pehmeää kumimaista TPU-materiaalia. IPhonesi on täysin suojattu takaa ja sivuilta; tämän kotelon korotetut reunat suojaavat puhelimen näyttöä ja kameraa.

Hinta: 7,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 8. Anuck

Anuck on valmistanut tämän puskurikotelon silikonigeelikumista, joka antaa kotelolle joustavuutta. Voit nopeasti asentaa ja irrottaa kotelon pyyhkiäksesi pölyn puhelimesta. Tämä iskunkestävä kotelo on yhteensopiva iPhone 7 Plus: n kanssa, koska se ei jätä kuplia.

Vaikka kotelo on ohut, se sopii tiukasti iPhonen runkoon ja suojaa laitettasi. Silikonityyny kestää naarmuja, pudotuksia, kolhuja ja iskuja. Liukastumisen estävä rakenne estää puhelinta liukastumasta kädestäsi.

Hinta: 9,49 dollaria Amazonista tämän kirjoituksen aikaan.

Osta se Amazonilta

# 9. Spigen Neo -hybridikide

Neo Hybrid Crystal -puskurin kotelo on pohjustettu näyttämään rikkaalta. Antaa erittäin hoikka ulkonäkö, se voi vaivattomasti hurmata phablet.

Kaksikerroksinen, kirkas joustava TPU-kuori ja kova PC-puskuri vahvistavat sen riittävän vahvaa suojaamaan vahingossa tapahtuvilta putoamisilta. Korotettu huuli tarjoaa tarvittavan suojan näytölle tyhjästä. Neo Hybrid Crystal -puskuria on saatavana kuudessa kauniissa värissä.

Hinta: 24,99 dollaria [16,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

# 10. ANSIWEE

ANSIWEE on tehnyt kestävän kotelon TPU- ja PC-materiaaleista. Tämän kotelon valmistaja on kiinnittänyt erityistä huomiota kulmasuojaukseen, ja siksi ANSIWEE on lisännyt ylimääräistä materiaalia neljään kulmaan. Tämä pitää puhelimesi vartioituna, vaikka se pudotettaisiin vahingossa.

Tämän kotelon joustava muotoilu antaa sinun käyttää puhelimesi kaikkia portteja ja painikkeita nopeasti. Painikkeet ovat erittäin herkkiä, joten sinun ei pitäisi painaa niitä kovasti. ANSIWEE on tehnyt viljavaivoja leikkaamaan aukkoja tässä tapauksessa; Voit liittää salamakaapelin ilman vaivaa.

Hinta: 7,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen yhteydessä.

Osta se Amazonilta

Viimeinen sana

Toivon, että nämä puskurikotelot ovat pystyneet kestämään odotuksesi. Tukeva rakenne yhdistettynä tarkkoihin aukkoihin ja trendikkääseen muotoiluun ne ovat ohuita mutta erittäin suojaavia. Minkä puskurikotelon valitset iPhone 7 Plus -puhelimeesi? Olisin iloinen saadessani tietää sen nimen.

Et halua jättää väliin:

  • Parhaat iPhone 7 Plus -näytönsuojat
  • iPhone 7 Plus jalustakotelot
  • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot

Uusimmat viestit