Parhaat kirjoitussovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Apple-tuotteet sopivat erinomaisesti kirjoittamiseen sekä kotona että tien päällä. IPad-valikoima sisältää monia sovelluksia tekstin muokkaamiseen, kun taas iPhonen käyttäjät voivat hyötyä suuresta valikoimasta helppokäyttöisiä kirjoitustyökaluja. Lisäksi monet heistä antavat kirjoittajien olla hieman luovia ja keskittyneitä, koska heillä on kaikki vaaditut toiminnot. Tämä artikkeli tuo sinulle luettelon parhaista kirjoittamiseen tarkoitetuista iPhone- ja iPad-sovelluksista, jotka auttavat olemaan tuottava ja keskittynyt iPhonen tai iPadin avulla.

1. Google-dokumentit

Joten kuinka kauan voit pitää sovelluksen poissa näkyvistä, joka sijoittuu tuottavuusluokan 2. sijalle ja saa huikeat 4,8 tähteä yli miljoonasta arvioinnista? No, puhun Google-dokumenteista, joita suurin osa teistä olisi törmännyt jossain vaiheessa.

Mikä antaa sovellukselle edun moniin muihin vastaaviin verrattuna, on integrointi Google Suiteen. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää tätä sovellusta yhteydenpitoon ja yhteistyöhön tiimisi kanssa saumattomasti Gmailin, Driven, Kalenterin ja muun ansiosta. Lisäksi sinun ei tarvitse poistua sovelluksesta käyttääksesi Google-hakua.

Toinen ominaisuus, joka tekee Docsista niin kätevän, on erilaisten tiedostomuotojen tuki, jonka avulla voit käsitellä eri tiedostoja helposti. Lisäksi se toimii myös offline-tilassa, jotta voit suorittaa tehtävän keskeytyksettä.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Microsoft Word

Microsoft Word on suosittu asiakirjojen luomissovellus iOS: lle. Ja aivan oikein, koska sovelluksella on hallitseva läsnäolo eri alustoilla, kuten Windows, Android, macOS ja paljon muuta.

Ominaisuuksista puhuttaessa Microsoft Wordilla on joukko hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät asiakirjojen luomisesta melko yksinkertaisen. Laajan kokoelman ammattimaisesti suunniteltuja malleja voit luoda erilaisia ​​asiakirjoja, kuten kirjeitä, blogeja ja tehtäviä.

Lisäksi siinä on joitain käteviä muotoilu- ja asetteluvaihtoehtoja, joiden avulla voit suunnitella asiakirjasi siististi. Eikä siinä kaikki, Word antaa sinun tehdä yhteistyötä kavereidesi kanssa myös projekteissa, jotta kaikki voivat työskennellä saumattomasti.

Hinta: Ilmainen, (Office 365 Home - 74,990 dollaria)

ladata

3. Evernote

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Evernote, tähtien muistiinpanosovellus, joka tekee tämän tehtävän helpoksi. Se mahdollistaa muistiinpanojen, valokuvien, asiakirjojen ja muun tyyppisten tiedostojen järjestämisen tietyiksi muistikirjoiksi, joihin pääsee myöhemmin käsiksi.

Evernote voi olla hyvä apulainen tien päällä oleville kirjoittajille, koska se on helppokäyttöinen ja mahdollistaa monenlaisten tekstidokumenttien luomisen multimediasisällöllä. Ehdottomasti paras muistiinpanosovellus tällä hetkellä.

Hinta: Ilmainen, (Premium - 4, 990 dollaria)

ladata

4. Sivut

Tätä sovellusta voidaan pitää Microsoft Word for iPad -sovelluksena ja jopa parempana. Se on mukava tekstinkäsittelyohjelma, jolla on laaja valikoima ominaisuuksia, mukaan lukien alaviitteet, tekstityyli, kuvat, 3D-elementit ja muut artikkelien kirjoittamiseen tarvittavat asiat.

Pages tarjoaa käyttäjälle myös valikoiman malleja eri asiakirjoille, jotka nopeuttavat prosessia, jos olet kiireessä. ICloudin käyttö varmistaa, että kaikki asiakirjat ovat turvallisia ja että niitä voi käyttää millä tahansa iOS-laitteella.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Sanakirja.com

Onko sinulla vaikeuksia löytää parhaita sanoja tekstissä? Tämä sovellus on sinulle, koska se on tehokas sanakirja ja sanasto, kaikki yhdellä alustalla! Se säilyttää kaikki kunnollisen sanakirjan toiminnot ja tarjoaa käyttäjälle ääntämisen ja valittujen sanojen merkityksen.

Toinen hieno vaihtoehto, jota käyttäjät arvostavat, on riimausvaihtoehto: jos tarvitset sanaa, joka riimii tekstissäsi olevien kanssa, sovellus voi tarjota sinulle sen! Tämä on loistava sovellus kaikenlaiseen kirjoittamiseen tien päällä ja on yhteensopiva iPadin, iPhonen ja Apple Watchin kanssa.

Hinta: Ilmainen, (Rhyming Dictionary Upgrade - 1,99 dollaria)

ladata

6. Werdsmith

Werdsmith ei ehkä ole monipuolinen, mutta se on erittäin tehokas kirjoitusohjelma. Mukana on viisi mukautettua teemaa ja paljon muotoiluvaihtoehtoja, joiden avulla voit kirjoittaa minkä tahansa artikkelin, kappaleen, runon tai tarinan tarvittavalla mukavuudella.

Voit luoda profiilisi ja jakaa mestariteoksesi helposti ystävillesi Facebookin, Twitterin ja muiden välineiden kautta. Tietosi varmuuskopioidaan automaattisesti pilveen, ja Touch ID suojaa ne edelleen.

Hinta: Ilmainen, (Poista raja - 2,990 dollaria)

ladata

7. Ulysses

”Ulysses” voi osoittautua kaivatuksi käsivarreksi sujuvaa purjehdusta varten. Sovellus on täysin varusteltu ja tarjoaa johdonmukaisemman ja kohdennetumman kirjoituskokemuksen.

Sisäänrakennettu tekstieditori tarjoaa sinulle täydellisen vapauden muokata tarinasi helposti. Siksi voit käyttää enemmän aikaa kirjoittamiseen.

Mitä kirjoitat, se on tallennettu sisäiseen kirjastoon, jotta voit käyttää sitä helposti. Kaiken kaikkiaan voit viedä asiakirjasi useissa muodoissa, mukaan lukien PDF, Microsoft Word tai jopa e-kirjat.

Hinta: Ilmainen, (Kuukausitilaus - 4,99 dollaria)

ladata

8. IA Writer

Toinen tähtisovellus, jolla on joukko upeita ominaisuuksia iPadilla työskenteleville kirjailijoille, mukaan lukien häiriötön kirjoitusympäristö, muokattava näppäimistö ja tehokas editori. Se voi esimerkiksi korostaa sanoja, joiden sisällyttäminen saattaa olla heikkoa, ja tarjota sinulle valikoiman parempia valintoja.

Mukautettava näppäimistö on myös hieno työkalu, koska käyttäjä voi tehdä muutoksia perinteiseen näppäimistöön. IA-kirjoittaja on loistava kirjoittajille, koska se tarjoaa lopullisen kokemuksen kirjoittamisesta tien päällä.

Hinta: $8.99

ladata

9. Google Keep

Google Keep on paras vaihtoehto nopeaan, tehokkaaseen ja vaivatonta kirjoittamista varten. Sovellus avautuu hetkessä ja antaa sinun kirjoittaa muistiin ajatuksesi tai jopa tallentaa äänimuistion, jos et ole mielessä kirjoittamaan.

Voit värikoodata ja merkitä muistiinpanosi pitämään ne järjestyksessä ja kätevinä suurempien projektien parissa. Lisäksi se on melko monikäyttöinen, koska voit käyttää sitä luetteloihin, viestien luonnosteluun ja muuhun. Kaikki synkronoidaan saumattomasti pilven kanssa, jotta et koskaan menetä ajatusta tai ideaa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Kirjoitussuoja

Tärkeillä työkaluilla, kuten tekstieditorilla, on merkittävä rooli kirjoittaessasi tarvittavalla kululla. "Writing Shed" helpottaa kirjoittamistasi monien hyödyllisten työkalujen avulla. Haluatko kirjoittaa pitkän romaanin tai lyhyen runon, tästä sovelluksesta voi olla paljon apua. Voit jakaa työsi useisiin projekteihin löytääksesi tiettyjä asiakirjoja nopeasti.

Mahdollisuus luoda useita versioita mistä tahansa runosta tai tietystä kohtauksesta tarjoaa enemmän vapautta kokeilla. Konseptista riippuen sinulla on mahdollisuus rakentaa juoni tai merkki. Ylivoimainen tekstieditori varmistaa virheiden nopean löytämisen ja poistamisen ongelmitta.

Hinta: $9.99

ladata

Kirjoittajat, jotka työskentelevät iPadilla tai iPhonella, voivat käyttää yllä esitettyä sovellusten valintaa säästääkseen aikaa, tehostaakseen luovaa ajattelua ja tehdä muistiinpanoja ollessaan tien päällä tai kotona. Käytä niitä ja ole menestynein kirjailija.

Kirjautua ulos

Ota nämä kirjoitussovellukset iPhonelle testikierrokseksi parantaaksesi kirjoitustaitoa ja tuottavuutta. Jos olet ammattikirjailija, haluat kokeilla heitä säveltämään tarinasi missä ja milloin haluat. Jos olet aloittelija, näillä sovelluksilla voi olla tärkeä rooli taitosi parantamisessa.

Tykkää tämä artikkeli? Kerro meille näkemyksesi kommenteissa ja ole yhteydessä meihin saadaksesi lisää hyödyllisiä luetteloita iPhone-sovelluksista.

Uusimmat viestit