Valikoima iHomen parhaita iPhone 6/6 Plus -telakointiasemia

Applen uusimman ja teknisesti edistyneimmän iPhone-sarjan (6 ja 6Plus) julkaisemisen myötä joukko erilaisia ​​monikäyttöisiä telakoita on tullut kaupallisesti saataville. IHome-kelloradiotelakointiasemien valikoima tarjoaa sinulle jännittäviä ominaisuuksia yhdistämällä tärkeitä tehtäviä, kuten iPhonen lataaminen, musiikin soittaminen jne.

Tässä sarjassa on neljä mallia, jotka tarjoavat enemmän tai vähemmän samanlaisia ​​palveluita, jotka eroavat toisistaan ​​vain mitoiltaan ja esteettisyydeltään. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja näistä neljästä mallista ja siitä, miten ne voivat täydentää uusinta iPhoneasi.

Paras iHome-kelloradiotelakointiasema iPhone 6: lle ja 6 Plus: lle

# 1. iHome iPL23

IHomen iPL23-mallissa on joustava telakka, joka on salamaliittimen kanssa yhteensopiva. Tämän yhteensopivuuden ansiosta se lataa ja toistaa helposti iPhone 6: ta tai 6Plusia. Telakointiaseman avulla voit nyt herätä tai nukkua iPhonessa. On mahdollista ohjelmoida ja tallentaa kuusi FM-asemaa muistiin.

Stereo koostuu Hi-Fidelity-ohjaimista erityisesti suunnitelluissa Reson8-kaiutinkammioissa. Seurauksena on, että ne tuottavat räjähtävää, korkealaatuista ääntä. Automaattinen synkronointi -vaihtoehto auttaa asettamaan kellon iPhonen aikaan. Mahdollisuus lisätä tai vähentää varovasti hälytystä tai unen voimakkuutta vähentää vaikeuksia herätä ja nukkua.

USP: Reson8-kaiutinkammiot

Tutustu Amazoniin

# 2. Etusivu iDL44

Jos etsit hyvää äänenlaatua, valitse Home iDL44. Reson8-kaiutinkammioilla varustettu ääni tarjoaa vaikuttavan äänenlaadun. Kaksoishälytykset takaavat, että pysyt vauhdissa.

Sen lisäksi, että tämä telakka on suunniteltu lataamaan älypuhelinta turvallisesti, se on suunniteltu myös virittämään Apple Watchisi. Siistin muotoilunsa ansiosta se sopii erinomaisesti mihin tahansa kodin tai toimiston sisustukseen. Lisäksi voit valita iDL44: n kahdessa värissä, kuten gunmetal ja valkoinen / hopea.

USP: Erinomainen äänenlaatu

Tutustu Amazoniin

# 3. iHome iPL24

iPL24 on melkein linjassa sisaruksen iDL44: n kanssa. Se on pienikokoisempi ja pitää iPhonen vakaana latauksen aikana. Voit mukavasti tarkistaa uusimmat ilmoitukset ja olla vuorovaikutuksessa laitteen kanssa latauksen aikana.

Sen lisäksi, että se on älypuhelimesi pätevä laturi, se toimii myös tehokkaana laturina Apple Watchille. Joten voit käyttää tätä telakkaa sulauttamaan molemmat laitteesi yöllä täydellä mielenrauhalla. Reson8-tekniikan mukana sinulla on korkealaatuisen äänen ylellisyys, joka antaa elämääsi musiikkiin. Lisäksi voit valita iPL24: n kahdella värillä: ruusukulta ja harmaa.

USP: Kaksoishälytys FM-kelloradio

Tutustu Amazoniin

# 4. iHome iPL23 (2-in-1)

Toisin kuin yllä mainittu iPL23, tämä on pohjustettu olemaan kaunis laturi sekä iPhonellesi että Apple Watchillesi. Ominaisuuksien osalta se on yhtä hyvä kuin mikä tahansa iHomen iPhone-telakka.

Telakan mukana tulee FM-radio, jossa on kuusi esiasetusta, jotka voisit löytää riittävästi perustarpeisiin. Se on myös varustettu Reson8-tekniikalla, joka antaa tulivoimaa musiikkiin. Ja uniajastimen avulla voit nukkua rauhallisesti. Lisäksi tätä lataustelineä on kahta väriä, kuten musta ja valkoinen.

USP: Uniajastin

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Minkä merkittävien telakointiasemien joukosta olet valinnut älypuhelimeesi? Jaa arvokkaat panoksesi kommentteihin.

Kurkista myös näihin viesteihin:

  • Parhaat Bluetooth-kuulokkeet iPhone 6/6 Plus -puhelimelle
  • Autolaturit iPhone 6/6 Plus -puhelimelle
  • Parhaat virtapankit iPhone 6/6 Plus -puhelimelle
  • Parhaat autotelineet iPhone 6/6 Plus -puhelimelle

Uusimmat viestit