Parhaat kustannusten seurantasovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

IPhone tai iPad voi auttaa hallitsemaan elämäsi kaikkia puolia, mukaan lukien taloutesi. Suurten kirjojen päivät ovat menneet, sillä tekniikan avulla on helppo, kätevä ja tehokas hallita kassavirtaa sovelluksista, jotka on suunniteltu tekemään niin hyvin. Tietenkin ne ovat myös suojattuja ja suojaavat yksityisiä tietojasi. Joten mene eteenpäin ja kokeile näitä parhaita kustannusten seurantasovelluksia iPhonelle ja iPadille.

 1. Henkilökohtainen pääoma
 2. Minttu
 3. Laajenna
 4. Menojen seuranta
 5. PocketGuard
 6. XpenseTracker
 7. Kulutusbudjetti ja rahaseurain
 8. Taskukulut 6
 9. Wally
 10. Rahan rakastaja
 11. MISA MoneyKeeper

1. Toimittajan valinta - Personal Capital Finance -sovellus

Tässä on älykäs tapa seurata henkilökohtaista talouttasi ja suunnitella tulevaisuuttasi. Pidä kirjaa kaikista tileistäsi yhdessä paikassa, mukaan lukien 401k, IRA, sijoitukset, osakkeet ja jopa velat, kaikki hallintapaneelissamme. Tunne todellinen nettovarallisuutesi ja käytä palkittuja ilmaisia ​​työkaluja, kuten Eläkesuunnittelija, selvittääksesi taloutesi.

Voit myös puhua taloudellisen neuvonantajan kanssa henkilökohtaisen eläkeohjelman laatimiseksi. Se toimii ammattimaisena avustajana, joka auttaa sinua laatimaan budjetin ja noudattamaan sitä seuraamalla kulutustasi. Sen erottaa se, että se on ilmainen, mutta antaa sinulle yhdellä silmäyksellä erittäin perusteelliset taloudelliset otokset hallita rahaasi mielenrauhalla.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Rahapaja: henkilökohtainen talous ja raha

Rahanhallinnasta tulee yksinkertaista ja kiinnostavaa tämän johtavan kustannusten seurantaohjelman avulla iPhonelle ja iPadille. Se auttaa sinua seuraamaan kuukausikulut ja kuluttamaan älykkäämmin pitäen budjettisi mielessä.

Lisäksi se antaa sinulle yksilöllisiä taloudellisia neuvoja ja oivalluksia antaa sinulle kokonaisvaltaisen kuvan kassavirrastasi. Aloita asettamalla tavoitteet ja seuraa sitten kaikkia tilejäsi yhdessä paikassa. Se auttaa sinua tietämään kaiken kulutustottumuksistasi, luottopisteistäsi, nettovarallisuudestasi ja muusta. Lisäksi se on saatavana myös Apple Watchissa, joten olet avainasemassa taloudessasi tien päällä!

Hinta: Vapaa

ladata

3. Laajenna: Kuitit ja kulut

Tämä on kätevä sovellus yritys- ja henkilökohtaisten kulujen seurantaan. Voit skannata kuitit, seurata kassavirtaasi ja jopa varata matkoja sillä. Se on suunniteltu toimimaan henkilökohtaisena concierge-palveluna yritysvarauksiin ja rahanseurantaan.

Se koodaa ja lähettää yrityskulut helpottamaan hyväksymisprosessia ja synkronoituu automaattisesti kirjanpito-ohjelmistojen kanssa. Voit jopa saada Expensify-kortin lisäämään mukavuutta pyyhkäisemällä sitä aina, kun haluat suorittaa maksun.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria kuukausitilaukselle)

ladata

4. Menojen seuranta

Jos etsit yksinkertaista ja tehokasta tapaa seurata kulujasi tien päällä, tutustu tähän sovelluksen helmiin. Voit kirjata joka päivä tekemäsi tulot ja menot nähdäksesi lopullisen kassavirtaraportin viikon, kuukauden tai vuoden lopussa.

Parasta on, että se on uskomattoman intuitiivinen ja suoraviivainen ymmärtää. Sinun ei tarvitse tietää paljon rahoituksesta, jotta voit hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi voit ryhmitellä menosi luokkiin ja nähdä helposti taloutesi visualisoinnit.

Hinta: $2.99

ladata

5. PocketGuard: Raha ja budjetointi

Tartu henkilökohtaisen taloutesi hallintaan tällä ilmaisella sovelluksella, jolla on työkalut, joiden avulla voit hallita rahaa, suunnitella budjettia, seurata kuluja ja saavuttaa säästötavoitteita. Linkitä pankkitilit ja luottokortit pitämään välilehdet kaikesta yhdessä paikassa.

Lisäksi sovellus näyttää tarkalleen, kuinka paljon käytettävissä olevia tuloja sinulla on, jotta et koskaan ylitä mahdollisuuttasi. Voit jopa suunnitella tulevia maksuja älykkäillä laskumuistutuksilla ja muulla.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria Plus: lle)

ladata

6. XpenseTracker

XpenseTracker on toinen erinomainen vaihtoehto tallentaa kulut ja seurata niitä äärimmäisen kätevästi. Siinä on täysin muokattavat luokat, alaluokat ja maksutyypit, jotka helpottavat kulujen kirjaamista.

Tarpeestasi riippuen voit lajitella kulut päivämäärän, luokan, maksutyypin tai asiakkaan mukaan. Lisäksi tietojen syöttämisen yksinkertaistamiseksi se muistaa kunkin luokan viimeisen maksutyypin. Lopuksi se tarjoaa myös täydellisen ratkaisun mittarilukeman seuraamiseen.

Hinta: $4.99

ladata

7. Kulutusbudjetti ja rahaseurain

Värikoodaus tekee kaikesta parempaa, ja tämä iOS-kustannusten seurantasovellus tekee juuri sen. Se tarjoaa kauniin käyttöliittymän, jonka avulla voit hallita pieniä kassavirran yksityiskohtia ja samalla antaa sinulle suuren kuvan infografiikoilla ja tyylikkäillä kaavioilla.

Useiden valuuttojen tuki on kätevä myös matkustajille. Vielä parempi, Spendee antaa sinun tehdä myös mukautetun lompakon erityistilaisuuksia varten, jotta voit pitää välilehden kuluista vaivatta.

Hinta: Ilmainen (2,99 dollaria kuukausipreemille)

ladata

8. Taskukulut 6

Rahoitusohjelmisto, jota voit kantaa taskussa, on melko uskomatonta. Pocket Expense 6 auttaa sinua seuraamaan ja ymmärtämään myös rahaa. Sovellus on puhdas ja suoraviivainen hienoilla työkaluilla, kuten maksajan ja maksunsaajan hallinta, tapahtumahaku jne.

Lisäksi se tukee useita tilejä ja tilityyppejä. Se tarjoaa myös päivittäiset, viikoittaiset, kuukausittaiset, vuosittaiset ja yleiset tilastot. Sovellus tukee myös yötilaa, salasanasuojausta, täydellistä maailman valuuttaluetteloa ja varmuuskopiointia sekä palauttaa kaikki tiedot WiFi-yhteyden kautta.

Hinta: Ilmainen (1,49 dollaria kuukausipreemille)

ladata

9. Wally Smart Personal Finance

Wallyn avulla voit linkittää kaikki pankkitilit ja seurata kuluja automaattisesti. Sen avulla voit oppia kuluistasi eri luokkiin, kuten ruoka, kuljetus, viihde jne. Voit myös asettaa joustavia budjettijaksoja, jotka sopivat tavoitteisiisi. Ja mikä vielä parempaa on, että Wally antaa sinun asettaa budjetin kullekin luokalle.

Sen lisäksi, että sinulla on ystävällinen ja puhdas käyttöliittymä, sovelluksen avulla voit skannata, ladata ja liittää kuitteja, tehdä ostoslistoja suunnitellaksesi menojasi, asettaa muistutuksia maksuista ja jopa perustaa ryhmiä perheen ja ystävien kanssa.

Hinta: Ilmainen (9,99 dollaria kuukaudessa kulta)

ladata

10. Money Lover Expense Tracker

Kun olet määrittänyt sovelluksen, se pyytää tavoitteitasi, jotka haluat saavuttaa. Tavoitteisiin kuuluvat kulutustani seuraaminen, toisen henkilön kanssa käytetyn kulutuksen budjetointi, budjetointi kulutukseni, säästöjen seuranta jne. Uusien kulujen lisääminen on helppoa ja nopeaa. Sovellus tarjoaa myös lähettää sinulle päivittäisen muistutuksen asettamaasi aikaan. Tämä luo tapana lisätä tapahtumia joka päivä. Se on erittäin hyödyllistä.

Helposti luettavien raporttien, kuten kokonaiskustannukset, kokonaistulot, kulutus kunkin luokan mukaan tai odottavat laskut, avulla Money Lover auttaa sinua ymmärtämään, mistä rahasi tulevat ja mihin ne menevät. Voit myös yhdistää pankkitilisi ja nähdä kaikki pankkiraportit yhdessä paikassa. Paljon ominaisuuksia lukuun ottamatta sovellus salaa tietosi pankkitason suojauksella.

Hinta: Ilmainen (Money Love Plus 4,99 dollaria)

ladata

11. MISA MoneyKeeper

Tässä on toinen taloushallintasovellus, jonka avulla voit tallentaa tulosi ja kulut nopeasti ja helposti. Se tarjoaa sinulle selkeät tulo- ja kustannusanalyysiraportit, ja olet aina hallinnassa. Sen avulla voit asettaa rajoja kullekin luokalle, jotta et menisi yli laidan.

Sitten se muistuttaa sinua automaattisesti, kun kulutuksesi ylittävät rajan. Voit jopa hallita velkalainoja saadaksesi kokonaisvaltaisen kuvan tilanteestasi. Kaikki tietueesi synkronoidaan automaattisesti laitteiden välillä varmistaen turvallisuutesi ja yksityisyytesi.

Hinta: Ilmainen (1,49 dollaria kuukausipreemille)

ladata

Hallitse rahojasi näillä iOS-sovelluksilla!

Joten mikä on valitsemasi kustannusten seurantasovellus? Jaa alla olevissa kommenteissa. Haluat ehkä myös tarkistaa parhaat rahansiirtosovellukset.

Voit myös lukea nämä:

 • Parhaat CRM-sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Kuinka lähettää / vastaanottaa rahaa WhatsAppin avulla iPhonessa
 • Parhaat palkanhallinnan iPhone- ja iPad-sovellukset

Uusimmat viestit