Parhaat iPad Air -näppäimistökotelot vuonna 2020

Huippuluokan suorituskyvyn ansiosta iPad Air näyttää ehdottomasti yhdeltä parhaimmista työkaluista liike- ja ammattityöhön. Vaikka suurin osa tableteista pysyy kaukana, kun siirretään suurin osa työstä, jonka teet PC: llä / kannettavalla tietokoneella, iPad on jatkuvasti osoittautunut vahvaksi esiintyjäksi.

Mikään ei paranna iPad Air -kokemusta, kuten nahkakotelo, jonka avulla voit kuljettaa iPadiasi turvallisesti, samalla kun se tarjoaa paremman tavan kirjoittaa ja käsitellä asiakirjoja iPadissa. Muutama kuukausi sitten meillä oli markkinoilla vain kourallinen iPad Air -näppäimistökoteloita. Tänään meillä on melko paljon heitä.

IPad Air ei ole fyysisesti sama kuin vanhemmat iPadit. Se on ohuempi, kehykset ovat ohuempia ja se on "erilainen", minkä vuoksi monet vanhemmat iPad-kotelot eivät sovi täydellisesti iPad Airiin (5. sukupolvi).

Tässä on kokoelma 10 parasta iPad Air -näppäimistökoteloa markkinoilla. Olemme yrittäneet valita useista hintapisteistä, joten muista, että saat mitä maksat. Korkealaatuisemmat mallit, joissa on runsaasti ominaisuuksia ja laatustandardeja, ovat kalliita, mutta niiden arvoinen jokaisen käyttämäsi penniäkään.

# 1. YEKBEE

Tämän näppäimistökotelon taustavalaistut näppäimet on järjestetty tyylikkäästi, ja näppäinten avulla voit työskennellä iPad Airin kanssa työskennellessäsi öisin tai pimeillä lennoilla. Kolme kirkkaustasoa ja 1,5 mm: n avainliike tekevät siitä mukavan kirjoittaa.

Tämä näppäimistökotelo on ihanteellinen esitykseen, koska tämä näppäimistökotelo voi kääntyä ja kääntyä 360 astetta, mikä antaa täydellisen kulman samalla kun teet esityksen toimistossa.

USP: Erittäin ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. Alpatronix KX130

"Alpatronix KX130 ″ on eräänlainen näppäimistökotelo, joka näyttää käytännölliseltä ja muodostaa parin tyylikkäästi iPad Air 9.7: n kanssa." Sileä synteettinen nahka ulkopinta hienostuneella ammattitaidolla tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon ammattimaiseen retkellesi.

Mitä tulee kirjoittamiseen, saan selville, että ABS-chiclet-avaimet ovat riittävän luotettavia antamaan kosketuspalautetta. Siksi kirjoittaminen tuntuu mukavalta. Toinen mainitsemisen arvoinen kiinteän akun kesto on 120 tuntia.

USP: Ammattimainen ilme

Tutustu Amazoniin

# 3. POWERADD

POWERADD on valmistanut nahkaisen näppäimistökotelon iPad Airille. Koko kehon suojaamiseksi POWERADD on käyttänyt pehmeää ja kestävää (synteettistä) nahkaa, joka suojaa iPad Airiasi lialta, tahroilta, naarmuilta, roiskeilta tai kolhuilta.

Tässä tapauksessa on sisäänrakennettu litiumioniakku, joka toimii virransäästötilassa. Kun olet ladannut akun, voit työskennellä 72 tuntia jatkuvasti ja nauttia 30 päivän valmiusajasta.

USP: Koko kehon suojaus

Tutustu Amazoniin

# 4. ZAGG Folio -näppäimistökotelo

ZAGG Folio -näppäimistökotelossa ei ehkä ole tyylikästä muotoilua, mutta jos olet erinomaisen kirjoituskokemuksen jälkeen, et voi mennä pieleen. Kohteliaisuus monikerroksinen rakenne, kotelo pystyy täysin suojaamaan tablettisi tahattomilta putoamisilta.

Snap-on-muotoilu auttaa sitä mahtumaan tahattomasti iPadiin. Huolimatta siitä, että sillä on niin tukeva rakenne, se ei näytä lainkaan iso!

Tarpeestasi riippuen voit hienosäätää sisäänrakennettua jalustaa tukemaan näppäimistökoteloa eri katselukulmissa. Lopuksi taustavalaistut näppäimet ja suuri kirjoitusalue tekevät kirjoittamisesta melko helppoa.

USP: Vankka rakenne lisää suojaa

Tutustu Amazoniin

# 5. Earto

Käytä iPad Airia tietokoneena tai kannettavana tämän irrotettavan näppäimistökotelon kanssa. Koska näppäimistökotelossa on magneettinen muotoilu, voit irrottaa näppäimistön nopeasti, kun haluat käyttää iPad Airin erillistä tilaa. Voit vähentää silmien rasitusta säätämällä kirjoittamisen ja materiaalinkulutuksen kulmia.

ABS-näppäinten avulla voit kirjoittaa mukavasti, koska Earto on valmistanut reagoivan näppäimistön sujuvaa ja tehokasta kirjoittamista varten. Laitteen koko kehon suojaamiseksi Earto on käyttänyt PU-nahkaa tämän näppäimistökotelon luomiseen.

USP: Magneettisesti integroitu näppäimistö

Tutustu Amazoniin

# 6. Suosii

Pidän Favormatesin ohuesta ja muotoilusta. 130 asteen simpukka tarjoaa useita katselukulmia. Siinä on seitsemän taustavalon väriä ja kolme kirkkaustilaa, joiden avulla voit käyttää tablettiasi mukavasti myös pimeässä.

Litiumioniakku tarjoaa 120 tuntia jatkuvaa työaikaa ja jopa 330 päivän valmiusaikaa. Automaattinen lepo- ja herätystoiminto estävät tarpeettoman akun kulutuksen. Lisäksi voit valita kauniista väreistä (ruusukulta, kulta, hopea ja musta).

USP: 130 asteen simpukka

Tutustu Amazoniin

# 7. Fintie

Fintien näppäimistökotelo tarjoaa useita etuja iPad Air -käyttäjille. Tällä kestävällä kotelolla on pitkä akun käyttöikä, nesteen kirjoittamisen kokemus, ohut ja kevyt profiili ja se on magneettisesti irrotettava.

ABS-materiaali tekee kotelosta todella kovan ja kestää päivittäistä kulumista. Koska kotelo on magneettisesti irrotettava, voit kantaa sitä helposti matkoillasi.

USP: Magneettisesti irrotettava

Tutustu Amazoniin

# 8. Anker Ultra-Slim Folio iPad -suojakotelo

Anker folio -näppäimistökotelon älykäs valinta on kyky huolehtia kaikista tarpeistasi hyvällä vaikutuksella. Siinä on muotoiltu muotoilu, joka sopii täydellisesti iPadin kanssa. Näppäimet ovat erittäin sileitä kosketukseen ja tarjoavat parempaa palautetta.

Folio-kotelo täyttää ihanteellisesti kirjoitus- ja katselutarpeesi useiden potkurikulmien ansiosta. Ja kyllä, sinulla on kestävä 800 mAh: n akku, joka kestää yli kuusi kuukautta latausten välillä.

USP: Sopiva muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 9. Arteck

23,99 dollaria tämä Arteckin näppäimistökotelo näyttää olevan loistava vaihtoehto. Syy, miksi sanon sen, koska se on kattanut kaikki perusteet.

Pienikokoinen ja tyylikäs muotoilu, tämä näppäimistöfolio-kotelo tekee ihastuttavan ottelun 9,7 tuuman iPad Airin kanssa. Käytännöllisen näppäimistöasettelun ansiosta se lupaa tarjota mukavamman kirjoituskokemuksen.

Yksi merkittävä ominaisuus on joustava sarana, jonka avulla voit kallistaa iPadiasi jopa 130 asteeseen saadaksesi paljon paremman katselukulman. Lisäksi Arteck-näppäimistön kansi voi toimia jopa 100 tuntia yhdellä latauksella - mikä on vielä yksi plus.

USP: Joustava sarana

Tutustu Amazoniin

# 10. Uusi Trent Airbender 3.0 iPad Air

Uusi Trent Airbender Star näyttää superpuvulta iPad Airille. Kova simpukanäppäimistö irrotettavalla takakotelolla tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta. Optimoidut avaimet pohjautuvat kirjoittamisen nopeuttamiseen.

Kotelo näyttää melko kompaktilta ja napsahtaa tahattomasti iPadiin. Tarkkojen aukkojen avulla pääset esteettömästi käyttämään taulutietokoneesi kaikkia toimintoja.

USP: Kova simpukanäppäimistö irrotettavalla takakotelolla

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Mikä näistä näppäimistötapauksista on vastustanut testiäsi? Määrittävätkö eleganssin vai matalaprofiilisen urheilun? Voit vapaasti ilmoittaa meille palautteestasi alla olevissa kommenteissa.

Kurkista myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPad Pro -näppäimistökotelot
  • Parhaat iPad Pro -kotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found