Apple Kill -kytkin on vähentänyt iPhone-varkauksia maailmanlaajuisesti

Viime vuoden tappokytkimen käyttöönoton jälkeen iPhone-ryöstöihin liittyvät rikokset ovat laskeneet merkittävästi kaikkialla maailmassa. New York Timesin julkaisemassa raportissa iPhone-varkaus Lontoossa on laskenut 24%, San Francisco 38% ja New York 19%.

Viime vuoteen verrattuna nämä ovat suuria parannuksia, ja kaikki merkit viittaavat tappokytkimen lisäämiseen. Varsinkin kun otetaan huomioon, että muut matkapuhelimiin liittyvät varkaudet ovat edelleen kasvussa tai ovat pysyneet ennallaan. Vaikka käytössä olevien iPhone-laitteiden määrä kasvaa edelleen, varkauksien määrä on pudonnut etätappokytkintoiminnon ansiosta.

Kill-kytkimen asennus ja käyttö

Applen tappokytkin tai aktivointilukko oli ominaisuus, joka lisättiin iOS 7: een, jonka avulla käyttäjät voivat lukita ja pyyhkiä iPhonet etänä, jos heidän puhelimensa varastetaan tai katoaa. Tämän ominaisuuden ottamiseksi sinun on ensin otettava käyttöön Etsi iPhoneni. Mene Asetukset -> iCloud -> Kirjaudu sisään Apple ID: lläsi -> Ota Find My iPhone käyttöön.

Jos puhelimesi katoaa tai varastetaan, aktivoi tappokytkin:

Vaihe 1. Käy osoitteessa icloud.com/find

Vaihe 1.Kirjaudu sisään Apple ID: lläsi ja aseta puhelin "kadonneeseen tilaan".

Sinulla on mahdollisuus näyttää puhelinnumero ja viesti, jos puhelin on kadonnut ja löytänyt jonkun tarpeeksi mukavan palauttamaan sen sinulle.

Voit muuten pyyhkiä kaikki tiedot etänä ja ne lukitaan.

ICloud-aktivoinnin avulla varkaiden pelotteena, jos iPhone pyyhitään ja lukitaan etänä, alkuperäisen omistajan käyttäjätunnusta ja salasanaa tarvitaan puhelimen uudelleenaktivoimiseksi käytettäväksi langattoman operaattorin kanssa.

Ilman näitä tunnistetietoja iPhone on edelleen salattu ja lukittu estäen ketään käyttämästä sitä.

Ominaisuus ei kuitenkaan ole täydellinen; turvallisuusasiantuntijat selittävät, että on olemassa tapoja kiertää Applen tappokytkintä.

Esimerkiksi lukituksen aktivoimiseksi on lähetettävä iPhonelle signaali, jos varas onnistuu asettamaan iPhonen lentokonetilaan estäen kaikki saapuvat tiedot ennen tappokytkimen käyttöönottoa, puhelin ei vastaanota pyyhittävää signaalia. ja lukitse itsensä. Raportoimme myös virheen, jonka avulla voit ohittaa vaaditun iCloud-salasanan.

Microsoft, Samsung ja Google seuraavat

Nämä ongelmat eivät kuitenkaan poista sitä valtavaa menestystä, jonka tappokytkin on tuonut markkinoille. Niin paljon, että Google ja Microsoft pyrkivät nyt toteuttamaan oman tappokytkimen laitteilleen.

Kun Samsungin Android-pohjaisten laitteiden, jotka eivät sisällä tappokytkintä, varastaminen nousi 51% New Yorkissa, Samsung on ottanut käyttöön ylimmän tason laitteelleen S5: lle oman versionsa tappokytkimestä.

Uudelleenaktivointilukko edellyttää, että käyttäjät luovat tilin suoraan Samsungilla ja todentavat puhelimen toisella asetuksella samanlaisella tavalla kuin iOS 7: n lukko. Microsoft työskentelee CTIA: n kanssa parantaakseen Find My Phone -ominaisuutta, jonka avulla käyttäjät voivat lukita ja pyyhkiä etäyhteyden kautta heidän puhelimensa, jos se katoaa tai varastetaan, ja estää uudelleenaktivoinnin ilman asianmukaisia ​​valtakirjoja. Näiden uusien ominaisuuksien saataville asettamiselle ei kuitenkaan ole määräaikaa.

Joten tämä on yksi parhaista ja hyödyllisimmistä ominaisuuksista, jotka iPhonen käyttäjät löysivät, olen varma, että olet löytänyt siitä myös hyödyllisen.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found