Paras luettelonhallinta iPad-sovellus vuonna 2021

Olitpa sitten opiskelija, myyntiedustaja tai jakelija, tarvitset nämä parhaat iPad-luettelonhallintasovellukset pitämään kaiken täydellisessä järjestyksessä. Onneksi nämä luettelonhallintatyökalut on suunniteltu älykkääksi ja tekevät tehtävästäsi hallita kirjastosi kivuttomasti. Voit lisätä, muokata ja hallita kohteita vaivattomasti. Synkronoi tiedostosi pilven kanssa, jotta ne pysyvät turvassa ja pääset nopeasti käsiksi mistä tahansa. Voit estää muita tunkeutumasta tiedostoihisi lukitsemalla sovelluksen salasanoilla tai Touch ID: llä. Ota selvää, mitä enemmän nämä luettelosovellukset voivat tehdä sinulle!

1. Libib

Libib on melko hyödyllinen sovellus, jonka avulla voit hallita luetteloasi täysin ja pitää sen virtaviivaisena. Voit lisätä viivakoodilukijaa lisäämällä kohteita välittömästi. Yksi tämän sovelluksen merkittävä piirre on, että sen avulla voit lisätä useita kirjastotyyppejä.

Koska kaikki tietosi synkronoidaan suoraan Libibin verkkosivuston kanssa, ne pysyvät turvassa ja käytettävissä kaikilla laitteillasi. Puhdas käyttöliittymä yhdessä yksinkertaisten ominaisuuksien kanssa tekee siitä erittäin hyödyllisen.

Hinta: Vapaa

ladata

2. kättely

Koska kädenpuristus on välttämätöntä myyntiedustajille, valmistajille ja jakelijoille, johtuu lähinnä kyvystä tehdä luetteloita ja kirjoittaa tilauksia nopeasti ja helposti. Voit myydä useita rivejä kerralla ja pystyä hallitsemaan tilauksia koko myyntitiimillesi pienellä vaivalla.

Lisäksi saat mahdollisuuden perustaa myyntialueita ja hallita täysin asiakasluetteloa. Sen avulla voit asettaa hinnat asiakasryhmittäin. Tarkista reaaliaikainen varastomäärä ja seuraa sitä.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Pepperi-myyntiedustaja

“Pepperi Sales Rep” on räjähtänyt maaliin, kun haluat antaa tarvitsemasi hallinnan luetteloiden hallintaan. Kyvyn hallita luetteloita erittäin helppoa on hyödyllistä tukkumyyjille, merkkituotteiden valmistajille, kenttäagentteille ja myyntipäälliköille jne.

Tuotteillasi on useita luettelokirjoja eri valuutoille sekä myyntikanavia. Skannaa korkealaatuisia valokuvia tuotteistasi pyyhkäisysäätimillä. Useat näkymävaihtoehdot ja mukautettavat kentät tuovat peliin enemmän mukavuutta.

Hinta: Vapaa

ladata

4. LuetteloIt

Haluatko yksinkertaistaa luettelointiprosessia? "CatalogIt" voi olla oikea vastaus tarpeisiisi. Voit luoda merkintöjä nopeasti ja hallita niitä helposti. Koska se sallii useita käyttäjiä tiliä kohden, sinulla on täydellinen vapaus tehdä yhteistyötä ystävien kanssa.

Erityisten tarpeidesi perusteella voit pitää kaikki merkinnät täysin järjestettyinä. Ylimmän salausasteen avulla CatalogIt varmistaa, että kaikki tietosi pysyvät turvassa.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Napsauta Tilaa Lite

ClickOrderin avulla luettelon luominen ja hallinta on uskomattoman helppoa. Voit lisätä valokuvia nopeasti valokuvakirjastostasi, lisätä tuotteita ja luoda tilauksia helposti. Sen avulla voit tulostaa tilausvahvistuksen valokuva- ja tekstimuodossa.

Voit lähettää tilauksia sähköpostitse PDF-muodossa. Viitteeksi se antaa sinun käyttää nopeasti tuotteita ja asiakkaiden arkistoja. Se tarjoaa myös yksiköiden hallinnan muunnokset.

Hinta: $3.99

ladata

4. Medialuettelo

Haluatko pitää mediasi, kuten elokuvat, videot, musiikki ja pelit siististi järjestettyinä iOS-laitteellasi? "Mediakatalogi" on paras vastaus tarpeisiisi.

Voit ryhmitellä luettelon luettelotyypin ja tyylilajin mukaan. Se tarjoaa myös mahdollisuuden tulostaa luettelosi. Lisäksi sen avulla voit viedä luettelosi PDF-tiedostona. Voit lähettää tiedoston ystävillesi WhatsAppin kautta ja lähettää sen Facebookiin.

Hinta: $2.99

ladata

5. Flipper-luettelot

Aika päästä luetteloihisi ja hallita niitä vaaditulla tunnelmalla! ”Flipper Catalogs” on melko siisti toiminnallisuuden suhteen. Tämän sovelluksen avulla voit luoda kaikki luettelosi tien päällä.

Käsittele tuoteryhmiäsi helposti ja lisää niihin jopa mukautettuja ominaisuuksia. Sen avulla voit näyttää useita videoita ja valokuvia jokaiselle tuotteelle esitelläksesi ne paremmin.

Lisäksi voit hyödyntää mahtavaa logoa ja otsikkokuvaa lisätäksesi yrityksesi brändin. Vielä parempi, sovelluksen avulla voit lähettää tuotekuvia WhatsAppin kautta ja lähettää ne sosiaalisiin sivustoihin, kuten Facebook ja Twitter.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Esittelymyynti

Showcase Sales on pohjustettu vaikuttavaksi luetteloiden hallintatyökaluksi, joka tekee siitä poikkeuksellisen käyttäjäystävällisen myyjille ja markkinoijille. Olitpa sitten lisäämässä, muokkaamassa tuotteita ja hintoja tai tarjoamalla tarjouksia, se antaa sinun tehdä työsi nopeasti ja saumattomasti.

Tehokkaalla sisällönhallintajärjestelmällä voit käsitellä myyntimateriaalia ja digitaalista luetteloa aplombilla. Koska se toimii myös offline-tilassa, tärkeät työt eivät keskeydy, vaikka Internet heittäisi.

Toinen merkittävä ominaisuus, joka tekee tästä sovelluksesta suoraan rahalle, on tuki useille kielille, mukaan lukien englanti, indonesia, italia, portugali, venäjä ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

8. CREAM-sopimus

CREAM-kauppasovellus on luettelosovellus-cum-myyntisovellus, jonka avulla voit luoda nopeasti tilauksia asiakkaillesi. Voit helposti lisätä valitun tuotteen ostoskoriin, määrittää määrän ja tarjota alennuksen. Sen avulla voit asettaa joustavan hinnan ja hallita alennuksia ilman vaivaa. On myös mahdollisuus liittää laskuja ja yrityksen logo.

Sovelluksen ilmaisen version avulla voit käsitellä kolmea asiakasta ja esitellä 20 tuotetta. Sinun on päivitettävä pro-versioon, jotta voit käyttää tätä sovellusta ilman rajoituksia. (Rajoittamaton tuoteluettelo: 27,99 dollaria, 100 tuoteluettelo: 24,99 dollaria.)

Hinta: Vapaa

ladata

9. katalogueapp

“Catalogueapp” on täydellinen luettelonhallintasovellus. Kaikkien asiakirjatyyppien ja tietovälineiden, kuten tekstin, 3D-mallien, PDF-tiedostojen, esitysten, kuvien ja videoiden, tuki tarjoaa tarvittavan helppouden pitää kaikki tiedostot ja tiedot täysin järjestyksessä.

Voit mukauttaa sen vastaamaan tarpeitasi ihanteellisesti. Sovelluksen mukana tulee mQuest-ohjelmisto, joka auttaa saamaan asiakaspalautetta ja kyselyjä. Integroidun liidien hallintaominaisuuden avulla voit helposti tallentaa yhteystietoja ja luoda automaattisesti seurantasähköpostit. Se tukee useita kieliä, kuten kiina, venäjä, arabia jne. - 15

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Käytä nyt näitä käteviä luettelonhallintasovelluksia parhaalla mahdollisella tavalla, jotta kirjastosi pysyy täydellisessä järjestyksessä. Kannattaa pitää kaikki täysin järjestäytyneenä. Olen varma, että nämä sovellukset kestävät tehtävänne ja toimittavat tavarat sinulle elanilla.

  • Parhaat henkilökohtaisen rahoituksen sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Käyntikortinlukija -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Viivakoodi- ja QR-koodinlukijaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat projektinhallintasovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit