iPhonen näytön värit vääristyneet: Pika-asennus

IPhonen näytön värit näyttivät olevan täysin vääristyneitä. Aloin miettiä, mikä näytöllä meni pieleen ja miksi se näytti niin epäselvältä. Mutta juuri silloin, kun mielessäni alkoi käydä liian monia haitallisia asioita, yksi erittäin arvostetuista esteettömyysominaisuuksista sai viisauden.

Poistin yllä mainitun ominaisuuden käytöstä, ja näytön vääristymä korjautui välittömästi. Kun tiedustelin asiasta, vaimoni kertoi minulle, että pieni enkeli oli taipuvainen tekemään liian paljon muutoksia Asetukset-sovellukseen. En voi sanoa sitä varmasti, mutta ongelmasi perimmäinen syy voi olla hieman samanlainen kuin minun.

Kuinka korjata värin vääristyminen iPhonessa tai iPadissa

Varmista, että värisuodattimet on kytketty pois päältä tai säädä se täydellisesti

iOS antaa sinun suodattaa laitteen värit. Mukavuutesi perusteella voit valita toisen suodattimen parantaaksesi katselua. Esimerkiksi, jos silmäsi pitävät kirkkaita värejä hieman liian kovina, sinulla on mahdollisuus valita Harmaasävy. Lisäksi voit lisätä suodattimien intensiteettiä ja sävyä.

Vaihe 1. Avata asetukset sovellus iOS-laitteessasi → Napauta Esteettömyys.

Vaihe # 2. Napauta seuraavaksi Näytä majoitukset → Napauta Värisuodattimet.

Vaihe # 3. Sammuta kytkin vieressä Värisuodattimet.

merkintä: Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta laitteellasi, muista säätää suodattimet parhaalla mahdollisella tavalla. Lisätietoja värisuodattimista on tässä täydellisessä oppaassa.

Tarkista nyt, että laitteesi värien pitäisi näkyä oikein. Jos se on palannut tavalliseen muotoon, hurra! Jos se ei ole palannut normaaliksi, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Pakota Käynnistä iPhone uudelleen

Suosittelen sinua kokeilemaan kahta ratkaisua. Ensinnäkin, siirry kovaan palautukseen, koska sen tiedetään olevan luotettava ratkaisu tämänkaltaisten ongelmien ratkaisemiseen.

IPhone 8/8 Plus ja iPhone X: ssä: Paina ja vapauta nopeasti äänenvoimakkuuden lisäyspainike, paina ja vapauta nopeasti äänenvoimakkuuden vähennyspainike. Pidä sitten sivupainiketta painettuna, kunnes näet Apple-logon.

IPhone 7/7 Plus: Pidä sivupainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuna samanaikaisesti.

IPhone 6s / SE -laitteella tai sitä vanhemmilla laitteilla ja iPadilla: Pidä Koti-painiketta ja sivupainiketta painettuna samanaikaisesti.

Kun laite on käynnistynyt uudelleen, ongelman pitäisi olla kadonnut. Mutta jos hengähdystaukoa ei ole, laitteen palauttaminen tehdasasetuksiin voi olla kokeilun arvoinen. Pohjimmiltaan se puhdistaa kaikki olemassa olevat asetukset, mukaan lukien Wi-Fi-salasanat ja verkkosivuston kirjautumistiedot. Silti mediasi ja tietosi pysyvät turvassa.

Nollaa kaikki asetukset iPhonessa tai iPadissa

Vaihe 1. Näpäytä asetukset → Napauta Kenraali → Napauta Nollaa.

Vaihe # 2. Näpäytä Nollaa kaikki asetukset → Anna iPhonen salasana javahvistaa.

Olen melko varma, että pystyt ratkaisemaan ongelman tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Kuitenkin, jos ongelma edelleen vaivaa laitettasi, on vielä joitain temppuja.

Päivitä iOS laitteellasi

Usein voit poistaa erilaiset ongelmat päivittämällä laitteesi ohjelmiston. Lähes jokaisessa iOS-päivityksessä on lukuisia virhekorjauksia ja suorituskyvyn parannuksia. Siksi olisi sopiva antaa sille myös mahdollisuus.

merkintä: Varmista, että laitteesi on kytketty Wi-Fi-verkkoon ja vähintään 50% akusta.

Vaihe 1. Avata asetukset sovellus iPhonessa → Napauta Kenraali.

Vaihe # 2. Napauta nyt Ohjelmistopäivitys.

Jos sinua odottaa päivitys, lataa ja asenna se.

Radikaalit vaiheet, jotka saattavat tulla pelastustasi

Vaikka olen varma, että sinun ei tarvitse joutua pääsemään niin pitkälle useimmissa tapauksissa, en voi sulkea mahdollisuutta odottaa. Tällaisessa tilanteessa kannattaa harkita kolmea ratkaisua, koska ne voivat päästä eroon ongelmasta, jos se liittyy ohjelmistoihin. Ja ensimmäinen heistä on palauttamassa. Vain jos se ei tuota toivottua tulosta, sinun kannattaa kokeilla palautus- tai DFU-tilan apua.

  • Kuinka laittaa iPhone DFU-tilaan

Ota yhteyttä Apple-tukeen, jos mikään ei ole toiminut ...

Jos mikään yllä mainituista ratkaisuista ei napsauttanut puolestasi, näyttö saattaa olla vaurioitunut tai iPhonessa saattaa olla joitain laitteisto-ongelmia. Tässä tapauksessa sinun tulee ottaa välittömästi yhteyttä sovellustukeen.

Käärimistä

Arvaa, olet lopulta ratkaissut ongelman. Haluatko kertoa meille ratkaisusta, joka toimi sinulle? Lisäksi, jos tiedät muita temppuja korjaamaan sen, ilmoita siitä meille alla kommenteissa.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Vinkkejä Vältä palamista iPhonessa
  • Wi-Fi ei toimi iPhonessa
  • Vinkkejä kasvotunnuksen nopeuttamiseen iPhonessa
  • Kuinka nollata kasvotunnus iPhonessa

Uusimmat viestit