Parhaat kalligrafiasovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Kalligrafia on koristeellisen käsinkirjoituksen tai kirjoitus, joka tehdään kynällä tai harjalla. Enimmäkseen taiteilija esittelee kykynsä kankaalle. Kehittyvällä tekniikalla, erityisesti iPhonen ja iPadin kanssa, sama kokemus ja tulos voidaan saavuttaa nopeasti ilman kangasta. IPhonelle ja iPadille on parhaita kalligrafiasovelluksia, jotka vähentävät erilaisten fyysisten harjojen, värien ja kangaskuormitusta.

1. Adobe Illustrator Draw

Yksi Adoben luettelo parhaista kalligrafiasovelluksista iPhonelle ja iPadille. Tätä voidaan todellakin kutsua yhdeksi listan parhaista. Tämä johtuu siitä, että siinä on kaikki mitä tarvitset kirjoittaaksesi ajatuksesi mahdollisimman luovalla tavalla. Kerrokset, harjat, kuivat ja märät harjat, siveltimet ja paljon muuta. Sovellus on melkein täydellinen kaikille. Et enää koskaan kaipaa paperikangasta.

Kuten edellinen Adobelta, tämäkin on ilmainen, mutta on valinnainen sovelluksen sisäinen osto, jota voit harkita lisätallennustilaksi, jos käytät Adobe Creative Cloudia.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Ilmainen valinnaisella sovelluksen sisäisellä ostolla

ladata

2. Adobe Photoshop -piirros

Adobe Photoshop ei vaadi esittelyä ohjelmistojen ja sovellusten suunnittelussa. Tämä yrityksen luonnossovellus on saanut kaiken mitä tarvitset. 24 sisäänrakennetulla harjalla saat mielikuvituksellesi sopivan. Sen lisäksi, koon muutettavissa olevat kankaat voivat tukea jopa 8 kt: n tulostuskokoa.

Jos 24 harjaa ei riitä sinulle, voit tuoda tuhansia muita Photoshopista Sketchiin. Lukuisista ominaisuuksista yksi, joka tulee käteväksi, on ruudukot, joiden avulla taiteesi voidaan kohdistaa haluamallasi tavalla. Sovellus on täydellinen aloittelijoille sekä ammattilaisille.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Ilmainen valinnaisella sovelluksen sisäisellä ostolla

ladata

3. WeTransferin paperi

Tämä sovellus on ihanteellinen ihmisille, jotka ovat äskettäin aloittaneet kalligrafian oppimisen ja tarvitsevat perusharjoituksia. Siinä on viisi vaihtoehtoa, kynä, lyijykynä, harja ja kaksi muuta, joilla voit kokeilla käsiinsä kalligrafiaa. Voit myös muuttaa taiteesi väriä ja jopa tallentaa sen jakamaan muiden kanssa. Koska se on enemmän perussovellus, sillä ei ole liikaa hienoja ominaisuuksia.

Käyttäjäystävällisyys ja suoraviivaisuus ei tarkoita, ettei se ole sen arvoinen. Sovelluksen Pro-versio on maksettu, ja sen avulla ammattilaiset voivat käyttää monia hyödyllisiä työkaluja.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iTouch

Hinta: Ilmainen Pro-version avaaminen sovelluksen sisäisen oston avulla

ladata

4. Tayasui-luonnokset

Kuten nimi selittää, se on sovellus piirtää piirroksia, kuvia ja paljon muuta. Erilaisilla kynillä ja kynäharjoilla voit kokeilla käsiäsi tässä sovelluksessa myös kalligrafiaan. Sovellus tarjoaa kerrostamisen, viennin PNG: nä, viennin PSD: nä, tahratyökalun, viivaimen ja paljon muuta.

Sovellus on ilmainen, mutta jotkut vaikuttavat ominaisuudet tarvitsevat rahaa. Maksullisiin työkaluihin kuuluvat kerrokset, kynän painetuki, Olivian värityskirja ja muutama muu. Kaiken kaikkiaan tämä sovellus kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Ilmainen valinnaisella sovelluksen sisäisellä ostolla

ladata

5. Jatka

Procreate on Apple Design Award -palkittu sovellus yhdessä App Store Essential -tittelin voittamisen kanssa. Siinä on ominaisuuksia, jotka sopivat aloittelijalle tai maailmankuululle taiteilijalle. Se tarjoaa luonnoksia, piirustuksia, kaunokirjoituksia, abstrakteja maalauksia ja paljon muuta käden ulottuvilla.

Sen ominaisuuksien vuoksi se on saatavana yksinomaan iPadille; iPhonella ja iPod touchilla ei ole sovelluksen tarjoamia ominaisuuksia.

Kun puhutaan iPad-yhteensopivuudesta, sovellus on optimoitu erityisesti iPad Prolle ja Apple Pencilille. Se antaa varmasti maailmasta poikkeavan kokemuksen samalla kun kalligrafoidaan tämän sovelluksen digitaalisella kankaalla.

Yhteensopivuus: Vain iPad

Hinta: $9.99

ladata

6. Kalligrafiakirjoittaminen

Kuten nimestä voi päätellä, tämä sovellus on tarkoitettu yksinomaan kalligrafeille esittelemään lahjakkuuttaan iPhonen ja iPadin näytöllä. Sovellus tukee sormen kosketusta, mutta toimii parhaiten Applen lyijykynän kanssa, koska se voi tuntea paineen ja suunnitella iskun sen mukaisesti.

Harjoja on erilaisia, ja voit valita jokaisen paksuuden saadaksesi täydellisen iskun.

Voit myös mukauttaa väriä mielentilaasi vastaavaksi. Lopuksi, sovellus on ilmainen 3 päivän ajan sovelluksen avaamisesta. Sen jälkeen sinun on ostettava sen maksettu versio, jotta voit käyttää sitä edelleen.

Yhteensopivuus: Vain iPad

Hinta: Kolme päivää ilmaiseksi ja sitten 2,99 dollaria täysversiosta

ladata

7. Inspire Pro

15 sarjaan jaettuna on 150 erilaista harjaa. Tämän lisäksi voit käyttää kaikkia näitä harjoja märinä, kuivina tai pyyhekumina. Harjaviivaa varten on yli 20 erilaista räätälöintiä, jotka tekevät kalligrafiakokemuksestasi ihastuttavan.

Parasta on, että harjanvetot tallennetaan videona, jonka avulla voit esitellä sosiaalista mediaa.

Nämä ominaisuudet ovat vain sovelluksen kohokohta, ja siinä on paljon enemmän kuin tämä. Sovellus ei ole ilmainen, mutta sen tarjoamien ominaisuuksien vuoksi hinta on täysin perusteltu. Lopuksi, sovellus on yhteensopiva vain iPadin kanssa.

Yhteensopivuus: Vain iPad

Hinta: $9.99

ladata

8. Amaziograph

Amaziograph on enemmän taiteen piirustussovellus eikä vain kalligrafiaan. Mutta erilaisilla harjoilla sekä mukautusvaihtoehdolla, kuten iskun leveys, peittävyys ja pehmeys; sitä voidaan käyttää tehokkaasti kalligrafiaan. Tämän lisäksi se voi tukea kankaan kokoa jopa 4096 * 4096, mikä auttaa sinua tulostamaan taidetta erikokoisina.

Sovelluksen avulla voit viedä piirustuksesi JPG- ja PNG-muodossa sekä tietyn Amaziograph-muodon, jonka voit jakaa muiden tämän sovelluksen muiden käyttäjien kanssa. Lopuksi sovellus maksaa vain dollarin, mikä tekee siitä täydellisen aloittelijoille.

Yhteensopivuus: Vain iPad

Hinta: $0.99

ladata

9. Kalligrafia HD

Calligraphy HD on yksinkertainen, helppokäyttöinen ja minimalistinen sovellus, jolla on tarpeeksi ominaisuuksia, jotta pääset alkuun kalligrafian kanssa. Siinä on neljä erilaista harjaa, ja voit mukauttaa niiden paksuuden mieltymystesi mukaan. Sen lisäksi, sinulla voi olla myös yksi märkä harja kokeilla kättäsi siinä. Voit myös valita eri värejä tarpeen mukaan.

Sovellus on ilmainen, mutta jos haluat avata lisää työkaluja, voit harkita täysversiota avaamalla maksamalla muutaman dollarin.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: Täysversio voidaan avata ilmaiseksi sovelluksen sisäisen ostoksen avulla

ladata

10. Luonnosklubi

Olitpa aloittelija tai ammattilainen, Sketch Clubilla on kaikki, jotta saat rakastua siihen. Se tukee tasoja, joissa on konfiguroitavat sekoitusvaihtoehdot, tasosuodattimet, PSD-tiedostotuki ja paljon muuta. Sovelluksella on myös tuki Apple Pencilille ja jopa kolmannen osapuolen Bluetooth-kynälle. Kaikkien näiden ominaisuuksien avulla kalligrafiataide antaa sinulle kokemuksen kuin koskaan ennen.

Nämä ovat kourallinen ominaisuuksia Sketch Clubin tarjoamasta valtavasta ominaisuuksien luettelosta. Kuten yllä, myös tämä ei ole ilmainen. Vertailun vuoksi se on melko taloudellinen edellisestä.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod Touch

Hinta: $2.99

ladata

Siinä kaikki, kaveri!

Kirjautua ulos…

Kalligrafia voidaan oppia ajan myötä, ja se vaatii paljon harjoittelua sekä kärsivällisyyttä. Ennen kaikkea se on taidetta, jota ei voida oppia perusteellisesti; se on enemmän ajatusprosessi, jonka taiteilijan on laitettava alas kankaalle. Tämän sanottuasi on hyvästitun aika, ja palaamme jälleen uudella erinomaisella postilla.

Voit myös viitata:

  • Parhaat Doodle-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • PicSketch-sovellus iPhonelle / iPadille luo kauniita, realistisia lyijykartta luonnoksia valokuvista
  • Parhaat iPad-sovellukset taiteilijoille
  • Paras kynä iPadille ja iPhonelle

Mikä sovellus pidit eniten luettelosta? Jaa palautteesi meille kommenteissa.

Uusimmat viestit