Parhaat iPhone 5, 5s ja SE -vyöklipit vuonna 2021

Vyöpidike on loistava apuohjelma, kun et pidä ison älypuhelimen kantamista taskuissasi. Tarkoitan, että iPhone 4 ja 4S olivat kunnossa, mutta iPhone 5 / 5s muuttaa yhtälöitä: se on mukavan suuri käyttöä varten, mutta ei niin taskujen kantamiseen. Enkä myöskään ole fani kuljettaa älypuhelinta yhdessä kädessä (katso myös: parhaat iPhone SE -vyöklipsipussit.)

Joten vyöpidikkeet, kuten olet ehkä arvannut, osoittautuvat täydelliseksi ratkaisuksi. Päällekkäinen tarkastelu markkinoista paljasti joitain erinomaisia ​​ehdokkaita iPhone 5 / 5s -koteloille, joissa on vyöpidike, jotka ovat myös yhteensopivia uusimman iPhone SE: n kanssa. Joten sukella:

# 1. Ptuna

Etkö halua, että iPhone joutuu julmien kolhujen uhriksi? Valitse Ptuna tarjotaksesi ylimääräisen suojan älypuhelimeesi.

Sillä on erittäin kestävä profiili, joka voi hajottaa vaikutukset ja pitää jopa naarmun käsivarren pituudelta. Ihanteellinen sekoitus kovaa PC: n ulkokuorta ja pehmeää silikonista valmistettua sisäkuorta on antanut sille kaivatun voiman pitää laite suojattuna.

Sisäänrakennettu näytönsuoja toimii luotettavana kosketusnäytön puolustajana. Ei siinä kaikki; kotelo pyörii jopa 360 astetta varmistaaksesi, että sinulla on paras mukavuus.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

RELATED: Parhaat iPhone SE 2020 -vyönkotelot

# 2. Debin

Jos Ptunan tapaus näytti sinulle isolta, niin tämä kunnollinen Debinin tapaus tekee sinusta varmasti vaikutuksen. Se on enemmän kuin pussi kuin kotelo. Sen takana on vyölenkit, joiden kautta voit siirtää vyön ja pitää iPhone 5 / 5s tai iPhone SE vyötärölläsi. Kotelossa on oletusarvoinen korkealaatuinen musta nahka.

USP: Pehmeä sisävuori

Tutustu Amazoniin

# 3. OtterBox Defender -sarja

OtterBoxia ei tarvitse esitellä. Defender-sarja tulee esiin tutkaamme usein, ja vyökiinnittimen kanssa pidät siitä, että rakastat, jos haluat suojata iPhone 5/5 -laitteitasi älykkäästi. Kolme kerroskoteloa varmistaa, että laitteillasi on luotettava suoja pudotuksia vastaan.

Toisin kuin Griffinin Survivor-tapaukset, tämä tapaus ei ole kovin iso. Tämä olisi erinomainen valinta älykkäille iPhone-käyttäjille.

USP: Kolmikerroksinen suoja

Tutustu Amazoniin

# 4. Laukku

Supcase on yksi niistä tuotemerkeistä, jotka ovat sokeasti luotettavia tuotteen laadun suhteen. Tämä iPhone 5 / 5s: n ja iPhone SE: n kotelo ei ole erilainen. Materiaali on tarpeeksi vahva kestämään normaalia putoamista ja säännöllistä kulumista.

Siinä on myös kiinnityskotelo, jota voidaan käyttää iPhonen kiinnittämiseen vyöhön. Lopuksi voit valita tämän kiinteän kotelon kolmessa värissä, kuten mustana, sinisenä / mustana ja vaaleanpunaisena / harmaana.

USP: Vankka kaksikerroksinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 5. Aduro

Aduron mukana tulee erinomainen rakenne, joka tarjoaa yleisen suojan älypuhelimellesi. Kumipinnoitettu ulkopinta ei ainoastaan ​​anna sen hajottaa iskuja, vaan myös paljon parannetun otteen. Juuri tämän haluaisit varmistaa, että laite pysyy turvassa kämmenessäsi.

Kotelossa on turvallisempi lukitusmekanismi, joka pitää iPhonen täydellisesti paikallaan. Sisäänrakennetun jalustan avulla sinulla on useita katselukulmia. Tarkemmin sanottuna voit sijoittaa älypuhelimesi sekä pysty- että vaakasuoraan, jotta voit nauttia handsfree-puheluista täysimittaisessa muodossa.

USP: Kiinnitä lukitusmekanismi

Tutustu Amazoniin

# 6. Yuzihan

Yuzihan-kotelot ovat tunnettuja erittäin korkealaatuisista nahkakoteloistaan, ja tämä on erityisesti mukava ja mukava kokemus. Se on yksinkertainen muotoilu ja sopii älypuhelimeesi, jossa on ohut kotelo. Vyöpidikkeen ja silmukan avulla voit kiinnittää vyön turvallisesti päälle / pois.

Magneettisen sulkemisen avulla voit sulkea kotelon tasaisesti, kun taas pehmeä sisustus varmistaa, että laitteessasi on ylimääräinen suojus naarmuuntumisen estämiseksi ja myös kolhujen kestämiseksi.

USP: Klassinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 7. MyNetDeals

Jos yksinkertaisuus ja korkea laatu vetävät sinut eniten, kannattaa pitää MyNetDeals. Se on siististi muotoiltu ja siinä on näkyvät ompelut, jotka antavat sille klassisen ilmeen.

Pehmeällä vuoratulla sisätilalla on suuri rooli autossa absorboimaan iskuja. Lisäksi se pystyy myös torjumaan tyhjästä. Joten, iPhone nauttii mukavuudestaan.

Magneettisella sulkimella voit kiinnittää kotelon tasaisesti. Useilla vyölenkkeillä sinulla on välttämätön joustavuus laitteen pitämiseksi turvassa.

USP: Klassinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 8. Eagle Case Line

Eagle Case Line on kestävä raskaankotelo, joka tarjoaa älypuhelimellesi täydellisen suojan jopa ikäviltä putoamisilta. Kotelossa on 360 astetta pyörivä vyöpidike, joka mahdollistaa useita asentoja ja tekee siitä myös täydellisen hyödykkeen ulkoiluun.

Kovan polykarbonaatin ja pehmeän TPU: n yhdistelmä on tehnyt siitä erittäin kestävän. Sisäänrakennetun näytönsuojan ansiosta älypuhelimesi kosketusnäytöllä on tarvittava suoja naarmuilta.

USP: 360 asteen pyörivä hihnapidike

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Kun olet vilkaissut kaikkia edellä mainittuja tapauksia, olet ehkä halunnut valita sopivan vaihtoehdon älypuhelimeesi. Mikä niistä on ja mitkä ovat ominaisuudet, joista olet pitänyt siinä? Kerro meille arvokas palautteesi kommenteissa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone 5 / 5s- ja iPhone SE -kotelot
  • iPhone 5 / 5s ja iPhone SE -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 5 / 5s- ja iPhone SE -nahkakotelot
  • Parhaat iPhone 5 / 5s ja iPhone SE Bluetooth-kuulokkeet

Uusimmat viestit