Parhaat iPhone- ja Mac-tietokoneiden AirPrint-tulostimet vuonna 2021

Applen AirPrint on helposti yksi hienoimmista tulostusratkaisuista. Sen avulla voit tulostaa suuritehoisia valokuvia ja asiakirjoja iOS- ja MacOS-laitteistasi. Minulle parasta AirPrintissä on, että sinun ei tarvitse ladata tai asentaa mitään ohjaimia. Nämä perustuvat ensisijaisesti ylivoimaisiin toimintoihin parhaat AirPrint-tulostimet iPhonelle, iPadille ja Macille.

# 1. Canon SELPHY CP1300

Canonin SELPHY CP1300 ″ tuottaa teräviä ja teräviä valokuvia 256 väriä kohti. 3,2 tuuman LCD-näyttö tekee asennuksesta ja navigoinnista melko yksinkertaista. Vedenkestävän laadun ansiosta heillä on lisäsuoja, joka pysyy turvassa pitkään.

Suunnittelusta puhuen SELPHY CP1300: lla on kompakti muotoilu. Siksi voit kantaa sitä mukavasti missä tahansa. Lisäksi se ei vie paljon tilaa työpöydälläsi. Ei siinä kaikki; valinnainen akkuvarmuus varmistaa, että tulostus ei lopu koskaan.

USP: 256 tasoa väriä kohden

Tutustu Amazoniin

# 2. Brother HL-L2350DW

Jos haluat edullisen mutta erittäin tuottavan lasertulostimen, ota vakavasti huomioon Brother HL-L2350DW. Yksi tämän kompaktitulostimen merkittävimmistä ominaisuuksista on 32 sivua minuutissa ja kyky käsitellä kirjeitä ja legal-kokoisia papereita taitavasti.

Automaattisen kaksipuolisen tulostuksen ansiosta HL-L2350DW saa työsi nopeasti aikaan ja säästää myös paljon paperia. On erittäin kätevä värinsäästötila vähentää väriaineen kustannuksia. Lisäksi 250 arkin paperikapasiteetti varmistaa, että sinun ei tarvitse täyttää lokeroita liian usein.

USP: Värinsäästötila

Tutustu Amazoniin

# 3. Canon PIXMA Pro-100

Ensiluokkaisen tulostuksen tarjoaminen “Canon PIXMA Pro-100” on parhaan kanssa kaikilta osin. Tämän mustesuihkutulostimen mukana tulee hieno kuvankäsittelyjärjestelmä, joka toistaa värit valitsemalla älykkäästi paremman musteyhdistelmän ja sijainnin.

Siinä on 8 Dye-pohjaista mustetta upeille kaltevuuksille ja väreille. Laadukkaita mustavalkoisia tulosteita varten on kolme harmaasävymustetta. 4800 × 2400 dpi: n ansiosta se voi tulostaa kaikki yksityiskohdat kristallinkirkkaasti.

Voit tulostaa houkuttelevia valokuvia, joiden koko on enintään 13 tuumaa x 19 tuumaa. Lisäksi voit tulostaa myös yhteensopivia CD-, DVD- tai Blu-ray-levyjä.

USP: Optimaalinen kuvankehitysjärjestelmä

Tutustu Amazoniin

# 4. Canon Color imageCLASS MF810Cdn

Jos voit tehdä ylimääräisiä telakoita saadaksesi tehokkaan lasertulostimen “Canon Color imageCLASS MF810Cdn” on syytä harkita vakavasti. V2-väritekniikalla se tulostaa erinomaisia ​​värikuvia.

3,5 tuuman värillinen kosketuspaneeli, jossa on säädettävät kulmat, antaa sinun hoitaa tehtävääsi sujuvasti. Siinä on eristetty ilmanpaineen väriainejärjestelmä, jonka avulla se pystyy hallitsemaan värivirtausta saadakseen vakaan väriainesyötön. 550 arkin kasetti ja 100 arkin monikäyttölokero ovat riittävän hyviä tehtävän yksinkertaistamiseksi.

Automaattinen kaksipuolinen tulostus on se, mitä haluaisit tehdä tulostuksesta sujuvaa. Sulkemisen apumekanismi sallii laatikon kätevän sulkemisen.

USP: V2-väritekniikka

Tutustu Amazoniin

# 5. Veli HLL2395DW

Tämä Brotherin yksivärinen lasertulostin näyttää olevan täydellinen paketti. Se erottuu nopeasti tulostettavasta (jopa 36 sivua minuutissa). 250 arkin paperikapasiteetin sisällyttäminen tekee paperinkäsittelytehtävästä helppoa.

Toinen huomionarvoinen laatu on kyky käsitellä letter- ja legal-kokoista paperia tehokkaasti. Vielä parempi, HLL2395DW antaa sinun tulostaa useista pilvipalveluista, kuten Dropbox, Google Drive, Evernote ja OneNote.

USP: Pilvipohjainen tulostus ja skannaus

Tutustu Amazoniin

# 6. Xerox Phaser 3260 / DI

"Xerox Phaser 3260 / DI," AirPrint-tulostin tarjoaa luotettavan kustannussäästöisen tulostusratkaisun kotiin tai pienelle ryhmälle. Sen avulla voit helposti tulostaa useille mukautetuille koille sekä monenlaiselle tulostusmateriaalille, kuten piirtoheitinkalvoille, pahville, kirjekuorille, postikorteille jne. Se voi tulostaa jopa 29 sivua minuutissa, mikä tekee siitä parhaan. 600 × 600 dpi takaa laadukkaat asiakirjat upeilla yksityiskohdilla.

Wi-Fi Direct -toiminnon avulla voit liittää iPhonen tai Macin turvallisesti tulostimeen. Kohtuulliset virransäästö- ja värisäästötilat mahdollistavat energian säästämisen ja paperinkulutuksen vähentämisen. Ja siellä on myös automaattinen kaksipuolinen tulostusjärjestelmä, mutta myös säästää aikaa.

USP: Wi-Fi Direct -toiminto

Tutustu Amazoniin

# 7. Canon MX922

Lähinnä 5 yksilöllisen värijärjestelmän ansiosta Canon MX922 toimittaa korkealaatuisia asiakirjoja. Langattoman lähiverkon, AirPrintin ja Google Cloud Printin tuki tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta.

35 arkin automaattisen asiakirjansyöttölaitteen avulla voit kopioida, skannata ja faksata asiakirjoja vaivattomasti. Automaattinen kaksipuolinen tulostus tulee esiin, kun haluat tulostaa nopeasti ja vähentää myös tarpeetonta paperinkulutusta.

MX922 on yksinkertainen ja pienellä alustalla. Siksi se mahtuu mukavasti jopa pieneen tilaan työpöydällesi.

USP: 5 yksilöllinen värijärjestelmä

Tutustu Amazoniin

# 8. Epson WorkForce ET-375

Olen havainnut, että ”Expression ET-3750” on poikkeuksellisen kustannustehokas tulostin. Siinä on riittävästi mustetta jopa 14 000 mustan sivun ja noin 11 200 värisivun tulostamiseen.

Tulostin voi tulostaa reunuksettoman 8,5 tuuman x11 tuuman, mikä on ihanteellinen valokuvien tulostamiseen. Edullisten korvaavien pullojen ansiosta Expression ET-3750 väittää vähentävänsä massiivista 80% mustetta.

Sisäänrakennetun AirPrint-tuen avulla voit tulostaa asiakirjoja saumattomasti iOS- ja MacOS-laitteistasi.

USP: Erittäin kustannustehokas

Tutustu Amazoniin

# 9. Brother HL-L6200DW

Käsittele ammattilaatuista tulostustasi tehokkaammin. Parasta Brother HL-L6200DW: ssä on säädettävä 520 arkin paperialusta, joka pystyy vastaamaan todella hyvin kysyntään.

Lisäksi sen mukana tulee vankka 3000 sivun värikasetti. Tarjolla on 50 arkin monikäyttöalusta, joka on erittäin kätevä kirjekuorien ja vaihtoehtoisten tulostusmateriaalien tulostamiseen.

Toinen laatu, joka erottaa sen monista kollegoistaan, on 48ppm. Jopa 1200 x 1200 dpi: n tulostustarkkuus on riittävä, jotta asiakirjat näyttävät tuntuvilta.

USP: Voi tulostaa jopa 48 sivua minuutissa

Tutustu Amazoniin

# 10. Expression Photo HD XP-15000

Epson on esittänyt yhden tehokkaimmista tulostimista - ”Expression Premium XP-15000”. Tulostin on tarkoitettu pääasiassa valokuvien tulostamiseen, mutta sitä voidaan käyttää myös mustavalkoisten asiakirjojen tulostamiseen.

Niin kauan kuin valokuvat ovat huolissaan, se voi tulostaa reunattomia valokuvia kauniilla väreillä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että tämän tulostimen ensisijainen tarkoitus on kuvien tulostaminen. Viimeiseksi, se on hieman korkeammalla hintaluokalla, mutta tuotteen laadun vuoksi se näyttää olevan sen arvoista.

USP: 6-väriset musteet

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Bottom Line

Mikä AirPrint-tulostin on kiinnittänyt silmäsi? Olisi kiva tietää sen nimi sinulta ja laatu, joka on tehnyt sinulle vaikutuksen. Olenko unohtanut sisällyttää mitään suosituimpia tulostimia tähän luetteloon? Kerro siitä minulle myös.

Olipa kyse korkealaatuisten asiakirjojen tulostamisesta tai tarvittavan mukavuuden tarjoamisesta paperinkäsittelyvaatimusten yksinkertaistamiseksi, nämä tulostimet pystyvät suorittamaan tehtävän ihailtavalla tuloksella. Lisäksi ne ovat erittäin helppokäyttöisiä.

Voit myös antaa näille viesteille ulkoasun:

  • Parhaat lasertulostimet Macille
  • Parhaat InkJet-tulostimet Macille

Uusimmat viestit