Parhaat iPhone-puhdistusohjelmat (Top 5 vuonna 2021)

On välttämätöntä, että iPhonellasi on hyvä puhdistusohjelma, jotta pysyt järjestyksessä ja pääset eroon roskapostista. Olipa yhteystietoja, tiedostoja tai valokuvia ja videoita, joita et enää tarvitse, se voi olla ylivoimainen, jotta pysyt ajan tasalla puhelimesi kaikista tiedoista. Tiedän ainakin, että "Varastointi täynnä" -varoitus on yksi ärsyttävimmistä kokemuksista, varsinkin kun yrität kuvata valokuvia tai videoita. Onneksi voit nipata ongelman alkuunsa ja pitää puhelimesi toimivan optimaalisesti näiden parhaiden iPhone-puhdistusohjelmien avulla.

Kriteerimme parhaiden puhtaampien sovellusten valitsemiseksi iPhonelle

Ei ole pulaa sovelluksista, jotka lupaavat siivoavan tallennustilasi, valokuvat, videot, tiedostot, yhteystiedot jne. Mutta monet niistä eivät vain tuota ja aiheuttavat enemmän ongelmia laitteellasi. Tiedän, koska kävin läpi paljon niistä valitsemaan ne, jotka todella toimivat ja helpottavat elämää. Valitsin kaksi pääkohtaa:

 • Sovelluksen tehokkuus iPhonen puhdistamisessa
 • Siivouksen helppous, koska kenelläkään ei ole aikaa pitää sotkua liian monien monimutkaisten asetusten kanssa.

Tässä ovat viisi suosikkini, joihin sinun pitäisi mennä:

 1. Älykäs puhdistaja
 2. Boost Cleaner
 3. Cleaner Pro
 4. Slidebox Photo Manager
 5. Gemini-valokuvat: Gallerian puhdistaja

1. Älykäs puhdistusaine

Kokeile tätä sovellusta suoraviivaiselle ja tehokkaalle tavalle puhdistaa iPhonen valokuvat ja yhteystiedot. Kun avaat sen, sinulla on mahdollisuus älypuhdistukseen tai manuaaliseen puhdistukseen. Älykäs puhdistus poistaa nopeasti päällekkäisen sisällön ja kuvakaappaukset. Sitä vastoin manuaalinen puhdistus antaa sinulle paremman hallinnan poistettavien tiedostoluokkien suhteen, joko valokuvien, videoiden tai yhteystietojen sisällä.

Käyttöliittymä on helppo ymmärtää ja ohjaa sinua suorittamaan tarvittavat puhdistustehtävät. Se analysoi puhelimesi tallennustilan ja näyttää, mitä voidaan poistaa, ja antaa sen jälkeen valita, haluatko jatkaa. Lisäksi se näyttää päällekkäiset ja keskeneräiset yhteystietosi, jotta voit hallita ja järjestää luettelosi. Yhteystietojen yhdistäminen, varmuuskopiointi ja nopea poistaminen on helppoa.

Yksi merkittävä näkökohta on se, että se tarjoaa valokuvavarastosovellusten tapaan salaisen tilan yksityisen median ja yhteystietojen turvalliseen tallentamiseen, joita et halua näkyvän yhteystietoluettelossasi. Voit jopa järjestää valokuvia paikoittain ja päästä eroon kaikista yhdessä paikassa otetuista valokuvista.

Arvostan eniten puhdasta käyttöliittymää minimalistisissa valkoisissa ja sinisissä väreissä ilman häiritseviä mainoksia tai paywalleja. Tietenkin sinun on tilattava, jotta voit nauttia kaikista ominaisuuksista.

Voit suorittaa älypuhdistustoiminnon myös Sirin tai pikavalintojen avulla, mikä lisää nopeutta ja mukavuutta.

Hinta: Ilmainen (Premium alkaa 4,99 dollaria)

ladata

2. Boost Cleaner

Tämä on toinen erinomainen puhdistusohjelma, joka mahdollistaa nopean ja siistin vaihtoehdon valokuvien tai videoiden puhdistamiseksi ja manuaalisen puhdistusvaihtoehdon, joka näyttää puhdistettavan sisällön, kuten kuvakaappaukset ja kopiot.

Se tarjoaa ominaisuuksia, kuten päällekkäisten valokuvien tai suurten videoiden poistaminen, päällekkäisten yhteystietojen yhdistäminen, yhteystietojen varmuuskopiointi. Voit suorittaa nämä toiminnot yhdellä kosketuksella, mikä lisää päivittäistä mukavuutta ja pitää laitteen puhtaana.

Sovellus antaa sinulle myös selkeän kuvan siitä, kuinka paljon tallennustilaa sinulla on jäljellä. Se on helppoa käyttää ja saa työn aikaan tehokkaasti. Lisäksi siinä on kaksi lisävaihtoehtoa, nimittäin mainosten esto ja verkon nopeustesti. Mainosten esto on kätevä päästä eroon ärsytyksistä, kun selaat Safaria.

Hinta: Ilmainen (9,99 dollaria kuukausitilaukselle)

ladata

3. Cleaner Pro

Tämä on oma sovellus, joka käsittelee päällekkäisiä kontakteja, ja se toimii kuin viehätys. Intuitiivisen käyttöliittymän ja selkeiden ohjeiden avulla kenen tahansa on helppo käyttää sitä hetkessä ja järjestää yhteystietonsa.

Miksi sinun pitäisi käyttää tätä? No, sama osoitekirja vuosien ajan, laitteiden vaihtaminen ja yhteystietojen tuominen muista lähteistä voivat kaikki aiheuttaa päällekkäisyyksiä kontakteihin tai sekoittaa luettelosi. Tämä voi saada vähän liikaa käsiteltäväksi, ja on viisasta pitää yhteystietosi siistinä, jotta navigointi on helppoa.

Tällaisissa tilanteissa tämä kätevä työkalu auttaa suodattamaan yhteystietosi, yhdistämään tai poistamaan kaksoiskappaleet ja jopa perumaan tekemäsi muutokset turvallisesti. Jos olet kuin minä ja houkuttelet tuhansia kontakteja, jotka on kertynyt vuosien varrella, tämä sovellus on pakko yrittää saada asiat järjestykseen. Parasta on, että se on täysin ilmainen ja saatavilla viisitoista kielellä.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Slidebox Photo Manager

Tämä on minimalistinen sovellus, joka on välttämätön valokuvien hallinnassa ja järjestämisessä. Se näyttää kaikki lajittelemattomat valokuvat ja voit valita sen albumin nimen, johon haluat laittaa ne. Voit myös pyyhkäistä ylöspäin poistaaksesi tai vasemmalle ohittaaksesi sen.

Voit myös tarkastella albumejasi erillisellä näytöllä, jotta valokuvien siirtäminen eri albumeihin tai yhden kuvan sijoittaminen useisiin albumeihin on helppoa. Se on myös loistava vaihtoehto Google Kuville, jos valitset sovelluksen sisäisen ostoksen tallennustilan saamiseksi.

Jos rakastat valokuvien ottamista ja galleriasi on sekaisin kuin minun, tämä sovellus on tervetullut helpotus ja auttaa sinua järjestämään valokuvasi vaivattomimmalla tavalla. Kokeile sitä uskoakseni ja vapauta tonnia tilaa puhelimellasi.

Hinta: Ilmainen (7,99 dollaria Premiumille)

ladata

5. Gemini Photos: Gallery Cleaner

Tässä on erittäin älykäs valokuvien puhdistusohjelma, joka ehdottaa sinulle parhaita valokuvia. Se tunnistaa mieluummin näyttämäsi, tarkennetut valokuvat, kasvot, hymyt, avoimet silmät suljettujen sijasta jne. Tämä helpottaa työsi, koska sinun ei tarvitse tutkia kutakin kuvaa samanlaisten joukossa päättääksesi mikä kannattaa pitää eniten.

Lisäksi se auttaa sinua hallitsemaan kuvakaappausten, tarkkojen kopioiden, tekstikuvien jne. Sotkua. Käy läpi kaikki mediatiedostosi ja pidä tai poista se pyyhkäisemällä. Tämä käyttöliittymä lisää sovelluksen käytön vetovoimaa ja auttaa siivoamaan tien päällä.

Lisäksi sillä on ylimääräinen ominaisuus, joka tunnetaan nimellä Photo Radar, joka estää materiaalin kertymisen tulevaisuudessa puhdistamalla tien päällä. Joten et enää koskaan näe "Tallennus täynnä" -ponnahdusikkunavaroitusta. Melko hieno!

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria kuukausipreemille)

ladata

Sano ei sotkua parhaiden iPhonen puhtaampien sovellusten kanssa

Toivon, että nämä viisi sovellusta ovat olleet yhtä tehokkaita puhdistamaan iPhonesi kuin minulle. Onko sinulla ongelmia? Kerro minulle alla olevissa kommenteissa, ja teen parhaani auttaakseni sinua. Tai jos sinulla on muita sovellusehdotuksia, haluaisin kuulla niistä myös! Haluat ehkä myös tarkistaa parhaat tiedostojenhallintasovellukset, jotka auttavat sinua pysymään järjestyksessä. Kippis siistiin puhelimeen!

Voit halutessasi kurkistaa:

 • Turvallisuussovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Uuden vuoden päätöslauselmat iPhonelle
 • PDF-editorit iPhonelle ja iPadille
 • Muotokuva-sovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found