Parhaat akkukotelot iPhone X: lle vuonna 2021

IPhone X: ssä on upea reunasta reunaan ulottuva OLED-näyttö, joka soveltuu erinomaisesti median katseluun ja korkeaoktaanisten pelien pelaamiseen. Siinä ei kuitenkaan ole vankkaa akkua (2710 mAh), joka ei välttämättä kestä täyttä kallistusta, varsinkin kun käytät älypuhelinta laajasti suosikkivideojesi hyödyntämiseen. Tämä tarkoittaa, että tarvitset ylimääräistä mehua, jotta se pysyy päällä. Katsokaa näitä parhaita iPhone X -akkutapauksia, jotta voit ladata älypuhelimesi tyylikkäästi ja saada siitä kaiken irti keskeytyksettä.

 1. Ampr-paristokotelo iPhone X: lle
 2. Smiphee iPhone X -akku
 3. OMEETIEn kannettava suojakotelo
 4. Yacikosin 6500mAh akkukotelo
 5. Yhteensopiva LanLuk-akkukotelo langattomalla Qi-latauksella
 6. 5200 mAh: n akkukotelo VinPonelta
 7. 4200 mAh: n kannettava suojakotelo FNSONilta
 8. NEWDERY 6000mAh ohut akkukotelo
 9. Swaller Erittäin ohut latauskotelo 4000mAh
 10. Alpatronixin 4200 mAh: n akkukotelon kansi
 11. Xooparc-akkukotelo [6500mah]

1. Ampr iPhone X -kannettava akkukotelo

ampr on johtava saksalainen iPhone-lisävarusteiden tuotemerkki, joka antaa sinulle liikkuvaa elämäntyyliä. Tämä akkukotelo pitää iPhonen aina täysin ladattuna. Kaikki amprin akkukotelot ovat välillä 4100 - 5000mAh, jotta voit käyttää iPhonea haluamallasi tavalla. Voit ladata iPhonen ja tämän akkukotelon samanaikaisesti yöllä, jolloin molemmat laitteet latautuvat täyteen aamulla.

Kun olet asentanut tämän kotelon iPhoneen, voit hallita sen lataamista virtapainikkeella. Tämä helpottaa kotelon kytkemistä päälle ja pois päältä vaatimuksesi mukaan. Merkittävä piirre tässä tapauksessa on, että voit käyttää tavallista salamakaapelia tämän ampr-akkukotelon lataamiseen.

USP: Tukee salamakaapelia

Tutustu ampr.storeen

2. Smiphee 4000mAh kannettava latauskotelo iPhone X: lle

4000 mAh: n kapasiteetilla saat melkein kaksinkertaisen akun käyttöiän iPhonessa X tällä akkukotelolla. Sinun tarvitsee vain liu'uttaa iPhone X kotelossa, jotta pääset alkuun. Paina kotelon takana olevaa virtapainiketta kolmen sekunnin ajan, ja olet valmistautunut. Lisäksi, jos haluat käyttää kuulokkeita, sinun ei tarvitse irrottaa koteloa. Liitä vain se ja nauti musiikista. Kotelon lataamiseksi sinun on kytkettävä laturi pistorasiaan ja se alkaa latautua. ei tarvitse irrottaa koteloa, mutta varmista, että käytät alkuperäistä 5V1A-latauskaapelia.

Latausominaisuuksien lisäksi kotelo on tarpeeksi kova palvelemaan perinteisiä kotelon ominaisuuksia, kuten iPhonen suojaaminen naarmuilta ja normaaleilta kolhuilta. Lopuksi on olemassa kolme kaunista värivaihtoehtoa.

USP: Erittäin tehokas lataus

Tutustu Amazoniin

3. OMEETIE-kannettava akkukotelo [4100mA]

Taitavan latausratkaisun tarjoamisen osalta OMEETIE on parhaana. Hyväksytty, sillä on vain 4100 mAh: n akku, joka ei ehkä mene hyvin niiden kanssa, jotka etsivät voimapetoa. Kuitenkin ne, jotka haluavat pienikokoisen akkukotelon 100%: n lisämaksulla, OMEETIE olisi yksi parhaista vaihtoehdoista siellä.

Sen lisäksi, että OMEETIE täyttää turvallisen latauksen tehtävänsä, se näyttää olevan yhtä hyvä kestämään järkytystä. Kovakuorisen takalevyn ja tukevan puskurin ansiosta paristokotelo kestää iskun. Lisäksi pehmeällä materiaalilla kotelo tuntuu myös liukkaalta käsissä, mikä estää tahattomat liukastumat.

USP: Melko hyvä akku kapeassa muodossa

Tutustu Amazoniin

4. Yacikos 6500mAh akkukotelo

Olen aina pitänyt tapauksista, joissa pakataan lyönti painonsa yläpuolelle. Yacikos-akkukotelo on yksi niistä. Tarkasteltaessa kotelon kompaktia rakennetta, hyvin harvat voivat sanoa, että sen sisällä on kiinteä 6500 mAh: n akku. Tämä tarkoittaa, että iPhone X: lläsi on ylellisyys, joka on yli 150% ylimääräinen teho Netflix-ohjelmien tai vauhdikkaiden pelien ottamiseen.

Sen lisäksi, että sillä on kestävä akku, Yacikos ei ole myöskään työntövoima, kun on kyse selviytymisestä. Suojarakenne yhdistettynä synkronointitekniikkaan tekee siitä kätevän hyödykkeen jokapäiväiseen käyttöön. Puhumattakaan, akkukotelo on yhtä hyvä hinnoittelupisteessä 20,99 dollaria.

USP: Yli 150% lisämaksu

Tutustu Amazoniin

5. LanLuk-akkukotelo [yhteensopiva Qi-latauksen kanssa]

Jos Yacikos väittää olevansa lippulaivamurhaaja, haluan kertoa teille, että LanLuk kuuluu samaan liigaan. Jopa specs-taistelussa molemmat näyttävät olevan kaulasta kaulaan.

Siinä on myös tehokas 6500 mAh: n akku. Joten voit odottaa tämän pedon tarjoavan yli 150%, mikä antaa sinun käyttää laitettasi laajasti. Yhtiö väittää, että akkukansi voi suojata iPhonea myös oikosululta ja ylivirralta.

Onko LanLukilla iso muotoilu? Ei. Kansi ei näytä kookkaalta eikä se näytä olevan ohut.

USP: Halpa mutta luotettava latausratkaisu

Tutustu Amazoniin

6. VinPone 5200mAh -akkutila

“VinPone” on esittänyt akkukotelon, joka lupaa tarjota yli 150% lisämaksua. Ja tarkastelemalla 5, 200 mAh: n akkua, en epäile sen kapasiteettia.

Sisäänrakennetun sertifioidun sirun ansiosta se lataa laitteesi turvallisesti. Suunnittelusta puhuen VinPone näyttää kestävältä. Kohtuullinen kova PC ja pehmeä TPU-materiaali; kansi on saanut ylimääräistä voimaa selviytyä kolhuista.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

7. FNSON 4200mAh kannettava latauskotelo

Aika parantaa handsfree-median katselua! “FNSON” sisältää sisäänrakennetun jalustan, joka tarjoaa paljon parannetun elokuvan katselukokemuksen.

Sen lisäksi sillä on 4200 mAh, jonka sanotaan antavan jopa 150% akun käyttöiän. Normaalikäyttöön mielestäni sen pitäisi riittää. Kestävyyden suhteen FNSON: lla on erittäin kestävä kotelo tahattomien iskujen leviämiseksi.

Ja synkronointisuunnittelun ansiosta kotelo voi antaa laitteellesi yhteyden kannettavaan tietokoneeseen ilman mitään haittaa.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

8. NEWDERY 6000mAh ohut akkukotelo

NEWDERY on ottanut käyttöön modernin akkukotelon iPhone X: lle. Toisin kuin useimmat markkinoilla olevat akkukotelot, siinä on langaton Qi-latausyhteensopivuus.

Joten jos haluat akkukotelon, joka sujuu saumattomasti langattomien laturien kanssa, NEWDERY saattaa olla syytä katsoa. Sen lisäksi siinä on myös enemmän kuin kykenevä 6000 mAh: n akku, joka kestää helposti raskaita. Kun otetaan huomioon nämä vaikuttavat tiedot, 39,99 dollarin hintalappu näyttää olevan kohtuullinen - riippumatta siitä, miten katsot sitä.

USP: Qi-langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

9. Swaller 4000mAh erittäin ohut latauskotelo

Etsitkö akkukoteloa, joka voi tarjota paljon virtaa älypuhelimeesi? Swaller voi olla tarkan tarkastelun arvoinen, koska siinä on kaikki mitä haluat varmistaa, että laitteesi pysyy aina elävänä ja potkuisena! Vankalla 4000 mAh: n akulla se on varustettu virran kytkemiseen laitteeseen nopeammin. Vahvan sisäänrakennuksen ansiosta tämä akkukotelo kestää täysin iskut.

Siistien aukkojen ja reagoivien painikkeiden avulla voit käyttää laitettasi mukavasti ongelmitta. Lopuksi, sitä on saatavana kolmena vaikuttavana värivaihtoehtona.

USP: Tehokas akku

Tutustu Amazoniin

10. Alpatronix 4200mAh akkukotelon kansi

Alpatronix on valmistanut paristokotelon, joka on kevyempi. Se on ohut ja myös kevyt. Tämä latauskotelo tuskin lisää painoa tyylikkäälle iPhone X: lle. Lisäämättä liikaa irtotavaraa, tämä kotelo tarjoaa ylimääräistä virtaa ja suojaa iPhonellesi.

Voit pitää iPhonen X aina ladattuna tällä tehokkaalla 4200 mAh: n akkukotelolla. Ennen kuin voit käyttää tätä tapausta, sinun on painettava painiketta käynnistääksesi / sammuttaaksesi. Pidä silmäsi akun varaustason osoittimessa, joka heijastaa akkutason neljää tasoa.

USP: 4-tason akun ilmaisin

Tutustu Amazoniin

11. Xooparc-akkukotelo [6500mah]

Xooparc on yksinkertaisesti loistava akkukotelo, joka saa korkeita pisteitä kaikista näkökohdista. Siinä on 6500 mAh: n akku, joka voi ladata melkein kaksinkertaisen latauksen älypuhelimeesi. Ohut muotoilu näyttää hyvältä iPhonessa. Synkronointitekniikan avulla voit synkronoida ja ladata laitteen tietokoneeseen ongelmitta.

Suojauksen osalta akkukotelo kestää iskuja; tarjoaa luotettavan suojan kolhuja vastaan. Vielä tärkeämpää on, että Xooparc tarjoaa kolme kirkasta ja elävää värivaihtoehtoa tyylisi mukaan.

USP: Voimakkaat värivaihtoehdot

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Suosikkisi?

Luulen, että olet valinnut yhden näistä akuista älypuhelimeesi, eikö olekin? Mikä se on ja mitkä ovat ominaisuudet, joista olet pitänyt siinä? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Älä missaa myös näitä viestejä:

 • Parhaat iPhone X -kotelot
 • Parhaat iPhone X -kuoret
 • iPhone X Lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone X -nahkakotelot

Uusimmat viestit