Parhaat sotilaallisen luokan kotelot iPhone 6: lle vuonna 2021

Sotilasluokan kotelot tarjoavat viimeisen suojan iPhonellesi. Valmistettu olemaan kadehdittavan vahvoja ja suunniteltu vastaamaan iPhonen ulkonäköä, ja ne ovat aina muodissa. On vaikea tarkastella sotilaallisen tason tapauksia, kun etsit jotain, joka voi tarjota maksimaalisen suojan ja lisätä komean tyylin iPhoneen. Onko sinulla kaikki valmiudet saada uusi kotelo iPhone 6: lle?

1. Stealth Armor Silk Sotilastason kotelo

Stealth Armor Silk Military -laatuisessa kotelossa on tyylikäs kaksikerroksinen rakenne, kestävä iskunvaimennusydin sekä Polycarbonate Exoskeleton -kuori, joka tarjoaa iPhonellesi maksimaalisen suojan vaurioilta.

Kotelossa on kolme vaihdettavaa takalevyä, kuten gunmetal, kulta ja hopea, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden muuttaa kotelon ulkoasua tyylisi mukaan. Kaksikerroksinen, ilmatasku ja kulutuspinta eivät anna ulkoisen voiman ulottua iPhoneen. Puhelimesi kosketusnäyttö pysyy suojattuna naarmuuntumattomalla näytönsuojalla.

Kotelo on tukeva. Jos suojaus on etusijalla, tämä voi tehdä hyvän merkin kohtuulliseen hintaan.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. Kaupunkipanssari

UAG Pathfinder on suunniteltu tarjoamaan 360 asteen suoja iPhoneesi. Kotelossa on erittäin kestävä kotelo suhteellisen ohuessa muotokerroksessa. Joten, iPhone 6: lla on tarvittava suojaus näyttämättä ruma.

Pehmeä korotettu kumi estää näytön naarmuuntumisen. Se ei ole kaikki, voit valita Pathfinderin 12 eri väriyhdistelmällä.

USP: 360 asteen suoja

Tutustu Amazoniin

# 3. AlphaCell

Kolme suojakerrosta tekee AlphaCellistä luotettavan panoksen. Kiinteän kotelon ja linnoitettujen kulmien ansiosta kotelo varmistaa, että älypuhelimesi voi selviytyä vaivattomasti sokista.

Korotetun reunan ansiosta näytöllä on luotettava suoja naarmuja vastaan. Siinä on myös kotelo, jonka avulla voit kantaa laitettasi turvallisesti.

Voit muuntaa irrotettavan vyöpidikkeen jalustaksi katsomaan videoita handsfree-tilassa. Lisäksi AlphaCellissä on useita houkuttelevia värejä, jotta voit valita paremman puvun.

USP: Vyöpidike kotelo

Tutustu Amazoniin

# 4. Kitoo

Jos tummat värit ja kiinteä rakenne ovat kysyntänne yläpuolella, valitse Kitoo-suoja. Siinä on väkevöity muotoilu, jota tukevat vahvistetut kulmat, jotta se kestää kolhuja. Kohteliaisuus liukastumisen estävästä ulkopinnasta, kotelo tuntuu mukavalta kämmenessä.

Toinen ominaisuus, joka tekee siitä hyödyllisen hyödykkeen, on sisäänrakennettu jalusta, jonka avulla voit tukea laitetta vaakasuunnassa. Lopuksi voit valita Kitoo-sotilastason kotelon useilla väreillä.

USP: Kestää pudotusta jopa 12 jalkaa

Tutustu Amazoniin

# 5. Zizo Bolt -sarja

Kun on kyse korkealaatuisten sotilastason tapausten tarjoamisesta, Zizo tietää parhaiten. Ja sen Bolt-sarjan kotelot ovat täysin varusteltuja tarjoamaan maksimaalisen suojan iPhonellesi.

On vyöpidike kotelo, joka helpottaa älypuhelimen kantamista. Sisäänrakennetun jalustan avulla voit saada elokuvia ja hauskoja videoita kädet vapaana. Lisäksi Bolt-sarjan koteloissa on 9H-kovuusinen näytönsuoja, joka estää naarmut.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Voit vapaasti jakaa ajatuksiasi ja palautettasi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit